צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Footballover Member

כל זה נכון אבל עם תצוגות כמו היום לא נגיע רחוק, וזו ממש לא פעם ראשונה שלנו העונה. קונטה לא מצליח למצוא פתרונות, ובנינו, כנראה אין לו את השחקנים בשביל זה.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד קאנטה נושם, יהיה בסדר.

אני הייתי בעיקר דואג לגבי מה שקרה הערב בחדר ההלבשה, כי זה היה משחק שיכולתם לחזור ממנו ובמקום זה הסרחתם את המגרש ברמות ארסנליות. אין לי מושג איך זה כל פעם קורה בצ׳לסי, אבל אם קונטה איבד את חדר ההלבשה, אז באמת אין לו יותר מדי מה לעשות כאן.

לא חושב שזה יהיה מוגזם להגיד שהמשחק מול יונייטד הוא משחק עונה עבורכם, הרבה מעבר לעלק יוקרתיות שיש במפגש המשמים הזה.

3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יקרה אם ננצח?
    מה יקרה אם נפסיד?

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ששש... דרינקווטר חוזר.

5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם ננצח: אנחנו נאבק על הטופ 4, נעוף מאירופה כשנפגוש יריבה טובה ובמאי, לכל המאוחר, נחפש מאמן אחר.

אם נפסיד: אנחנו נאבק על הטופ 4, נעוף מאירופה כשנפגוש יריבה טובה ובמאי, לכל המאוחר, נחפש מאמן אחר.

אם השיער של בקאיוקו יפתח בינה וינהיג פלישת חייזרים לכדור הארץ: אנחנו נאבק על הטופ 4, נעוף מאירופה כשנפגוש יריבה טובה ובמאי, לכל המאוחר, נחפש מאמן אחר.

בקיצור, ביצים.

golding, אלעד, לירן ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. Sturridge Member

בוא נתחיל בלשחק עם ה-11 הטובים שעומדים לרשותנו (או הפחות גרועים).

7. Footballover Member

מספיק לי שבקאיוקו יפתח בינה...
    איזה שחקן רע!

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הסגל הנוכחי של קונטה, גם עם קאנטה פצוע, יכול להציג יכולת ברמה הרבה יותר גבוהה מהתת רמה שראינו היום.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה שמצחיק זה שב 30-40 דקות הראשונות אשכרה שיחקנו כדורגל טוב.

אתלטיקו עם קמפיין מגוחך מסדרת לנו בעצמה מקום בשלב הבא, אבל זה רחוק מלרגש, כמו שחטאנו ולא התרגשנו משער ניצחון דרמטי, אנחנו קבוצה ללא עמוד שדרה וכל הישג נקודתי יכול רק לטשטש את הסיפור הלא מוצלח שנבנה פה.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין עוררין על כך שהקבוצה אנדר-אצ'יברית. ובכל זאת, הקיץ של המועדון היה רע מאוד ולא סיפק מענה לאף אחד מהצרכים שעלו בעונה שעברה. אולי אנשי החליפות והאימוניות הסתנוורו מהעונה המוצלחת ואולי מדובר בכישלון ניהולי, אך השורה התחתונה של חלון ההעברות היא עצובה ועלובה וכך גם העונה שהחלה בעקבותיו.

11. cheddar Member

בעיקר בלטו המסירות ללא כיוון ומטרה, וחוסר מודעות לשמירה על הצורה של המערך, ושחקנים שלא ערנים למה קורה מסביבם, לא משהו שאפשר לאפיין בדרך כלל את צ'לסי בו.

12. Raulito Madridista

אני מבין את הבכי על מצב הקבוצה, וכתבתי בת'רד של הצ'מפיונס שבהפסד אתמול צ'לסי נראתה כמו ארסנל של ונגר וזה אולי הכי 'עצוב' עבורכם, ובכל-זאת: מתקשה להבין פה את התגובות. חסרות דוגמאות של קבוצות שהסריחו את הדשא בשלב הבתים או היו להן עונות איומות בליגה והן סיימו עם התואר החשוב מכל? רמז: הקבוצה שלכם, לפני 6 עונות. תתקשרו לבניטס לשאול על ליברפול 2004/05. והגישה הזו, 'הכל או כלום', בצ'מפיונס היא מגוחכת. מה, אין הבדל בין לעוף בחצי גמר נגד יריבה קשה, נניח פאריס, לבין לעוף בשמינית הגמר?
    מסכים שהקיץ היה קטסטרופה, צ'לסי לא באמת שודרגה[סתם שאלה, אני הייתי מאלה שלא חשבו שהויתור על מאטיץ' הוא כזה נורא, ודעתכם?], כאילו לא לקחו בחשבון שם את ההתחזקות של היריבות ממנצ'סטר ושהעונה יש את הצ'מפיונס. צ'לסי לדעתי צריכה שחקן הגנה טוב ועוד עומק בקישור ובהתקפה.

