צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

רציתם חיזוק במרכז השדה? קיבלתם

2. Footballover Member

סימנים מדאיגים מאוד בשלב מוקדם זה. לא אכפת לי מהתוצאה (גול מפנדל שלא היה ושער חוקי שנפסל לנו) אבל יש דברים שאני מאוד לא אוהב:
    1. מוראטה באגף - כ"כ צפוי שככה אנחנו הולכים לפתוח מול ארסנל וזה חבל מאוד. שני משחקים שבהם מוראטה לא קיבל אפילו קמצוץ של עידוד מהם, אלמנט מאוד קריטי עבור שחקן רכש בפרופיל כמו שלו. הוא לא מתאים לאגף, הוא לא טוב באגף וחבל שקונטה לא ניסה 3-5-2, לא יודע מה היה לו להפסיד.
    2. ויקטור מוזס - ממשיך ביכולת הירודה שלו מהחצי השני של העונה שעברה. ממש ממש ממש רע. זה יהיה מחדל רציני אם הוא ימשיך להיות שחקן פותח בעונה הזאת. שחקן סגל טוב ולא מעבר לזה.
    3. ססק וקאנטה - חומר לסיוטים שלי. שילוב שמוציא את הצדדים הכי גרועים מהצמד הזה. הלוואי שלא נראה את זה יותר.
    4. הקבוצה לא נראית מוכנה בעליל לעונה. כל הקבוצות ששיחקו מולינו שיחקו מספר כפול של משחקי ידידות וזה היה נראה לעין. הכנה לא טובה וזה משהו שיכול להשליך על עונה שלמה. אנחנו פותחים בלי הזאר, פדרו ובאקיוקו ואנחנו יכולים לאבד את הליגה עוד לפני שהיא התחילה, עד כדי כך.

המון עבודה יש לקונטה.

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

*קאלאס בפולהאם

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sturridge אוהב/ת את זה.
  4. סיונרה Member

כמו שאמרתי בעבר, מוראטה נוטה לצאת שמאלה בכל פעם שקצת צפוף לו באמצע, יכול להיות שקונטה שם לב לזה ומחפש לנצל את העובדה שהוא אוהב את השטחים בצד בלי לאבד שחקן באמצע.

5. Don Antonio Member

Sky Sources: Manchester United are close to signing midfielder Nemanja Matic from Chelsea.

מאטיץ' בדרך ליונייטד הסכום נע בין 40-50 מיליון פאונד. מה שמדאיג אותי זה שהסגל רק נהיה דליל יותר , אין גיבוי להאזר, אין גיבוי לאלונסו ומוזס ממשיך להיות שחקן הרכב... מאוד מקווה שנשמע בקרוב על סאנצ'ס שיגיע במקומו של הסרבי.

6. golding מנהלים

סאנצ׳ס, סנדרו ואוקס. אני אופטימי!

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן דייק, קייטה ואוקס. אני פסימי :(

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. golding מנהלים

תתעודד, לוקאס עזב.

אפרופו קשרים מרכזיים לא מספיק טובים, לא ייאמן שנקבל קרוב ל50 מיליון ליש״ט על מאטיץ׳. אם נביא תחליף הולם במחיר דומה, ואפילו זול יותר, זה שיחוק אמיתי.

9. Sturridge Member

זה חתיכת אם. למי קושרנו למעט סאנצ׳ס שבכלל נראה רגל וחצי במילאנו. וזו עסקת השאלה, ז"א גם זו לא אופציה שמקדמת אותנו בטווח הרחוק.

בינתיים קונטה בעיקר עסוק בלהכין אותנו שהולכת להיות עונה קשה. עד כדי כך שהוא מדבר על זה ששני מנג'רים אלופים אחרונים פוטרו עונה אחר כך והוא מקווה לא להיות השלישי. אני רואה פה עמודים שלמים של ״אם רק X, Y ו- Z יגיעו זה קיץ מוצלח!״. אבל מי מגיע? בשורה התחתונה נכנסנו לאוגוסט והקבוצה לא התקדמה מילימטר, בהתחשב בפציעות ובהרכב שהולך לפתוח מול ארסנל אפילו הלכנו אחורה. קונטה יודע מה הוא אומר. 50 או 200 מיליון על מאטיץ', זה לא משנה אם בסוף לא יגיע שחקן נוסף.

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/17
  10. golding מנהלים

איך בדיוק הלכנו אחורה?

אנחנו עומדים למכור את קוסטה, שקונטה בוודאות לא רוצה בגלל האופי הבעייתי שלו, ולהחליף אותו במוראטה כשלצידו מיצ'י מראה סימני התעוררות והתאקלמות ברורים מאוד. החלפנו את מאטיץ' בשחקן מוכשר וצעיר יותר שהצליח לתרגם את היכולות שלו לליגת האלופות, משהו שמאטיץ' מעולם לא עשה. החלפנו את צ'לובה שגם ככה כמעט ולא שיחק באחד מבייקר/פסאליץ', ויש סיכוי טוב מאוד שאפילו נרכוש עוד קשר. החלפנו את טרי וזומה ברודיגר וכריסטנסן - שדרוגים ברורים. החלפנו את לופטוס צ'יק במוסונדה. כלומר, בטוח לא הלכנו אחורה. לכל הפחות לא התקדמנו, וגם על זה אני חולק.

