צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sturridge Member

באותה תקופה שיחקנו עם שלושה חלוצים שלא היה להם מה לחפש בצ’לסי, מה זה עוד אחד.

2. Coutinho10 Member

מי חשב שדה בריינה יהיה מה שהוא היום ? מי חשב שסלאח יהיה ? בעיה להצליח לראות כמה פוטנציאל יש בשניים האלה כשמאמן אותם מאמן שמסרס להם את החיים.
    לוקאקו בגיל 16 סומן להיות כוכב על, מישהו רוצה להגיד לי שגם לא ידעו מה יכול לצאת ממנו ?

3. golding מנהלים

סארי אמר שאנחנו אולי צריכים עוד שחקן אחד, ובפרט קשר עם ״different characteristics״. מניח שהוא מתכוון לשחקן שיוצב לצד ג׳ורג׳יניו וקאנטה.

ההימור שלי הוא שנביא לו קשר, זה פשוט לא יהיה מי שהוא רוצה שזה יהיה (סאביץ׳) אלא שחקן כמו וסינו. זה גם אחלה, כי זה אומר שנעיף מפה את דרינקוואטר ובקאיוקו.

וכמובן מחליף לקורטואה במידה והוא אכן עוזב הקיץ. כרגע קשה לפסול תרחיש שהוא יישאר איתנו עד תום העונה ויעזוב בהעברה חופשית.

בקיצור, לכל היותר 2 החתמות. ומלא מכירות/השאלות החוצה.

4. Gary Cahill Member

אני דווקא חושב שנביא בלם, בעיניי אפשר להסתדר עם רובן/בארקלי/ססק. גם בקאיוקו ראוי לצאנס נוסף בעיניי

5. golding מנהלים

לא חושב שנביא בלם (יכול להיות שהוא מבסוט על אמפאדו כאופציית גיבוי). אני מקווה שנביא לסארי קשר אם זה מה שהוא חושב שצריך. השאלה היא איזה קשר זה יהיה.

צריך להכיר במציאות, בקאיוקו ככל הנראה לא מסוגל לשחק את המשחק המהיר והמדויק של סארי. כנ״ל דרינקוואטר. אם לשפוט לפי קדם העונה, הוא מעדיף לפתוח עם ססק ובארקלי לצד ג׳ורג׳יניו במקום אחד מהם.

6. Gary Cahill Member

אני חושב שסארי פחות מבסוט על הבלמים שמתחרים על חולצת ההרכב חוץ מרודיגר. לא התלהבתי האמת מרוגאני, מאוד רציתי את קלדארה אבל זה התפספס. מקווה שילכו חזק על בלם(אולי אלדרווירלד?)

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא שיחק 90 דקות אצלכם. איך הוא לא פספס אותו? היית נותן לו 2000 דקות ואז מוכר אותו לא הייתי אומר מילה.
    מוריניו לא ראה את הפוטנציאל שבסלאח, דה ברוינה ולוקאקו. הוא היה עסוק בתחת של עצמו ובאיך הוא נראה.
    זה פשע לפספס שחקנים כאלה כשהם ביד שלך. לפחות תיתן להם את הסיכוי להראות מה הם יודעים ואז תגיד שהם לא שווים כלום.

oranfu ו-Footballover אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

לא סלאח ולא קוודרדו שבא כמובן כשחקן מוכח יחסית בליגות הגדולות, לא זכו לצ'אנס ראוי.
    מוריניו העדיף כל מיני אטו, בה או טורס הגמור. גם החזיר את דרוגבה קשישא ב - 2014.

הוא רצה את לוקאקו בסגל, גם עכשיו הוא לא אומר אני לא מעוניין במרסיאל. פשוט לוקאקו הבין שבצ'לסי של מוריניו הוא יתבזבז ויפגע בקריירה שלו. גם מרסיאל מבין ביונייטד.

