צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעוד כמה שנים? אין בעיה. שיוכיח את עצמו במקום אחר.
    כתבת שמאמנים מגיעים למועדון וחושבים על הפיצויים - במקרה של קונטה זה נראה יותר כמו חוסר תמיכה וכאוס מוחלט בהנהלה, מאשר אשמתו של הפאה.
    ג׳ודי לא יקבל כסף (בניגוד למאמן יקר ונחשק כמו אלגרי, שבלי כסף לרכש לא ידרוך כאן) בגלל שהוא מאמן צעיר ולא מוכח. אני פשוט לא מאמין שאברמוביץ ישקיע כסף נחוץ אצל מאמן שהוא לא באמת מאמין בו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Footballover Member

ג'ודי מוריס תפור על תפקיד ה-interim אחרי שנביא לפה איזה לואיס אנריקה.

Gianzola, golding ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

שלושער למאונט בויטסה מול דן האג.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

4. alexshw Member

הכי הרבה תבוסות לצ'לסי בליגה(הפרש 3 שערים ויותר) מאז 1996/97 - אז היא הפסידה 5:1 לליברפול ו - 3:0 לסנדרלנד וארסנל.

5. RubberSoul Member

בדרך כלל נוהגים לשבח את הליגה על כך שקבוצה אלופה מסיימת במקום החמישי בעונה לאחר מכן. אני מנסה להבין איך המועדונים האלה חסינים מביקורת, ובמקום זה מעדיפים להתרכז בדברים אחרים.

למה ניהול של מועדון עובד עונה אחת בלבד? למה במקום להתלונן על עומס עם מפעל אירופי, לא בונים סגל עמוק שיכול להתמודד בכמה מפעלים? וגם אם יש סגל עמוק, למה הוא לא מספיק ברמה גבוהה?

6. yonmu Member

הפלא הוא שבזמן שקונטה אצלכם הסגל ממש לא היה סטטי.
    הוצאתם 350מ' והכנסתם 280מ' - אלה סכומים שאמורים להגיד 'המנג'ר קיבל יד חופשית לעצב את הסגל כמו שהוא רוצה'. ההכנסות הגבוהות קם משקרות קצת, כי לקבל 110מ' על שחקנים שהמאמן לא מאמין בהם (קוסטה ואוסקר) זה כמעט רמאות. בפועל כולם יודעים שקונטה לא קיבל את מה שהוא רוצה.
    ההצלחות של קונטה ביובה, באיטליה, ובעונה שעברה מספיקות לו כדי שהוא לא ייחשב הבעיה.
    רכבת הכישלונות (10 מאמנים ב10 שנים) מאז הקדנציה הראשונה של מוריניו מראה שההנהלה היא בהחלט הבעיה.
    אז נכון, בעשור הזה היו הצלחות אנקדוטליות - 3 אליפויות, 4 גביעים, EL וCL - אבל לא נבנה שום דבר.
    הייתי רוצה לשמוע את הסיפור מהצד של ההנהלה כדי להבין איפה דברים מתפספסים פה. למועדון הזה יש פוטנציאל מדהים שלא מנוצל בכלל.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה רצית שייבנה? זה אחלה עשור עם הרבה תארים. לא רואה איפה הפוטנציאל הלא ממומש.
    הייתה חרא של שנה, צריך לעשות שיפורים בסגל כדי לזכות בעוד תארים.

Gianzola, oranfu ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

ההנהלה טעתה קשות בשוק העברות וגרמה לכך שצ'לסי לא תיאבק על התואר אבל לדעתי החמיצות של קונטה עלתה בטופ 4.

9. yonmu Member

רציתי שתיבנה כאן קבוצה כמו מה שקורה בריאל ובברצלונה ובבאירן. כמו השושלות של פרגוסון ביונייטד או כמו הקדנציה הראשונה של מוריניו.
    יש את הכסף, יש את התשתית. בפועל באיזה מקום צ'לסי ביחסי הימורים לזכייה בCL? לא ליד ריאל ובארסה.

10. Raulito Madridista

יש קבוצות שעושות וטועות והכישלון גדול, אבל כשעוצמים עיניים זה הכי קטסטרופה. לא היה ספק שצ'לסי תידרדר. לשחק בצ'מפיונס זה משהו אחר לעומת שבוע חופש בין משחק למשחק כמו העונה שעברה. ההיערכות לעונה הייתה נכונה, שחצנות, טיפשות, לא יודע איך להגדיר את זה. את קורטואה הייתי משחרר, לא נתן ערך מוסף, צ'לסי יכולה להביא שוער גדול אחר. לגבי האזרד - ההצבה כחלוץ, לעתים - פגעה בו. והוא יפרח במקום אחר ואני לא רואה מחליף שיכנס לנעליים שלו ולא יעלה טריליון יורו מה גם שלדעתי לצ'לסי קשה יותר למשוך שחקנים(לא רואה יותר מדי מקרים בימינו כמו שהיה פעם עם שבצ'נקו ובאלאק ואפילו אסיין כשהנשיא של ליון היה עושה את המוות, אפילו אשלי קול מארסנל). מוראטה ראוי לעוד צ'אנס לדעתי למרות שהיה פלופ, עם תחרות.