מוראטה היה אתמול מאוד מתוסכל כשהוחלף, למרות שצ'לסי הייתה לא רעה הוא לא הצליח לתת ערך מוסף. לא ניצח באף קרב מול הבלמים, רשם החמצה מזעזעת וחבל כי צ'לסי הייתה זקוקה לו אתמול. אני חושב שדווקא האזרד בערב שהוא לא יזכור יותר מדי - הראה סיבות לאופטימיות. הדריבל המלוטש זה עדיין זה, שחקנים חוששים ממנו.

Gary Cahill אוהב/ת את זה.
  13. alexshw Member

שורה תחתונה מה קונטה לא קיבל בקיץ? קיבל שני שחקני רכש משמעותיים שרצה - מוראטה ובקאיוקו, במקום שחקנים שלא.
    הגיעו שני בלמים חדשים, אחד מהם חזר מהשאלה מאוד מוצלחת בה התקדם והרשים. הגיע עוד מגן ימני שקונטה רצה. כל זה בנוסף לשלד שלקח אליפות מרשימה.

לקונטה פשוט יש תכונה שלילית שהוא משדר לעיתים חמיצות. יש תחושה ששום בעלים לא יספק אותו בנושא הרכש.

14. Footballover Member

ראוליטו,

יש הבדל משמעותי בין לעוף ברבע לבין לעוף בבתים ואנחנו נשמח אם נעלה מהבית הזה גם אם זה יהיה בחסות אתלטיקו ולא בזכות עצמינו. הבעיה של אוהדי צ'לסי היא שהקבוצה הזאת, למרות הווינריות ומסורת הזכיות שהתפתחה כאן בעשור וחצי האחרון, לא מצליחה לבסס דומיננטיות באירופה בכל הזמן הזה. מאז 2008-09 אנחנו לא מצליחים להציג רמה גבוהה באירופה ואתמול זה היה השיא לטעמי. היו הפסדים בהם היריבה הייתה בשתי רמות מעלינו אבל בד"כ היה מדובר בקבוצות מהדרג הראשון (אתלטיקו ב-2013 ו-2014, יובנטוס, פ.ס.ז')... אתמול קיבלנו שיעור מרומא, קבוצה מהדרג השני שפשוט עשתה מה שהיא רוצה מולינו.

מישהו חושב שהקיץ שלהם היה יותר טוב משלנו? איבדו את סלאח ורודיגר והביאו את מי? קולארוב וגונאלון? מעליב ביחס לקיץ שלנו. קונטה יכול לבכות עד מחר בגלל רכש ולשדר חמיצות, אבל העובדה היא שיש לו קבוצה שאמורה להראות הרבה הרבה יותר טוב, ושכרגע אנחנו פשוט לא ברמה. ההפסד אתמול - הדרך שבה הפסדנו, התוצאה הסופית וחוסר האמביציה/חוסר האונים הם פשוט לא מתקבלים על הדעת בקבוצה כמו צ'לסי. בעונות אחרות בהן נראינו ככה, תמיד המנג'ר שילם במשרה שלו. אני כמובן מקווה שהמצב לא יגיע לזה אבל אני לא אתפלא אם כן. עם כמה מצחיק ואבסורדי שזה נשמע, יכול להיות שקונטה מיצה את עצמו במודל הזה שנקרא צ'לסי FC.

אני אמשיך לקוות שאלה הפסדים ומפלות נקודתיים כי אני עדיין מאמין בקבוצה הזאת (בניגוד ל-2016 למשל) ובאמת יכול להיות שאם ננצח את יונייטד בראשון הכל יחזור להיות בסדר, אבל כמו שאמרתי, לא אתפלא אם אנחנו מתקרבים לסיום העידן הקצר הזה של האיטלקי, אם באשמתו ואם לאו.

15. Gary Cahill Member

השחקן היחיד שקונטה רצה כאופציה ראשונה זה בקאיוקו
    קונטה רצה את אוקס(אולי עדיף שלא קיבל בסופו של דבר), לוקאקו, ואן דייק וסנדרו.

מצב נושא:
הנושא נעול.