צ'לסי 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני רגע שאלת אותי למה אני ״משנה נושא״ כשאני מנסה להבין איזו פאדיחה כתבתי לפני המשחק.

עכשיו אתה משווה את ארסנל ו-ונגר לצ׳לסי וקונטה. אני באמת צריך להסביר לך את ההבדלים?

2. Sturridge Member

העניין הוא לא צ'לסי וקונטה אלא צ'לסי ומי שמשחק בה. קונטה לא מעניין אותי, בסוף הוא עוד בובה שבאה להעביר X זמן עד שתפוטר כדי לכסות את התחת למי שבאמת צריך ללכת הביתה. אפשר לשים על הקווים חציל ובסוף נפסיד מאותה טעות של הכושל התורן בהגנה, התקרה של הקבוצה הזו מאוד נמוכה בלי קשר למאמן. אבל זו רק דעתו של הקוטר, המציאות כמובן אחרת בלהלהלנד.

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/16
  3. golding מנהלים

אני מסרב להאמין שקונטה תכנן לשבת מאחור ולעקוץ את ליברפול במתפרצות. ראשית, אין לנו את השחקנים ליישם שיטה כזאת ושנית, זה לא מתיישב עם הדברים שהוא אומר.

קלופ הכין את ליברפול בצורה מאוד מרשימה והם פשוט עשו מאיתנו צחוק במהלך המחצית הראשונה. קונטה משום מה לא הגיב, ובעיניי זה לא מתקבל על הדעת. לא ייתכן שהקבוצה שלך לא מצליחה להניע כדור במשך חצי שעה, בבית, היא בפיגור של שער ואתה מתעקש לא לבצע שום שינוי. לא ייתכן שהקבוצה שלך יורדת למחצית בפיגור 2-0, אחרי שהיא בכלל לא הצליחה להיכנס לענייניים בשום שלב, ואתה לא מבצע שינויים. לא יכול להיות שאחרי הדקות היחידות בהן צברנו סוג של מומנטום ואפילו הבקענו שער, אתה לא מנצל את זה ודוחף עוד שחקן התקפה. ולמה לעזאזל לא להכניס את מיצ׳י?

החלק המדכא ביותר הוא שמרגע הבקעת השער ועד החילופים המאוד מאוחרים של קונטה (דקה 83, וואט דה פאק?) לא ראינו כמעט שום דבר מהקבוצה. השחקנים, וקונטה, פשוט נתנו לליברפול להניע את הכדור ולהכתיב קצב משחק איטי שמתאים להם ולא לנו.

אין לי בעיה עם הפסדים אחרי מה שראינו שנה שעברה. ממש לא מפריע לי שמאמן בחר תכנית משחק לא נכונה, גם כשזה בבית מול יריבה כמו ליברפול. אבל אני לא יכול לסבול שמרנות כזאת ואין שום הצדקה לביטחון שהוא נתן בתכנית שלו ובחלק מהשחקנים אתמול.

כולי תקווה שההופעה הזאת תגרום לו לשנות את הגישה שלו.

ברמה האינדיבידואלית, לאיבנוביץ׳, קייהיל ואוסקר אין מה לחפש בסגל ששואף להיכנס לטופ 4. כמובן שכל הקבוצה הייתה גרועה אתמול (מלבד קאנטה, קוסטה ולואיז).

Die Werkself, Liverpool-Forever ו-d-s אוהבים את זה.
  4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער על התגובה המאוחרת אבל רק עכשיו אני נתקל בזה. אם נתעלם רגע מהיכולת על המגרש (=יכולות אימון, דבר שאני אגיע אליו עוד רגע), איך שאתה מתאר אותו בראיונות עם רעב וחדות וכו' זה משהו שמעולם לא התכחשתי אליו. נהפוכו. אם תחפש הודעות ישנות שלי באיטלקי הזכרתי לא פעם שאני רואה אותו כמוטיבטור וכסוג של פרגי לעניים שהחוזק שלו הוא בלהרים קבוצות ולדרבן אותן לעבוד עוד ועוד ולהיות חזקים מנטלית. הוא מומחה בלהחדיר גרינטה ויש בו כריזמה מדבקת.