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/18
    oranfu, Don Antonio ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  9. Raulito Madridista

הסוכן של טיבו קורטואה אמר בבירור ל-The Sun שקורטואה רוצה לעזוב, בתגובה לדברי סארי שאמר שהשוער יחליט על עתידו, ושלצ'לסי יש הצעה יפה על השולחן. אין להם שום תלונות למועדון אלא פשוט קורטואה רוצה לחזור לספרד ומשפחת.

https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2018/08/04/15333719973731.Xxx

בינתיים אלבארו מוראטה בראיון קצר ל-The Mirror, מספר על השנה הקשה שעברה עליו. בסוף ספטמבר היו לו שישה שערי ליגה ובדצמבר הגיע לתשעה אבל בסופו של דבר החצי השני של העונה היה גרוע מאוד. 8 משחקים ו-2768 דקות בכל המסגרות - 15 שערים(11 בליגה ואחד בצ’מפיונס) ועוד שישה בישולים. "היה לי מעין בלוק בראש, תחושה רעה, לא רציתי לדבר עם אף אחד, לא להקשיב לאף אחד, לא לבלות, לא לעשות, רק להישאר בבית. לא הייתי אומר שזה דיכאון אבל משהו דומה. בכדורגל יש לחץ לפעמים, היה הרבה על הכתפיים שלי בשנה הראשונה. אני שמח שהיו ממני ציפיות אבל לא הצלחתי". על ההישארות - "יכולתי בקלות לשנות אווירה, היה הכי קל לעזוב את צ'לסי השנה. יכולתי לחזור לאיטליה - היו לי הצעות ואשתי איטלקית, יכולתי לחזור לספרד, אפילו הציעו לי הרבה כסף, אבל אני רוצה להילחם והחלטתי להישאר בצ'לסי". עוד הוסיף מוראטה שלהיות אבא זו ההרגשה הטובה ביותר בעולם. "הדבר היחיד מעבר להם שיש לי בראש זה לכבוש שערים, להקדיש להם את הגולים ואז לחזור הביתה ולחזור לתינוקות שלי ואשתי".

אין ספק שמוראטה אחד המאושרים ביותר עליי אדמות שעסקת היגואין לא הצליחה. חושב שמגיע לו צ'אנס לעונה נוספת ומשוכנע שהוא יהיה יותר טוב.

10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד מהם לא היה טוב מספיק כשהיה בצ'לסי. הם היו צריכים לעבור שנים בווסט ברום, אברטון, וולפסבורג, פיורנטינה ורומא עד השלב בו זו תהיה חכמה קטנה מאוד לציין אותם ככישלונות. אין ספק שמוריניו הוא לא האיש עבור כישרונות לא מלוטשים - וצ'לסי היא לא המקום - אבל החטא הקדמון נעוץ בהגעה של כל אחד מהם לגשר, לא בעזיבה.

11. Don Antonio Member

בטוטו ספורט מדווחים שרוגאני לא מעוניין לעזוב את יובנטוס וגם מעולם לא תכנן מהלך כזה. זה רק מחזק את זה שאנחנו הולכים בכל הכוח על קשר ושוער במידה וקורטואה יעזוב. את האמת שאני יכול לחיות עם הבלמים שלנו, הבאה של קשר ברמה גבוהה ואפשר לצאת למלחמה מקסימום בינואר אפשר לתקן.

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שדווקא בתפקידו הוא צריך להיות ה-BOSS איפשהו ולחזור אלינו מוכן יותר. לשחקני אגף אתה יכול לתת משחקי גביע ודקות פה ושם והם יכולים להתברר כגיימצ'יינג'רים מהספסל בכל גיל, אבל שחקן כמו מאונט צריך לשלוט בקבוצה ובמגרש על מנת להיות מה שהוא יכול להיות.

Gianzola, לירן, Don Antonio ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  13. Don Antonio Member

לפי התקשורת בצרפת אוליבייה ז'ירו לא ממהר לחזור הביתה, מארסיי חמה עליו ורוצה אותו אצלה. ז'ירו כרגע החלוץ ה 3 ברוטציה לאחר שמיצ'י קיבל הבטחה מסארי שהוא הולך לקבל דקות משמעותיות העונה ולהילחם עם מוראטה על חולצת ההרכב. מוראטה שאתמול בראיון שפורסם במירור הודיע שהוא נשאר במועדון בעצם סוגר את המשבצת של החלוץ. תמי אברהם כנראה יושאל, וילה וקירסטאל פאלאס מעוניינות בו אברהם עצמו רוצה להישאר בפריימרליג ולקוות לקבל קרדיט כמו בעונה שעברה עם סוואנזי.

14. Sir Alex Las' Killa

צ'לסי באמת מתכננת להביא את ווילפריד זאהה ב75 מיליון?
    אגב, נתח משמעותי מהכסף הזה יגיע למועדון הקודם שלו - יונייטד.

15. golding מנהלים

אין סיכוי שזה יקרה. ואני מאוד מקווה שלא אתבדה.

מצב נושא:
הנושא נעול.