צ'לסי 2017/18: מרינה, בבקשה תגבי את קונטה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏9/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Footballover Member

מיצ'י ממשיך לעשות חיל בדורטמונד. כבש היום צמד שכלל שער ראשון פנטסטי בבעיטה מרחוק וקינח עם שער מהפך וניצחון בדקה ה-91. הוא נינוח, משחק בחופשיות ומלא בביטחון. הלינק אפ שלו עם שחקני החלק הקדמי שלהם פשוט נהדר. אני בהחלט חושב שהוא יכול להיות שחקן חשוב מאוד עבורינו בשנים הבאות, הוא פשוט שחקן מצויין.
    יכול להיות שלהשאיל אותו הייתה ההחלטה הכי טובה שיכלנו לעשות כי למרות שרציתי שישאר, אני לא חושב שהוא היה משחק ככה אם היה נשאר פה. לעומת זאת, אחרי חצי עונה מוצלחת בבונדסליגה הוא יכול לחזור לכאן שחקן אחר לגמרי.

2. Coutinho10 Member

אין להם אופציה עליו ?
    אני לא חושב שהוא יחזור אליכם אם לומר את האמת, כמו אצלנו עם אוריגי.
    שניהם מרגישים מפוספסים אצלנו אבל אין להם מקום בהרכב. אצלנו יותר בצדק כי פירמינו מדהים אבל אצלכם זה בעיה להוריד רכש של 60 מיליון לספסל.
    וכמובן ששניהם טובים מדי כדי לשבת על הספסל של צ'לסי וליברפול.

3. Footballover Member

אוקיי, ההשוואה לאוריגי היא לא במקום בכלל לדעתי. בטשוואי שחקן הרבה יותר טוב ממנו. אוריגי לא מתאים לספסל שלכם כי הוא רחוק מלהיות טוב מספיק, וזאת גם הסיבה שהוא בהשאלה (גם מיצ'י אבל הוא לא קיבל מספיק הזדמנויות בניגוד לאוריגי). אולי זה ישתנה כי אוריגי צעיר ממנו בכמה שנים, אבל אני מדבר על המצב כיום.
    ולא, אין להם אופציה עליו.

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטשוואי הרבה יותר טוב, עשה והוכיח יותר מאוריגי בקריירה שהוא גם עדיין שחקן צעיר. גם מה אוריגי עושה בכלל בוולפבסבורג? הוא לא להיט גדול שם, בטשוואי נראה עבור דורטמונד כמו פגיעה בול.

עם זאת אני לא מסכים עם הנקודות לגבי אוריגי, בהחלט מספיק טוב כדי להיות שחקן ספסל בליברפול על חשבון אינגס שלא שיחק כדורגל מקצועני שנתיים ובכלל לא בטוח שמלכתחילה אי פעם היה מספיק טוב, וגם לא באמת קיבל המון הזדמנויות. כשכן הייתה לו ריצה בהרכב הוא היה כנראה השחקן הכי חשוב שלנו בריצה לגמר האירופית ב2016. הוא הושאל לא כי הוא לא מספיק טוב אלא כנראה כי רצה לשחק או כי וויתרו עליו ורצו לתת לו צ'אנס להעלות את הערך שלו לפני שמוכרים. זה שחקן שלפחות עבורינו יכול כשחקן רוטציה להגיע למספר דו ספרתי של שערים בעונה ועשה את זה 2 עונות ברצף, זה אחלה לגמרי ואנשים מרשים לעצמם לזלזל בזה רק כי הם עוד לא מבינים איזה כלום יושב לנו על הספסל במקומו.

לגבי בטשוואי, הוא הגיע לסביבה חדשה ולמועדון חדש, כזה שהביא אותו כי הוא מאמין בו. זו אופרה שונה מצ'לסי, בצ'לסי הביאו לו מוראטה על הראש ואז גם הוסיפו והתחילו לחפש בינואר חלוץ נוסף. לא מאמינים בו בצ'לסי ואני לא בטוח למה אתה חושב שבקיץ אחרי חצי עונה מוצלחת בגרמניה זה ישתנה, וויתרתם על שחקנים טובים וגדולים ממנו בהרבה בנסיבות מאוד דומות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Coutinho10 Member

לא מסכים, מראש רואה שזה הולך להיות ויכוח ארוך אז אין לי כוח להרחיב למה.
    אוריגי בשנתיים פה נתן 14 גולים ו 5 בישולים, מיצ'י נתן 9 שערים ו 3 בישולים.
    אוריגי שיחק הרבה יותר (כי היה מחליף ראשון לכל אחד משחקני ההתקפה שלנו, אין מה לעשות ככה זה בליברפול) ובהתחשב בעובדה שהוא ילדון הוא הראה לא מעט פעמים ביצים של שור וטונה כישרון והציל אותנו גם בהרבה משחקים.
    אוריגי לא הכי מתאים לקלופ אבל לדעתי זה ברור להרבה אוהדים שהוא יכול להיות קראק אמיתי בקבוצה הנכונה.

