מצטער, הייתי חייב לא מתאים לך להיות שחצן... ביום שראיתי את התגובה הזו ידעתי שהסיכוי שלנו עלה פלאים, ואפילו בלי הגנה... מזל טוב על האליפות. X2 במקרה שלך אבל דאבל כבר לא יהיה העונה Sent from my iPhone using Tapatalk
סבירות גבוהה שזה יקרה. אני לא חושש משאננות בגזרת הרכש, קונטה כבר הוכיח שהוא יכול לקום וללכת אם העניינים לא יתאימו לו. צריך לזכור שהוא גם הגיע אחרי טורניר עם הנבחרות ולא היה שותף מוחלט בבניית הסגל. לא יודע אם האזרד יישאר והוא בערך השחקן היחיד אצלנו שאמור לעורר עניין בספרד. את בנק השמות של אמנלו-קונטה אני לא מכיר, אבל לפי הדיווחים ששמעתי אני לא מאושר ולא אופטימי. לוקאקו ובאקאיוקו הם לא בדיוק שיפור על המצב הנוכחי ומעבר לשני אלה ומוראטה, לא מכיר עוד אופציות. 3-5-2 נראה מערך קצת יותר מעניין. האמצע דיי חדיר למרות מאטיץ׳ וקאנטה וצריך להגיע לשם שחקן בבהול. אני בעד פאברגס אבל זה אומר שצריך להחליף את מאטיץ׳ באיזה חיה דמוי וידאל או נינג׳ה. בהגנה צריך להגיע עוד בלם רציני שיוכל לשחרר את אזפי לצד ימין ובעיקר להוריד את התלות בקהיל. בכללי הייתי רוצה לראות קבוצה קצת יותר אינטליגנטית מאשר בהמתית. מוזס הוא הברקה אבל הוא לא מתאים למה שאני הייתי רוצה לראות מהקבוצה. Sent from my iPhone using Tapatalk
לאן להזארד יש ללכת? ברצלונה לא צריכה אותו בשביל בישול או שער מול אייבר, היא צריכה אותו לחצי גמר ליגת אלופות מול באיירן. כל הזמן אני שומע עליו מקונטה ואחרים כמה הוא שחקן שיכול לשנות משחק ברגע, ההפך הגמור. כשהקבוצה מתקשה הוא מהראשונים להיעלם. אם מישהו במועדון לא רוצה למצוא עצמו בפברואר עובר לשחק בימי חמישי באירופה, יש הרבה מאוד שינויים שצריכים להיעשות. לצערי אני אופתע אם מתוך מאטיץ', קוסטה, מוזס, קייהיל ולואיז יותר משחקן אחד ימצא את עצמו מחוץ להרכב בעונה הבאה, אבל אני אשמח להחליף כל אחד מהם.
יש לי ציפייה, כנראה לא סבירה, שאקי יחליף את קייהיל. כריסטנסן יכול לתת פייט ללואיז כך שיש לנו גם אופציות שלא כרוכות בלשפוך כספים גדולים. את מאטיץ׳ חייבים להחליף, חייבים לצרף שחקן על להתקפה וגם ווינג בק אחד. אגב, טוויסט בעלילה? Diego Costa to @luisferpo: "I will only leave Chelsea for Atlético. If not, I will stay here. I'm not interested in other clubs." When he was asked about China he clearly said 'No, no, no.' "I have no intention of leaving Chelsea. I'm good over here. But if the club want to sell me, there's only 1 club that I want to join."