אין לי ספק בכלל שנחתים עוד 2-3 שחקנים, השאלה מי אלה יהיו. אני מבין ומסכים עם הקביעה שאנחנו לא מוכנים לפתיחת העונה וזה מעצבן, אבל אני חושב שעדיין מוקדם מדי לשפוט. מה לעשות שהחלון נסגר בספטמבר, לא אנחנו קובעים את חוקי המשחק.

11. Footballover Member

אני גם חושב שבמצב שבו המועדון נמצא כרגע, הלכנו אחורה. כן היה חיזוק בחלק ההגנתי, כריסטיאנסן ורודיגר אלה שני שחקנים שמתעלים בכל אספקט על טרי וזומה. מעבר לזה, לא יכול לומר שהתחזקנו. נפטרנו ממאטיץ' וצ'אלובה בשביל באקיוקו שבוודאות יקח לו זמן להסתגל ואני עדיין בכלל לא בטוח עד כמה הוא עדיף על מאטיץ'. מוראטה במקום קוסטה זה אותו סיפור.
    אף על פי כן, אין ספק שיהיה עוד רכש ואם הוא יהיה טוב, אני חושב שאפשר יהיה להגדיר את זה לא רק כחלון טוב, אלא מצויין. קוסטה ומאטיץ' היו נקודות בעייתיות בעונה שעברה, שניהם היו צריכים להיות מוחלפים על מנת שאנחנו נעשה התקדמות. האם באקיוקו ומוראטה עדיפים לטווח הארוך? סביר להניח שכן ואני מקווה שקונטה יודע מה הוא עושה. האם מאטיץ' ליונייטד זו החלטה טובה והאם הפיאסקו עם קוסטה היה הכרחי? סביר להניח שלא, אבל אולי יש דברים מאחורי הקלעים שלא היו בשליטת המועדון ואני מקווה שזה אכן המצב.
    אם נפגע בקשר מרכזי שיודע לנהל משחק ושני ווינג בקים, החלון הזה יהיה נהדר על הנייר. אני אומר על הנייר כי עם כל ההחלפות הללו מרגיש לי שאיבדנו את ה-balance בקבוצה, בניגוד לקבוצות אחרות שרק הוסיפו על החומר הקיים, אבל צריכים לקחת סיכונים בחיים. פוטנציאלית, אני חושב שבסוף החלון נהיה קבוצה טובה משמעותית מהקודמת, בתקווה שכל השחקנים יצליחו להתברג במערכת ויממשו את הפוטנציאל שלהם.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  12. Don Antonio Member

מוכנים ? אז עוד מטרה כנראה יורדת מהפרק. קרלו נשאל על סאנצ'ס ואומר : "אין חדש בנוגע לסאנצ'ס, הוא התחיל איתנו את העונה והוא גם יסיים את חלון ההעברות כשחקן באיירן, הוא נתן פרי סיזן טוב". לא ידוע באמת מה קרה שם שהגלגל התסובב ככה תוך כמה ימים עם השחקן אבל כנראה שאנצ'לוטי כן בונה עליו העונה.

עוד שחקן שמזמזמים את השם שלו מתחילת הקיץ כנראה נשאר. אלגרי התראיין ואמר : "אלכס הוא שחקן יובנטוס והוא לא הולך לשום מקום". רק שלא נקבל איזה מיאזגה או מייקל הקטור נופסים. בבקשה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  13. Footballover Member

יונייטד מאשרת סופית את עניין מאטיץ'. לא יעזור כלום, אני מקיא קצת בפה בכל פעם שאני רואה שחקן של צ'לסי באדום, אפילו אם זה מאטיץ'. בכל מקרה, תודה על השירות ובעיקר תודה על הפצצה מול טוטנהאם.

לגבי המטרות שאנחנו מאבדים - ובכן, אני מעדיף לאבד את רנאטו סאנצ'ס (לא חסיד גדול שלו) ואת סנדרו (השלמתי עם זה מזמן) מאשר להתקע על שחקנים במשך קיץ שלם ובסוף לא לרכוש אותם כמו שעשינו בעבר וכמו שעושות קבוצות אחרות. יאללה, להתקדם, לא חסרים שחקנים.

מוריניו על מאטיץ':
    “He represents everything we want in a footballer; loyalty, consistency, ambition, team player.

"I would like to thank him for his desire to join us because without that, it would be impossible to have him here.

ידעתי שהוא איבד את הצד המקצועי של המשחק, לא חשבתי שהוא איבד גם את השפיות שם במנצ'סטר...

14. golding מנהלים

הוא איבד את השפיות מזמן, אבל דווקא בהיבט הזה הוא צודק - מאטיץ' בהחלט אחד מנאמניו של מוריניו (אפשר להוסיף בדיחת אבי מלר לכאן, אם @אלעד רואה לנכון לעשות זאת).

לא הייתי סותם את הגולל על הגעתם האפשרית של סנדרו וסאנצ'ס. החלטתי להיות אופטימי הקיץ.

15. Footballover Member

אתה באמת צריך להיות חתיכת שחקן נאמן בשביל לעבור מבחירה לשחק תחת מאמן שהכניס אותך כחילוף והוציא אותך אחרי עשרים דקות, ועוד ביקר אותך אח"כ בתקשורת... נאמנות כזאת כמו של כת.

golding אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.