Walkon

לא הבנת אותי נכון, לא שהוא לא מספיק טוב כדי לשבת על הספסל שלנו, הוא טוב מדי כדי להתבזבז על הספסל.
    זה גם לא נכון שהוא לא להיט, הוא הכובש המוביל של וולפסבורג עם 5 שערים, וזאת קבוצה שנמצאת 4 נקודות מהקו האדום.

הוא תמיד היה בסיטואציות קשות, ליל חלשה, ליברפול כשיש לו את פירמינו וסטארידג' עליו, עכשיו קבוצת תחתית בגרמניה. שים אותו בקבוצה כמו דורטמונד וגם הוא יכול לפרוח, גם אצלנו כשקיבל את הבמה נתן משחקים מדהימים יותר מפעם אחת.

מיצ'י עשה יותר בקריירה אין ספק, אני לא יודע אם הוא יותר טוב ממנו או שלהפך, תחושה שלי שאוריגי עוד רחוק מהשיא ושיש לו פוטנציאל ענק.

נערך לאחרונה ב: ‏15/2/18
  6. k_700 Member

הדבר הכי טוב שאני רואה מההשאלה שלו זה שתוכלו להשיג עליו אחלה מחיר מאיזו אברטון או ווסט ברומיץ׳.

אתם חייבים לנסות בכל אופן.

Gianzola ו-golding אוהבים את זה.
  7. golding מנהלים

שום סיכוי שמיצ׳י לא יימכר בקיץ. בטח אם הוא ימשיך להבקיע שערים ולהקפיץ את הערך שלו בצורה משמעותית.

ואני בסדר עם זה כל זמן שקונטה המאמן. הבעיה היא שהוא כנראה יימכר גם אם יגיע מאמן חדש שיכול להוציא ממנו דברים טובים. ככה הדברים עובדים במועדון הזה.

8. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך להעביר את הגשר להמבורג כדי שמיצ׳י יצליח בסטמפורד.
    הוא מקבל הרבה יותר מרחב פעולה בגרמניה, והוא צריך להשאר שם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. Sturridge Member

וויליאן לפעמים נותן משחקים מושלמים ברמה שגם הזאר יכול לקנא. חבל שאיכשהו זה תמיד קורה בגביע.
    אמרסון ליטרלי נראה כמו קנדי.

10. golding מנהלים

ב-14 משחקים האחרונים בהם וויליאן פתח הוא היה מעורב ב-14 שערים (9 שערים ו-5 בישולים). זה קצת עובר מתחת לרדאר, וויליאן בדרך לעונה הכי פרודוקטיבית שלו וגם אם מניחים את המספרים בצד ומתעלמים מפתיחת העונה האיטית שלו - בחודשים האחרונים הוא בכושר נפלא.

הוא חייב לפתוח לצד הזאר וג׳ירו/מוראטה מול ברצלונה.

11. Sturridge Member

מסכים, ואני חושב שהרוב המוחלט של האוהדים יסכים גם, אבל ציפיות לחוד וקונטה לחוד.
    בקאיוקו פצוע וזה מעולה לנו, פחות לקונטה. הוא הרי עונה שלמה אונס מערך בשביל הרגע הזה. חלוץ, הזארד ו- וויליאן מול ברצלונה זה מאוד לא סביר אצלו. מניח שנראה את ססק (עוד בישול גאוני אתמול) ודרינקווטר על המגרש. הבעיה שזה משאיר לו אפס קשרים על הספסל. אולי פדרו ילקח בחשבון בזכות הwork rate האינסופי שלו.

אה, וג'ירו חייב לפתוח לפני מוראטה. אין פה שאלה בכלל. אבל אצל קונטה הכל הפוך העונה.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  12. Gary Cahill Member

אני באמת חושב שזו תהיה טעות לפתוח עם ססק נגד ברצלונה, הם יאנסו לנו את הקישור(קאנטה לא יוכל להתמודד לבד לדעתי)

13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמעו, איזה שחקן כיף זה ג׳ירו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

סיונרה אוהב/ת את זה.
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיקר מבליט את הכישלון עם מוראטה.

זוכר את הדיון הגדול שהיה עליו בקיץ עם השוואות לקיין. איפה זה ואיפה זה.

15. Raulito Madridista

ההשוואות לקיין אם היו(אני לא זוכר האמת) היו מגוחכות מההתחלה, אני חושב שאתה מדבר על השוואה ללוקאקו, ולדעתי ההשוואה הזו במקום, ומבחינתי המצב נשאר כמו שהיה: מוראטה שחקן מגוון יותר ממנו. מוראטה מחמיצן ולעתים פזיז אבל יש לו מהירות והוא יודע למסור בצורה סבירה, אם הוא בורח לכנף במהלך משחק או בהתקפה מתפרצת הוא כן מסוגל לייצר משהו. תומכי לוקאקו ידברו על המינוס ששמו מוריניו והכדורגל הלא טוב של יונייטד בכלל, אבל גם מוראטה לא מלקק דבש בצ'לסי, יש לה נפילות גדולות, מדובר בליגה חדשה עבורו והוא מעולם לא היה שחקן הרכב קבוע בקבוצה גדולה לאורך זמן, זו טבילת האש שלו.

מצב נושא:
הנושא נעול.