לראשונה מאז סיום העונה אנחנו מקושרים לקשר מרכזי מעניין שעשוי לשפר אותנו מאוד; קורנטה טוליסו. מן הקשרים שמסוגלים לעשות הכל ועל פניו הוא השותף המושלם לקאנטה. לא יהיה קל להוציא אותו מליון, מזל שהם מעוניינים בטראורה (ב20 מיליון אירו) וזומה (בהשאלה). קדימה אמנאלו את מרינה, אתם מסוגלים.
https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/18839401_1412862148752383_8408949823436577808_o.Xxx?oh=3fa430d47e334ba7f361b02f0fc593ad&oe=59AA8531 קרדיט לדף האוהדים של צ'לסי בישראל: ביום הזה ב-2004: ז'וזה מוריניו ממונה לתפקיד מאמן צ'לסי ואומר במסיבת העיתונאים את המשפט הבלתי נשכח: "בבקשה אל תקראו לי שחצן כי מה שאני אומר זה נכון, אני אלוף אירופה אז אני לא אחד מהתחתית. אני חושב שאני מיוחד". צ'לסי כבר הייתה קבוצה חזקה מאוד אבל מוריניו הביא את האקסטרה. בין אלה שהצטרפו: ריקרדו קרבאליו, דידייה דרוגבה, אריאן רובן. קשה לשכוח את התרומה של 'המיוחד' שבמשחקו הראשון ניצח את פרגוסון - משער של גודיונסן בעונת הבכורה הוא עוד התמודד עם ארסנל חזקה מאוד והפסידה רק פעם אחת! האליפות השנייה אפילו הייתה מרשימה יותר. ובנושא אחר: עונש איסור ההעברות שחל על אתלטיקו לא בוטל מן הסתם על-אף הערעור, משמע דייגו קוסטה נשאר בכחול בוודאות.
לפעמים אני תוהה אם אתה סתם תעשה הכל כדי להיות תמיד אנטי. האזרד לא יכול לשנות משחק ברגע? באמת? כשהקבוצה מתקשה הוא לא הראשון להיעלם אלא כשהוא לא טוב - הקבוצה לא טובה, אל תתבלבל. לגבי החלק השני - אני יודע שזה מפתה לעשות שינויים של פוטבול מנג'ר ולהעיף חצי מההרכב הפותח שלקח אליפות, אבל זה לא הולך לקרות. לא יודע מה חטאו קהייל ולואיז שככה אתה נפטר מהם, לדעתי הם היו מעולים והם לא זזים מההרכב עד שיוכיחו אחרת. דייגו קוסטה אמנם לא בשיאו אבל הוא עדיין מבקיע בצורה קונסיסטנטית ומבקיע שערים חשובים. אלא אם כן קונטה יחליט שהוא שובר את השוק בשביל חלוץ, קוסטה יפתח בעונה הבאה גם כן. אנחנו צריכים אולי שתי רכישות טובות להרכב הפותח ועוד כמה חיזוקים לסגל, לא צריך לעשות מהפך כוללני ולהפטר מכולו. מעניין מה הייתה דעתך במידה והיינו מסיימים במקום הרביעי או משהו דומה...
כשהקבוצה לא טובה הזאר הראשון להיעלם.זה תמיד היה כך, וזה בלט בתקופות החשוכות שלנו. יחד עם זאת, אין עוד יותר מדי שחקנים עם כישרון כמו שלו בכדורגל, כך שבכל מקרה אנחנו צריכים לשמור עליו כמה שיותר, במפת הכדורגל הנוכחית לא נראה שאנחנו נהיה מסוגלים להביא טוב יותר ממנו או כמוהו. הקבוצה השנה הייתה טובה ורצה כמו מכונה, אבל זה נבע בעיקר בגלל חופש מאירופה, שנה הבאה, יחד עם אירופה, אם נסיים במקום ה 3 זה יהיה הישג. צריכים לבצע שינויים, גם בהגנה אפשר להשתפר. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
קייהיל, מוזס, מאטיץ' ופדרו הם לא שחקנים שאפשר להגיע איתם לטופ האירופי או ליצור דומיננטיות מקומית. בספרים שלי קיץ מושלם הוא קיץ בו כולם מוחלפים בשחקנים טובים יותר, אך אסתפק גם ב-2 מ-4 (בתקווה שאלו יהיו מאטיץ' ופדרו).