צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

2. Gary Cahill Member

היה ממש טוב במונדיאל עם קולומביה

golding ו-idans10 אוהבים את זה.
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

דווקא שמעתי שטוטנהאם קרובים לסגור איתו. שחקן שהמניה שלו בעליה. מלבד ההצטיינות שלו בנבחרת כמו שהבחור מעליי ציין, הוא היה מהשחקנים החשובים של בוקה בעונה האחרונה שלה. קשר אחורי מהיר ופיזי, הורס בצורה מצויינת את התקפות היריב. בבוקה הוא מקבל חופש קצת יותר גדול לעלות גם להתקפה אם כי ממעט להבקיע, אבל אצל פקרמן הוא היה קשר אחורי פרופר וכמעט ולא תמך בהתקפה. הוא בחור צעיר ולדעתי זה עניין של זמן עד שיגיע לקבוצה גדולה אם ימשיך ככה. צריך רק להימנע מעשייה של פאולים מטופשים באיזורים מסוכנים, מקווה שיעבור לו עם הגיל.

golding אוהב/ת את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך להגיד שקונטה בכיין ברמות אחרות.

יש להיות אמביציוזי ויש להיות ילדותי. לא כל שחקן שתרצה - תקבל. לא נפרדו ממנו יפה, אבל טוב מבחינת צ'לסי שנפרדו.

לירן, Gianzola ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  5. alexshw Member

יוסי מזרחי חתם רשמית.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

6. golding מנהלים

Sarri joins Chelsea | Official Site | Chelsea Football Club
    נוכח הנסיבות, מינוי די מרגש ואני סקרן מאוד לראות אם סארי יכול להצליח פה. העובדה שמביאים לו את ז׳ורז׳יניו וכנראה את גולובין ורוגאני יכולה לעזור לו מאוד. הלוואי שנצליח לשמור על קאנטה והזאר הקיץ.

לירן, Gary Cahill ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  7. Christian Dailly Member

אם הכל ילך לו,ישחק את הכדורגל הכי יפה ביחד עם פפ.

יפגשו כבר בתחילת אוגוסט במגן הקהילה.

8. Mellow29 Kopite

@golding מה השתנה מבחינת היחס שלך למינוי לעומת לפני חודשיים, כשכתבת שאתה לא מתחבר אליו כי הוא לא מקדם צעירים, לא מתאים לסגל (ומעבר לזה, שוביניסט והומופוב)?

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  9. Footballover Member

מלו, גם אני חושב ככה אבל אי אפשר להתעלם מההישגים שלו בנאפולי. הייתי מעדיף להשאר עם קונטה, אבל לנוכח הנסיבות שנוצרו, סארי הוא בלי צל של ספק המועמד הכי מתאים בנקודת הזמן הזו.

קשה לא להתרגש שבפעם הראשונה מאז אף פעם, אנחנו ממנים מאמן עם אוריינטציה התקפית בהגדרה, ובנוסף לכל אשכרה מביאים לו שחקנים שהוא רוצה.

golding אוהב/ת את זה.
  10. golding מנהלים

סגנון הכדורגל שלו מרגש אותי.

מלבד זאת? לא יותר מדי. אני עדיין בדעה שאם מאמן אחר, טוב יותר, היה פנוי, היינו צריכים ללכת עליו. אני לא אוהב את שתי האמירות המצוטטות (אחת הומופובית כלפי מנצ׳יני והשנייה degrading כלפי עיתונאית), ואני עדיין סקפטי לגבי הפן של קידום צעירים - אם כי מאז הבנתי שבאמפולי הוא כן עשה זאת.

אין מה לעשות, עכשיו הוא פה ואני מחויב לעמוד מאחוריו. מאחל לו הצלחה וזכייה בתארים!

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

אמפולי זה שונה מנאפולי/צ'לסי מן הסתם. בקבוצות כמו אמפולי אין לך ברירה אלא לקדם צעירים, בצ'לסי הוא ילך עם הכלים הכי טובים שיש לו והגיל לא יעניין אותו(ככה צריך אגב)

12. Mellow29 Kopite

לא אמרתי שיש בעיה עם זה שאתה/ם בעד המנג׳ר ובהחלט לא ממעיט בערכם של ההישגים שלו בנאפולי, סתם תוהה למה במאי זה היה ״שם לא מלהיב״ משלל סיבות ועכשיו ביולי זה מינוי מרגש.
    הרכש של ג׳ורג׳יניו זה הסבר אחד שיכול להפוך את המינוי הזה ליותר משמח, אבל ברור שהפער הסגנוני בין צ׳לסי ונאפולי גדול יותר משחקן אחד, טוב ככל שיהיה, אז זה עדיין לא מסביר לגמרי את השינוי ביחס לעומת מאי. ההסבר היותר סביר בעייני זה שבסוף מאי היו לכם ציפיות שונות לדמות המאמן, אבל בגלל התנהלות די מחורבנת מסביב לעניין קונטה והפיצויים לנאפולי, הגעתם למצב בו אתם (כאוהדים) די נואשים למישהו שנייה לפני שמתחילה העונה, גם אם לפני חודשיים מאוד לא התלהבתם מהפרוספקט.

זה אגב די נורמלי, תנו לי שבועיים-שלושה ואני מתחיל לשכנע את עצמי שבעצם דני וורד ראוי לפתוח את העונה בשער שלנו.

13. golding מנהלים

זה מה שכתבתי על סארי ב23/5:
    אני עדיין עומד מאחורי זה. אני גם לא לוקח בחזרה את ההסתייגויות שיש לי ממנו, שנוגעות הן לאמירות המאכזבות שלו והן לעניין קידום הצעירים.

את שני הדברים האלה הוא יכול עוד להפוך ולשכנע אותי שאני בעצם טועה לגביו.

לגבי הכדורגל הסקסי שלו? מעולם לא ערערתי על זה ולכן יש במינוי משהו מרגש. ברור שגם השורה התחתונה של ההודעה שלך נכונה.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  14. golding מנהלים

מקבל. העניין הוא שבסגל של צ׳לסי יש לא מעט חורים שאפשר למלא או באמצעות רכש או באמצעות קידום צעירים. ואני לא בטוח שתקציב הרכש שלנו כ״כ גדול הקיץ.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגדיר לא כלכך גדול? לפי השמועות הרציניות אתם הולכים להוציא קרוב ל200

מצב נושא:
הנושא נעול.