צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

הייתי בלמעלה מ20 משחקים והפעם היחידה שלא ניצחנו היה מול ליברפול לפני כמה שנים - כשסוארז השווה בדקות האחרונות.

את המשחק מול הפועל אני לא מחשיב.

2. golding מנהלים

רשמים מהגשר: וויליאן, קאנטה ואלונסו מדהימים.

מוראטה עוד ייכנס לעניינים, 2 שערים ו2 בישולים ב3 (2.5 ליתר דיוק) משחקים זה מרשים.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סקיי מדווחים על סיכום, סביבות 35 מיליון. על אוקס

ובוגה בבירמינגהאם.

4. Cup of Tea Liverpool, UK

צ'לסי סיכמו מחיר עם ארסנל על צ'יימברליין. הוא בדרך.

5. alexshw Member

בזבז את החיים שלו תחת ונגר שגם בנושא צעירים הפך לטמבל, בניגוד לעשוריו הראשונים בענף.

6. k_700 Member

אל תשכחו רק שאני בירכתי כבר לפני חמישה ימים, כשהוא סירב ל180k וכאילו ״ליברפול״ נכנסו לעסק.

היה ברור שזה שלכם, רכש מועיל מאוד לקונטה אני חושב. אולי תחתיו הוא יממש סוף סוף טיפה מהתקרה שציפו לה.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם כאן בסה״כ מדובר בפיקציה. אם אתה לא עילוי, אין לך שום סיכוי להצליח תחת ונגר. כל מה שהאיש ידע לעשות זה לתת את ההזדמנות.

8. Footballover Member

רכש טוב וורסטילי אבל אני לא בטוח שהוא מוציא את מוזס מההרכב. אוקס כדורגלן יותר טוב אבל עדיין לא מספיק טוב בשביל להיות ווינגר ולא הוכיח את עצמו כווינג-בק. בכל מקרה, יש לו פוטנציאל גבוה מאוד והוא עדיין צעיר.
    הוא ואלכסיס היו היחידים שהראו אופי בשנה שעברה אבל אתמול כבר היה ברור שהוא לא ממשיך שם. פשוט הופעה ביזיונית ולא מקצועית שלו, כמובן שונגר אשם שפתח איתו אחרי שזה שסירב לחוזה משופר אבל עדיין.

בכל מקרה, רכש טוב שמוסיף לנו עוד מימד של מהירות ופיזיות. מקווה שיהיה חצי מהשחקן האחרון שהם מכרו לנו.

9. yonmu Member

לא חושב שזה פיקציה. לדעת לזהות את הצעירים האלה זה כשרון חשוב, ולונגר היתה עין לזה.
    אני זוכר שפעם טענתי פה שונגר מאמן בינוני וסקאוט נפלא ושפכו עליי אש...

בכל מקרה, רכש מעולה לעומק שהיה חסר לכם. רודיגר, בקאיוקו, אוקס, מוראטה - זה אולי לא קיץ משוגע כמו של המצ'סטריות, אבל זה מכובד לגמרי.

10. alexshw Member

ונגר פעם היה גדול גם בגילוי צעירים, גם בלתת במה ובסופו של דבר בכל הקטע של טיפוח. גילה את וואה, אנלקה אצלו היה ג'וקר בגיל 18 או 19 בעונת דאבל הראשונה שלו, הוא גילה בהנרי תכונות של חלוץ חוד.

תשמעו גם פרגי בגיל מבוגר הפך לפחות טוב בתחום ככה שבעניין הזה הוא לא יחודי, אלא שאצל ונגר זה עוד תסמין של סניליות בתחום הכדורגל.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דיי בטוח שדרינקווטר יצטרף גם וקוסטה יעזוב לאתלטיקו.

השאלה אם יגיע עוד שחקן. אולי מחטף אלה-מאר (מלר היה גאה).

12. golding מנהלים

אוקס, דרינקווטר ובארקלי ככל הנראה יגיעו, אם להאמין לדיווחים של העתונאים ה״אמינים״. לא יודע מה אני חושב על זה.

הייתי רוצה שנחתים גם את יורנטה, אני לא סומך על מיצ׳י עדיין והוא נראה לי אחלה stop gap option עד שאייברהאם יחזור אלינו. אני גם לא מבין למה לא החתמנו מגן/ווינג בק שמאלי.

אגב, ציוץ מעניין של מוזס הבוקר:
    "Anyone know if Ox can take throw-ins? Asking for a friend"

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם גם צפויים לשלם הרבה יותר ממה שכל השלישייה הזו שווה כרגע, אבל יש לי תחושה שהם הולכים להפוך לחיילים מוצלחים מאוד אצל קונטה.

14. k_700 Member

רציני? יורנטה גולדינג??? היה עדיף להשאיר את אברהאם אם אתה מסתפק ביורנטה כגיבוי נוסף.

15. golding מנהלים

@אלעד
    מסכים, אבל יש אופציות מעניינות ובשלות יותר בשוק. לא יודע, מרגיש לי קצת ליברפולי כל העניין הזה בשחקנים בריטיים.

@k_700
    לחלוטין רציני. יורנטה אחלה שחקן והפרופיל שלו קלאסי לליגה הזו ולקבוצה שלנו בפרט. אגב, אני הייתי משאיר את אייברהאם בסגל העונה, אבל זה לא קרה. בנקודת הזמן הנוכחית השיקול הוא: האם מיצ׳י מספיק כגיבוי למוראטה? לדעתי התשובה היא לא, גם אם נורא בא לי שהוא יוכיח לי אחרת. לכן האופציה הריאלית ביותר היא יורנטה, כי הרי לא נחתים את בלוטי או את אובה עכשיו.

מצב נושא:
הנושא נעול.