בנוגע ליכולות האימון שלו והרמה שלו כמאמן: אני חושב שצריך קצת קונטקסט. זה נחמד שהוא גורם לצ'לסי להראות טוב, אבל אל תשכח איזו קבוצה גרועה הוא קיבל. הקונטקסט שבו אני שופט אותו הוא בזה האיטלקי שאני מכיר ועוקב אחריו שנים ובקונטקסט הזה הוא הרבה פחות מרשים אותי מבחינת יכולות אימון לעומת מאמנים אחרים. כשמשווים אותו למאמנים כמו אנצ'לוטי, אלגרי, סארי, מצארי, די-פרנצ'סקו, דונאדוני, ג'אמפאולו וראניירי למשל (ואני לא טוען שכולם טובים ממנו, אני פשוט מציג את הרמה שאליה אני משווה אותו), היכולת המשופרת של צ'לסי על המגרש כבר פחות מרשימה. בקונטקסט האירופי קונטה מאמן טוב עד טוב מאוד. בקונטקסט האיטלקי (לא סרייה A, אלא רמת האימון הכללית של המאמנים האיטלקים הבכירים) הוא בינוני עד טוב. ולא ציינתי אפילו טיפוסים כמו פראנדלי ומונטלה לדוגמה שהכדורגל שהקבוצות/נבחרות שלהם הציגו לעיתים היה אדיר ממש והתקרה שלהם מבחינת רמת משחק שהצליחו להנחיל הייתה גבוהה יותר.

Scouser Tommy ו-אלעד אוהבים את זה.
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין מילים לתאר את ההגנה שלנו, 20 דקות של כדורגל ו 2 טעויות מפגרות שכל כך מאפיינות אותנו. הגנה מתישה.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי היה עולה היום אם לא היינו קונים את לואיז? מיקל? לקחתי!

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. k_700 Member

דוד לואיז זה כמו ערוץ החיים הטובים, מה שתראה שם זה צפוי ובעיקר משעמם.
    אגב, רחמים על הגוביץ' הוא דווקא המשחק די טוב לדעתי.

8. golding מנהלים

לואיז היה מעולה היום מלבד טעות אחת. בכלל, הקבוצה נראתה טוב אבל איכשהו עדיין ביצענו טעויות הגנתיות כל כך מפגרות.

לא נורא, הפגנו אופי וזה לא פחות חשוב. אה, וסוף סוף ראינו את צ׳לובה!

9. Sturridge Member

מה שמצחיק זה שאותם השחקנים שעושים בכל משחק את אותן הטעויות ימשיכו לעלות לשחק כל שבוע. כאילו מה עוד הם יכולים לעשות כדי שמישהו יגיד דיי?

10. golding מנהלים

בגוביץ' לא פותח (לצערנו גם קורטואה טועה לא מעט), אני מאמין שקייהיל יירד לספסל ברגע שטרי/זומה יחזרו וזהו פחות או יותר. אז לא, אני לא בטוח שאתה צודק.

אגב אלונסו היה נראה לא רע. לא משחק מושלם שלו, אם כי עצם ההצבה שלו שם א) שחררה את אזפי שנתן משחק אדיר, ב) נתנה לנו איזון על המגרש שכל כך חסר שלנו. מקווה שהוא ימשיך לפתוח.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הרג אותנו קייהיל הרג. איזה ליצן זה לא ייאמן. מה זה הדבר הזה מתחילת העונה?

12. JohnTerry26 Member

אבל הוא יותר טוב מלואיז, לא?

הוסיף עוד לארסנל שלו העונה, יפה לא ציפיתי.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

קונטה לחלוטין אשם. אחרי העונה שעברה, שהיה ברור שהיא לא מקרית, לא לחולל מהפכה בהגנה... או שאתה גאון או שאתה טיפש.

שקונטה יתחיל להתעורר, אין לזה צורה.

golding אוהב/ת את זה.
  14. golding מנהלים

אני מאשים גם את ההנהלה והשחקנים, אבל בשבוע האחרון קונטה עושה דברים ביזיוניים.

15. JohnTerry26 Member

קונטה לא אשם במה שעשינו בקיץ לגבי ההגנה, הוא רצה בלם ומגן והוא קיבל. הוא רצה כמה בלמים אחרים אבל לא הצליחו להביא לו אותם, מסיבות מוצדקות לדעתי.

השינוי בחלק ההגנתי יגיע רק כשקהיל ואיבנוביץ׳ יעופו כבר ליציע, בצירוף של הרבה עבודה באימונים על רביעיה/חמישייה חדשה לגמרי. זה יהיה כישלון גדול לקונטה אם לא יצליח לייצב את החוליה האחורית העונה.

מה שמפריע לי יותר בעניין קונטה זה הקישור, איך הוא לא הביא עוד קשר הקיץ? בעייתי מאוד שהוא חשב שהוא יצליח להסתדר עם מאטיץ׳-אוסקר-ססק לפני קאנטה, שהיה נורא היום אגב. חוץ מההגנה שצריכה מהפך, זה ברור שאנחנו צריכים עוד איזה 2-3 שחקנים בקישור, כולל קשר התקפי נוסף.

זה ייקח זמן. רק מקווה שקונטה יצליח להגיע לעונה השניה, כנראה רק בעזרת טופ 4 שיהיה מאבק רצחני לדעתי, בתקווה שנהיה חלק ממנו..

מצב נושא:
הנושא נעול.