צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. golding מנהלים

טעות מיותרת של אזפי החזירה את לסטר למשחק ובדקות האחרונות היינו מבולגנים בטירוף. חוץ מזה משחק טוב. חלק מהשחקנים עדיין צריך להתאקלם/להתאושש/להחלים, אבל בגדול הדברים מתחילים להסתדר ונחמד לראות שיש לנו אופציות מעניינות מהספסל, לשם שינוי.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, איפה עכשיו האפס שהריח פלופיות מצד מוראטה?!

Gianzola, Footballover ו-golding אוהבים את זה.
  3. Footballover Member

אני לא יודע איך להעריך את המשחק של מוראטה. מצד אחד גמלוני, מאבד כדורים, עושה טעויות, לא נוגע בכדור במשך מחצית שלמה אבל שוב שם גול. מה יקרה כשהוא יתחבר ויתחיל גם להבקיע גם ברגליים?

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבורה של בכיינים. יש לך קישור משולש של קאנטה בקיוקו וססק ואתה בוכה לי על פאקינג דרינקווטר כגיבוי? בארסנל הוא הרכב בטון.

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבתא שלי הרכב בטון בארסנל. למי אכפת?

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

תתייחס לתפל בהודעה הכל בסדר.
    בקיוקו וקאנטה ואתה בוכה לי על קישור רזה. אם ככה הקישור של ברצלונה בתת תזונה.

הקהל של צ׳לסי הפך מפונק מהר מאוד.
    אחרי עונת הקטסטרופה בין האליפויות, כולכם בכיתם על איך אתם מתחילים עונה עם סגל כל כך חסר.
    אמרתי כאן מסוף חלון העברות שזו השנה של צ׳לסי. ושקונטה וקאנטה רכש הרבה יותר טוב מפוגבה וזלאטן וטיילתם אל עבר התואר.

אין לכם מה לדאוג מסגל רזה, לנסות לנחס את עצמכם עם קיץ קטסטרופלי עלאק. רכשתם שחקני הרכב להגנה, לקישור האחורי ולעמדת החלוץ ואתם עוד בוכים וזה פשוט מאוס. אתם תרוצו בצמרת אל תדאגו. ואם לא תקחו אליפות זה רק כי בא מיליארדר אחר שמשתולל עם מועדון בינוני אחר והופך אותו לאחד המגוונים התקפית בהיסטוריה של הליגה. תהנו.

נערך לאחרונה ב: ‏9/9/17
    Footballover אוהב/ת את זה.
  7. yonmu Member

אני כן חושב שצ'לסי הפייבוריטית לאליפות, אבל אני כן חושב שהסגל שלה קצר, במיוחד בהשוואה למנצ'סטריות.
    אם נשווה שחקנים בוגרים, המצב הוא כזה:
    צ'לסי: 4 שוערים, 8 שחקני הגנה (לא כולל באבא, קנדי, וולאס), 4 קשרים מרכזיים, 5 שחקני התקפה (לא כולל מוסונדה וקוסטה).
    יונייטד: 2 שוערים, 9 שחקני הגנה, 4 קשרים מרכזיים-אחוריים, 9 שחקני התקפה (כולל פוגבה).
    סיטי: 2 שוערים, 7 שחקני הגנה, 4 קשרים מרכזיים, 7 שחקני התקפה.
    כלומר לצ'לסי יש 17 שחקנים על 10 עמדות, ליונייטד 22 ולסיטי 18.
    אפשר להאשים את קונטה בכסאח עם קוסטה ובאי-השימוש בצעירים, אפשר להגיד שהסגל של יונייטד עמוק יותר רק בגלל שלא זורקים שחקנים (קאריק, פלאייני, זלטאן) ואפשר לדבר על הגמישות של שחקני צ'לסי מבחינת עמדות -
    אבל בשורה התחתונה, הסגל קצר מאוד. קצת עומס של אירופה וגביעים וקצת פציעות או הרחקות וקונטה צריך לשבור את הראש או לעייף את השחקנים שלו עם 3 משחקים ב8 ימים.

נערך לאחרונה ב: ‏10/9/17
  8. Big Virgil Member

@Clock End Stand באיזה שנה נתקעת שאתה עוד בוכה על זה שהכסף של רומן קונה אליפויות? אני מבין את התסכול שלך מונגר אבל האמת כל כך רחוקה משם.

