מה שלשום? ניסו את רודיגר בתחילת החלון והוא נפצע, את קוליבלי שהיה המטרה העיקרית במשך לא מעט זמן, רומאניולי, מרקיניוס, ועוד. לא ממש מכיר את מוסטאפי אז לא אדבר עליו, ממה שאני מבין הוא לא מושלם גם הוא. באיי? הוא סגור אצלכם ממזמן כבר לא?
הליגה הספרדית טובה מהליגה האנגלית כבר כמה שנים. לגבי ראמוס - אלה לא רק הגולים במאני-טיים, נא לדייק. הוא פשוט טוב במשחקים הגדולים גם הגנתית. גמר ליגת האלופות×2, חצאי הגמר נגד באיירן מינכן ועוד ועוד. ראמוס הזחוח והשאנן של נובמבר זה לא השחקן של מרץ-אפריל-מאי. והוא לעתים מאבד את זה ולא יציב. מסכים שרמת שחקני ההגנה ירדה קצת ואין קונצנזוס כמו נסטה, קנבארו, טרי ועוד, זה נכון. מצד שני לגבי קייליני והיתר - שימו אותם בסגנון המופקר של ריאל מדריד שלעולם לא תהיה לה הגנה טובה באמת - והוא ייראה פחות טוב. ואני מחזיק מקייליני. זוכרים את קנבארו בריאל מדריד? לגבי דויד לואיז - חיזוק עלוב הייתי אומר אבל עדיף על כלום. מהירות ופיזיות זה לא מספיק. מראה על התרדמת וההזנחה של צ'לסי שיש לה את ההגנה הפחות טובה לטעמי מהמתחרות איתה.
הם עדיין בהלם שמישהו אשכרה הסכים לקחת אותו. הם עדיין בשוק שזו אותה קבוצה שמכרה אותו ברווח פסיכי יחסית ליכולת. אני בטוח שעד שהם אשכרה הגיעו איתו ללונדון לחתום הם היו בטוחים שעובדים עליהם. אתם מבינים שהאקורד סיום שלו בפריז זה פאקינג סופלקס ברחבה בדרך לפנדל והפסד ליגה? ההתנהלות שלנו בכל הסיפור הזה ביזיונית. בערך כמו התמונה של קראסטי באתר הרשמי - הבן אדם שיחק אצלנו שנתיים ומשהו יותר מדי, לא יכולתם להוציא משהו מחמיא מהארכיון?! בשביל להביא את המצחיק הזה שהוא בן 30 תיכף השארתם את כריסטיאנסן עוד עונה בחוץ?! בשביל זה???
אגב אני גם בדיעה שמשחק הרגל זה הדבר הכי מסוכן בדוד לואיז וכדאי להבהיר למה. יש לו עצירה די טובה של הכדור ומשחק רגל מעל מה שיש לבלם הממוצע באנגליה להציע, העניין שיש לו בטחון שכאילו מדובר פה באח האובד של רונאלדיניו עם 0 מודעות עצמית. הוא ינסה כל כך הרבה פעמים לכדרר מהאמצע אחרי עצירה על החזה וזה לבד שווה שני מצבים ליריבה באותו משחק, פשוט טכנוקרט, לי קשה עם כאלה. לחזור על אותה טעות פעמיים ועוד לשכנע את עצמך שהפעם יהיה אחרת או שזו הברירה הכי טובה? נו שווין נפגש בשלהי נובמבר אני מעריך לשבעה מחודשת, מי דואג הפעם לכיבוד?
קירק אבל למה אתה שוב מתייחס ל'מועדון', כשלפי כל המקורות קונטה הוא זה שרצה אותו... לרשום את זה שוב? לואיז לא מאבד כל כך הרבה כדורים קריטיים כמו שאתם אומרים, בטח לא שני מצבים ליריבה למשחק, אבל אתם יודעים את זה בטח.
לא קונה את זה, סורי. ויש לפחות שלוש גירסאות שונות אז אתה יכול לרשום את זה שוב, זה לא הופך את זה לנכון. גם אם כן, נניח לרגע שהוא רוצה אותו, יש מעליו אנשים שגם מחליטים... אני בטוח שהוא לא פחות רצה שחקנים אחרים במהלך הקיץ והחליטו לא להקשיב לו ולא לשים עוד כסף כדי לסגור את קולייבאלי או שחקן אחר לא משנה מי. יש הנהלה והיא מחליטה כמה מוציאים ועל מי. פעם כשעשינו שטויות בשוק היו אומרים שזה רומן. עכשיו זה לא רומן, זה קונטה. בסדר. אני אוהד את המועדון וזה לא משנה לי מי במועדון אישר את זה. זה מגוחך בכל רמה מקצועית. והוא מאבד הרבה יותר משני כדורים קריטיים במשחק. לא תמיד הם הופכים לשערים - אבל ברור שהוא מאבד אותם.
ניסו את קוליבאלי? מה זה ניסו? כמה ניסו? יש לך מושג כמה ניסו? מוסטאפי עמד על המדף עד לפני שלושה ימים עם הצעה אטרקטיבית אחת מארסנל סה טו. בלם מצוין, הרבה יותר שלם ומבטיח מלואיז. באיי נסגר אצלנו מזמן אבל הוא היה על המדף בקיץ, שאלתי אותך במשפט האחרון שלי אם עכשיו נזכרתם שאתם צריכים בלם, כי למרביתנו ב31.8.2015 זה כבר היה די ברור. אתה פשוט מנסה לחפש לעצמך צידוקים להתנהלות מגוחכת בחלון הזה.
לא מחפש צידוקים, מחפש לענות על מה שאתה כותב. זה בסדר שלא עקבת, אבל אין לי מושג איך בכזה ביטחון אתה מדבר על קוליבאלי, כשחודש שלם אנחנו קוראים על כמה קונטה מתעקש עליו ונאפולי לא רוצים למכור. יש רשימה די גדולה של בלמים שכן ניסו, יכול להיות שאת באיי המדהים שלכם פספסו. זה לא באמת העניין הרי.
לא, ההגנה שלהם נהדרת וזה בזכותו. בגלל זה הם גם נלחמו להשאיר אותו ביום האחרון של החלון בלי יכולת להביא מחליף מבחוץ. בחייאת, בלי אנלוגיות של כיתה ב'
זה פשוט היסטרי הקטע הזה עם לואיז. כולם התפוצצו מצחוק שהצלחתם להוציא עליו כל כך הרבה כסף לפני שנתיים ועכשיו (כשהוא מבוגר יותר בשנתיים וכבר ככל הנראה מעבר לשיא) אתם משלמים עליו כולה 10 מיליון פחות.
לואיז הוא בלם טוב, אבל אוברייטד. לא פחות חשוב הוא המגן השמאלי, שישחרר את אזפי ימינה ויפתור את הבעיה של איבנוביץ.