11. Footballover Member

Eden Hazard waits for Chelsea signings before making contract decision | Football | The Guardian

הזאר מספק אמירה די מפוצצת ואומר שהוא יחכה לרכישות חדשות לפני שיחליט האם לחדש את החוזה שלו. לא יודע אם זה הטיימינג הטוב ביותר לאמירות מהסוג הזה, אבל אני מבין אותו במאה אחוז. הוא לא נהיה צעיר יותר ולא יהיו לו עוד הרבה הזדמנויות לזכות בתארים גדולים.
    ההרגשה האישית שלי היא שהוא ישאר כאן בעונה הבאה (הוא גם אומר את זה בראיון) אבל המועדון חייב להבין, בדרך זו או אחרת, שלא ניתן להמשיך ולהיות תחרותיים אם אנחנו קונים שחקנים סוג ז'. כן, להרבה מהשחקנים שמשחקים עם הזאר זה לא נעים לשמוע, אבל גם הם מבינים שהם לא בלבל של צ'לסי ובטח לא בסטנדרט של הזאר, והאמת שאחרי ההופעות האחרונות שלהם אולי דווקא מה שהם צריכים זה את הזעזוע הזה. יותר גרוע ממה שהם שיחקו מול ניוקאסל אני לא חושב שנקבל.

אני חושב שהמשחק ביום שבת יכול להיות מאוד משמעותי להמשך של המועדון הזה. אני לא מבסס את זה על משהו מעבר לתחושת בטן אבל אני מאמין שאם ננצח אז קונטה נשאר. אם נפסיד, ובטח אם נושפל, אני חושב שיהיה כאן מאמן אחר בעונה הבאה.
    אני כבר לא מצפה לשום דבר, רק מקווה שהשחקנים האלה ילחמו בשביל הסמל ביום שבת. לא בשביל קונטה ולא בשביל הזאר, לאוהדים מגיע יותר מזה, בטח אחרי הדרך שבה הם ניגשו לגמר הזה בעונה שעברה ובטח אחרי העונה הזאת שהם סיפקו לנו כעת.

נקווה לטוב בקיץ ובעונה הבאה, אבל לסיים עונה עם גביע יכול להיות דבר נהדר שימתיק את העונה הנוכחית ויתן לנו להתחיל את הבאה על הגל. הפסד, והבעיות של המועדון הזה ימשיכו להעמיק. שיהיה לנו בהצלחה.

yonmu אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

אם תנצחו- קונטה עף.
    פאקינג מריצים יחסי הימורים של 1/6 על מחליפים שלו בכל אתרי ההימורים.

אם תפסידו הוא עף.
    מה כן תשאר? הפאה.
    ההדבקה שעשו לו על גבול השלמות.

איזה חשיבות לעתיד המועדון יש בגביע האנגלי?
    ארסנל זכתה בזה פעמיים ברציפות, שינה שם משהו?
    אנחנו זכינו ויממה אחר כך ואן חאל פוטר באופן רשמי.

זה גם לא תואר שיסמן לשחקנים מובילים כמו האזארד שהכיוון פה חיובי.
    תואר נחמד לאוהדים, גמר בוומבלי, הזדמנות לזיין את מוריניו, לא מעבר.

13. Footballover Member

רוצה לשים את הבית שלך על זה?

אומר לך תחושת בטן, העיקר שתוכל להגיד בסוף "אמרתי לכם"?

14. k_700 Member

אז זהו, אני עוד שוקל על מי להמר כמחליף שלו.
    קראתי היום שהיחסים על גראנט עלו ל1/7.

אתה יודע שאתה בחוץ כשהתחת משורבב ביחסים.

הבן אדם מנודה אצלכם כבר חצי עונה.
    מריצים לו שמות מעל לראש כבר ארבעה חודשים ואתה חושב שהוא נשאר.
    אהה סליחה אתה לא חושב, זה רק תחושת בטן.

15. alexshw Member

קונטה כבר לפני שנה שידר שהוא מת לעוף. תראו את היחס השונה שלו העונה. החל מהאימונית במשחקים.
    ברור שגביע לא ישנה לגורל המאמן. מה גם שאצל רומן רק מוריניו שרד עונה ללא אליפות וברור מאיפה הקרדיט.

מצב נושא:
הנושא נעול.