9. Footballover Member

זה לא העיקר בפוסט שלו, סתם זרק עקיצה ותכל'ס הוא צודק.

אני מסכים שאוהדי צ'לסי הפכו להיות סופר מפונקים, לפעמים ברמה שקשה לקרוא את זה. לא מדבר ספציפית על הפורום הזה, למרות שגם פה זה קיים.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אגב, אתמול זה ניצחון החוץ הראשון שלנו בליגה בחודש ספטמבר מאז 2012.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

11. golding מנהלים

נתון מוזר. אני זכרתי את נובמבר כחודש חשוך, אולי זו צלקת שנשארה לי מתקופת אנצ׳לוטי.

אני לא מבין איך חלון ההעברות שלנו יכול להצטייר כמביך או גרוע. יש לנו את ההרכב הכי טוב בליגה יחד עם סיטי, והעמקנו את הסגל בצורה ניכרת (אתמול הספסל שלנו הורכב מססק, דרינקווטר, כריסטנסן, הזאר, מיצ׳י וזאפה). אנחנו עדיין מרחק שחקן התקפה אחד והתאקלמות של זאפה מלהתמודד עם הקבוצות הטובות ביותר באירופה, ועדיין אפשר להיות מרוצים אם לוקחים בחשבון את הwholesale changes שביצענו.

אני רק מקווה שקונטה יצליח להביא את עצמו לידי ביטוי בליגת האלופות. פחות חשוב לי מהליגה, אבל חשוב.

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

hold your horses לגבי ״התמודדות עם הקבוצות הטובות ביותר באירופה״, אבל זה גם צריך להיות פחות חשוב כרגע כמו שרשמת בעצמך.

אין סיבה לא להיות מרוצים מבחינתכם. הצערתם את הסגל עם שחקנים לא פחות טובים שרוצים להיות אצלכם. רודיגר ובקאיוקו נראים כמו פגיעות בול של המערכת (לא אופתע אם זאפה יעשה אלונסו תחת קונטה). את מוראטה אני לא יודע איך לאכול, אבל את הגולים שלו הוא נותן ביינתיים.

לחלונות הבאים אתם מגיעים במצב מצוין כשאתם יכולים לשים את רוב הכסף על שחקן אחד תותח או שניים שיקחו אותם ל-next level.

13. golding מנהלים

המשפט האחרון שכתבת חשוב וקונטה גם דיבר על זה בעצמו.

לגבי התמודדות עם הקבוצות הטובות ביותר באירופה - אני בכנות חושב שאנחנו במרחק שחקן כמו סאנצ׳ז מתרחיש כזה.

14. k_700 Member

מרחק שחקן התקפה אחד מלהתמודד עם הטובות באירופה?
    לפי איזו אינדיקציה? האליפות המרשימה שלכם כשהיריבות שלכן עולות עפ קלאבן, מיניולה או איזה גייס חמישי מהסוג של סטונס בהרכב?

לסגל שלכם יש פוטנציאל ומשמעת שזה ממש חשוב כשלוקחים פרמטרים שעלולים לעזור בנוק אאוט באירופה אבל זה עוד רחוק מאוד מלהראות ממשי.
    יש משקל לא קטן לנסיון שקבוצה צוברץ במפעל הזה משהו שתחת קונטה בכלל לא רלוונטי עדיין עבורכם.

אולי על פסז׳ אחרי נסיון רצוף של התקדמות בצעדים קטנים היה אפשר להגיד הקיץ שהם היו מרחק שחקן התקפה משמעותי מלהתמודד עם הגדולות(והם הוסיפו שניים).
    אתם עוד ממש לא שם.

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק שלא אמרתי שאברמוביץ קונה תארים בכסף, אני חושב להפך, שלמרות שהוא התחיל את השיגעון הזה היום, בשנים האחרונות הוא מתנהל באופן יחסית שפוי.
    לא רק שלא אמרתי שהוא קונה אליפויות בכסף, אמרתי שקונטה וקאנטה היו הברקה ורכש הרבה יותר טוב מהרכש הנוצץ של זלאטן והשחקן היקר ביותר בעולם לזמנו.

אם אתה דוחף את האף לדיונים שלא קשורים אליך, תקרא קודם את ההודעות.

מצב נושא:
הנושא נעול.