צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

יש מצב שלא הבנת את הציור? או שאני לא הבנתי אותך...

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זו הייתה בדיחה על קנצ'לסקיס וה"עובדות" הלא מדויקות שהוא מרבה לציין בימים האחרונים.

3. Don Antonio Member

רדיו RMC מדווחים שצסק"א נתנה לגולובין את הזכות לבחור לאן הוא רוצה ללכת לאחר שגם ההצעה של מונאקו התקבלה. יותר מדי דיליי יש עם העסקה הזאת אם לפני 3 שבועות הייתי בטוח שהוא יהיה פנסיונר אחרי המונדיאל היום אני כבר הרבה פחות. נחיה ונראה.

באיטליה מרחיקים אותנו מהיגואין (יש!) ומדברים על התעניינות של מילאן ושיחות שכבר החלו עם יובה.

השם של רוגאני עולה לפחות פעם ביום באיטליה וממשיכים לספר לנו שיש מגעים ושיחות ושסיכמנו איתו חוזה ומחכים לסכם עם יובה על מחיר. מבחינתי אפשר לוותר על קהייל ולואיז להביא את רוגאני ולהשאיר את זומה בתור באק אפ. לשלוח את אמפאדו להשאלה לאיזה ווטפורד או בורנמות' יעשה רק טוב לבחור.

נתן הברזילאי שהגיע עם וואלס כחלק מההסכם שעשינו עם פלומיננזה עם דקו אי שם ב 2010 הושאל חזרה לברזיל לאתלטיקו מיניירו.

4. Footballover Member

גולובין, רוגאני, אפילו היגוואין, הכל טוב ויפה, אבל אני לא מבין - איך אנחנו לא מקושרים לשום ווינגרים? פדרו וויליאן זה פשוט לא טוב מספיק. אם אנחנו יוצאים איתם לעונה נוספת, אנחנו נאבק במקרה הטוב על המקום הרביעי.

נקודות נוספות לדאגה הן מוראטה שנראה מזעזע אתמול ואלונסו שאני לא יודע איך הוא משתלב במערך עם 4 שחקני הגנה. הראשון נראה עדיין עם פרצוף תחת וממשיך לצלול לדשא גם במשחקי ידידות, השני פשוט לא מגן.

עדיין הרבה עבודה לעשות ומעט מדי זמן. השקט בנוגע להעברות לא מבשר טובות גם הוא.

5. Don Antonio Member

אם נקבל הצעה מכובדת על פדרו אפשר להגיד יפה שלום ולתת לו ללכת, מדברים על מרסיאל שמת לעוף מיונייטד אבל רק טרנספר ריקווסט יעזור בלהביא אותו מה גם נראה לי שביונייטד בניגוד לדרעקטוריון של צ'לסי לא יתנו לו לעזוב ליריבה מהליגה. הודסון אודוי ראוי לקבל צ'אנס באירופית העונה שחקן כנף קלאסי הלוואי וזה יקרה יש לבחור הזה כדורגל ברגליים.

במירור מספרים שהמועדון ידאג לפינת עישון לסארי שלפי מה שמספרים מעשן משהו כמו 3 קופסאות ביום (!!). במועדון כבר הבהירו לו שלא תיהיה לו אפשרות לעשן על הקווים כמו שהוא עשה כמה פעמים בנאפולי.

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/18
  6. alexshw Member

גם לא טרנספר ריקווסט. לפי מקורות אמינים לא ימכר לקבוצה אנגלית.

7. k_700 Member

מה זה הצעה ראויה על פדרו?
    11 מליון פאונד או פחות?

8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

חביבי, אנחנו צ'לסי. ילדי אקדמיה מתחילים פה ב-15M.

לא מבין מה יש בקבוצה - או בכלל בליגה - שהופך את הכנפיים שלנו, כמו שהן עכשיו, ללא ראויות. אנחנו נקום או ניפול על המעבר של הקישור מהנייר אל הדשא, על האיש בחוד ואולי על נפילות פרסונליות בהגנה. עם הזאר ו-וויליאן אפשר לצאת לכל מלחמה בליגה הזו.

Gianzola ו-EO11 אוהבים את זה.
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני חושב שהאנטי כדורגל של קונטה בשנה האחרונה גרם להמעטה בערך של מספר שחקנים. אני מאמין שסארי יודע מה טוב בשבילו ואני די בטוח שהוא ירצה לשמור את פדרו בגלל ההתאמה שלו לשיטת המשחק של סארי.

10. Footballover Member

הכנפיים שלך לא ראויות כי הן לא מספקות מספרים. תוסיף לזה חלוץ שלא מבקיע מספיק וקיבלת מתכון למקום 5 שוב. הזאר גאון כדורגל שממקסם כל פעולה שהוא עושה על המגרש, עושה הכל מושלם ולא בועט לשער. אפשר לחיות עם זה, אבל אי אפשר לחיות על וויליאן ופדרו שמספקים 12 שערי ליגה ביחד כשיש 5 קבוצות עם סקוררים פסיכים באזור החיוג שבו אתה אמור להתחרות. אי אפשר להתחרות איתן עם האמצעים ההתקפיים שיש לנו. לא התחלתי לדבר בכלל על הקישור המיועד שלנו שלא יתרום כלום באספקט הזה גם.

בסופו של דבר, מסכים שאפשר להפיל הכל על האיש בחוד. אם היה לנו חלוץ שיודע לנתב את הכדור לרשת 25-30 פעם בעונה, היה מה לדבר. כרגע, לנו יש אחד שיודע לשחק רק עם הראש ועוד אחד שמבקיע רק סקורפיון קיקס. באמת שמשום מה יש לי אמונה במוראטה, אבל היא לא מבוססת, והאמת שהיא הופכת לפחות ופחות כזו בכל פעם שאני רואה אותו משחק. התקווה שלי היא שאפקט העונה השניה וסארי יתקנו את מה ששבור, אבל דיבורים כאלה מתחילים להזכיר קצת את טורס...

11. alexshw Member

רוב גרין עשוי לשמש כשוער שלישי. השיקול העיקרי מכסת HG.

12. קשר ימני Member

יש שחר לדיווחים על מילינקוביץ'-סאביץ'?

13. golding מנהלים

לא מבין למה אנחנו צריכים אותו, יש לנו את הגרסה האנגלית שלו בדמות דרינקוואטר.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא הבנתי את הפאנץ'.

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שהוא שכח להוסיף 'והאוטיסטית' או שאין לי הסבר לזה.

DaveTheSave, Gianzola ו-golding אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.