צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Footballover Member

איזה בכיינות. מה זה אומר שהם דחו אותנו? זה בסך הכל מצביע על כך שזה לא פשוט להחתים שחקנים ברמה גבוהה בשביל הספסל. אם השחקנים האלה היו מקבלים הבטחות מאיתנו לדקות בהרכב הראשון ובעמדה שלהם, באמת נראה לך שהם היו מעדיפים את הפרוייקט המהולל של קלופ (מכבסת מילים לכדורגל התקפי בלי סיכוי לתארים) או את סוונסי?

אשכרה השוות את הקיץ שלנו לזה של ספרס? "נשארנו בלי כלום"... באמת אין לי כוח להתחיל להשוות כי זה פשוט לא שווה את זה. ובבקשה אל תעלה את המכירה של מאטיץ' כטיעון לקיץ הגרוע שלנו כי אני זוכר בדיוק מה אוהדים כמוך אמרו עליו בעונה שעברה.

2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד עכשיו הייתי משוכנע ש-Fotballover זה Sturridge.

3. Sturridge Member

וואלה, זה שחקן ברמה גבוהה לספסל? אנחנו מדברים על צ'מברליין או קוטיניו, אולי התבלבלתי. סנדרו, לוקאקו, אלה שחקנים שרצינו לספסל או להרכב? אין לך מושג אפילו על איזה שחקנים אני מדבר.

מי השווה את הקיץ שלנו לספרס, מי דיבר על מאטיץ', מה אתה רוצה לעזאזל.

4. Gary Cahill Member

עם לוקאקו זה אפילו לא הגיע לשלב המומ עם השחקן, פשוט לא היו הסכמות עם אברטון...
    גם עם סנדרו לא היו הסכמות עם יובנטוס.
    בכל מקרה, אני מאמין שדרינקווטר ועוד איזה קנדרבה יגיעו מחר...

5. k_700 Member

ברור שאם סנדרו ל הגיע אז לא היו הסכמות עם יובה.

אבל הצעתם הצעות וקושרתם אליו יותר מחודש אז כנראה שהיה שם משהו, כנראה שלזמן מסויים הייתה אינדיקציה שיש על מה לדבר.

אל תנסה להציג את זה כאילו זה בדיה.

6. Gary Cahill Member

לא הצגתי את הדברים כאילו היו בדיה. אבל תהיה בטוח שרוב הסיכויים שאם צ'לסי הייתה מגיעה להסכמות עם יובנטוס ואברטון, סנדרו ולוקאקו היו שחקנים של צ'לסי.

7. Footballover Member

חחח טוב זה ממש היה נראה לי שהשוות אותנו אליהם, כנראה פספסתי את זה שאתה מתבאס על זה שלא הלכנו על אורייה, (?) כאילו חסרות אופציות בשוק?

בכל מקרה, עדיין לא הבנתי איך הגעת לזה ש-5-6 שחקנים דחו אותנו. הסיפור עם סנדרו היה הזוי, יובנטוס לא רצו למכור אז מארוטה אמר שהשחקן צריך למשוך להעברה, אבל נניח שהוא דחה אותנו. מי עוד? לוקאקו? אני ממש לא משוכנע שבאיזשהו שלב הוא היה המטרה העיקרית שלנו. יותר מזה, אני חושב שכשהוא אמר בראיון ההוא בסוף העונה שהוא יודע לאן הוא הולך, הוא כבר היה רגל וחצי ביונייטד. אני גם לא בטוח שאי פעם הייתה הצעה שלנו על השולחן של אברטון עליו.
    שאר השחקנים הם בדיוק מה שדיברתי עליו - מחליפים ברמה גבוהה. רנאטו סאנצ'ז, צ'מברליין, דנילו... אלה לא שחקני גיבוי ברמה גבוהה?

לדעתי, את המטרות העיקריות שלנו השגנו בדמותם של מוראטה, בקאיוקו ורודיגר. כל השאר, להוציא את סאגת סנדרו, תמיד היו שחקנים להעמקת הסגל ולא חיזוקים להרכב. לומר שנשארנו בלי כלום זה מצחיק וגם אם לא עשינו קיץ כמו של יונייטד וסיטי, מספיק באמת להשוות את הקיץ שלנו לארסנל, ליברפול וטוטנהאם כדי להבין את ההבדלים.

מחר כולם יהיו יותר רגועים, גם אם אלה יהיו רק דרינקווטר וקנדרבה בסופו של דבר.

8. Sturridge Member

גארי

נוח לא להגיע להסכמות כשהשחקן לא דוחף למעבר. גם לואיז אולי לא היה פה היום אם לא היה יושב עם ההנהלה בפריז כשצ'לסי פתאום הביעה עניין ואומר להם שהוא רוצה לעזוב.

לוקאקו לחלוטין בחר ביונייטד על פנינו. הבנאדם אוהד צ'לסי והאליל שלו זה דרוגבה (היום זה פוגבה כנראה), נראה לך שהוא עבר ליונייטד רק כי אברטון החליטה בשבילו?

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/17
  9. Gary Cahill Member

טוטנהאם בדרך לחטוף את יורנטה, בכנות לא מבין מה הצורך שלהם בו, אבל אני גם לא מבין מה הצורך שלנו בו...
    מדווח גם לאחרונה שכרגע הסבירות שבארקלי יבוא היא הגבוהה ביותר.

10. golding מנהלים

הוא יותר טוב מיאנסן (החלוץ השני שלהם) וממיצ'י (החלוץ השני שלנו). העניין הוא שזה מצחיק לשלם מעל 15 מיליון ליש"ט על שחקן בן 32, גם תחת האינפלציה הנוכחית.

לא רוצה את בארקלי פה בכלל. גם לא את דרינקוואטר.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בכלל עדיין מופתע לשמוע שאלה השמות שמקושרים אליכם, כולל צ'מברליין. יש בעיית HG או משהו?

12. Sturridge Member

גולדינג יספר לך שלא, אבל לפי המטרות שהם סימנו התשובה אחרת.
    מדהים איך אפילו את יורנטה הם לא הצליחו לסגור. לא הבטיחו פה עוד 3 החתמות?

13. Gary Cahill Member

דווקא דרינקווטר יכול להיות קשר רביעי מוצלח, בהתחשב באורך הסגל הנוכחי שלנו הוא המועדף עליי מבין האופציות שמקשרים אותנו אליהן.

14. golding מנהלים

ברור, כי הוא השחקן היחיד שמקושר אלינו לעמדה הזו! :)

15. Gary Cahill Member

Part of the deal that has been agreed between Spurs and Paris Saint-Germain for Serge Aurier includes an exclusivity clause, meaning the Parisians couldn't talk to Chelsea when the Blues made a move for the Ivorian right-back.

עשינו לדניאל לוי טראומה...

מצב נושא:
הנושא נעול.