צ'לסי 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/8/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. one united Member

אני חושב שבמאבק על מקומות 1-6 המקום הרביעי לצלסי נראה כהימור הכי בטוח

2. Raulito Madridista

https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2018/12/27/15459414821941.Xxx

ססק פברגאס מנהל משא-ומתן על עזיבת צ'לסי כדי להתחיל הרפתקאה אחרת באירופה. הקשר שבמאי יחגוג 32, סובל מעודף הקשרים של סארי וממעט לקבל דקות. יש לו העונה 14 הופעות ו-868 דקות בלבד, מתוכן 153 בסה"כ בפריימרליג. אשתקד שיחק 49 משחקים! מקורביו של השחקן לא אמרו לאן יעזוב אבל נאמר שזה אתגר חדש, לא עוד קבוצות גדולות כמו שהיה עד עכשיו(לצד הפרסומים שהוא בדרך למילאן). אופצייה שהוזכרו - מונאקו של תיירי הנרי.

אדן האזרד אמר שהוא רוצה להיות אגדה במועדון כמו דרוגבה או לאמפרד, ועוד כמה ימים הוא ידבר ברוח אחרת וירמוז שוב על ריאל מדריד. לגבי ססק - התקופה בצ'לסי לטעמי הייתה בינונית, לדעתי מבחינה פיזית היה הכי טוב בעונת הבכורה בקבוצה שהסתיימה באליפות. משהו בחוש לשערים אבד - גם הסיומת וגם ההצטרפות. הלוואי והיה חוזר לספרד לקבוצה אחרת למשל, אבל הוא רגיל להרוויח הרבה כסף.

3. Footballover Member

סארי אומר שמוראטה כשיר לחלוטין וההחלטה לא להכליל אותו בסגל במשחקים האחרונים היא טקטית בלבד.
    קשה לי לראות אותו נשאר כאן בינואר. אני אישית די מתנגד לטרייד עם היגוואין שמתבשל כאן על אש מתגברת. עד מתי לקנות has beens כשהם 5 שנים אחרי השיא? האם באמת יש היגיון בלהביא חלוץ מזדקן לליגה חדשה ולקוות שהוא יושיע? היגוואין עדיין חלוץ טוב שהוכיח את עצמו ברמות הגבוהות ביותר (ולא כמחליף) וכנראה הוא יותר טוב ממוראטה וז'ירו, אבל גם פלקאו היה חלוץ טוב לפני ואחרי הביקור באנגליה, ולכן אין לי שום ציפייה שהיגוואין יצליח פה. אני אפילו לא בטוח שהוא מספיק בכושר כדי להיות חלוץ מוביל בקבוצת פרמיירליג, למרות שהוא נראה לי די נייד במעט המשחקים של מילאן שראיתי העונה.
    מצד שני, ברור לכולם שהעניין עם מוראטה לא הולך לעבוד וז'ירו גם לא נותן תפוקה העונה. אני לא באמת מצליח לחשוב על שם טוב יותר בינואר שיספק לנו שערים. אולי יש בזה היגיון אחרי הכל... נקווה שהקיץ הבא יהיה יותר מאורגן ובאמת נצליח לקלוע סוף סוף עם עמדת החלוץ המעצבנת הזאת. נקווה גם שכל המניפולציות האלה באמצע העונה יצליחו לגרום לנו לסיים בטופ 4 ולהזאר להשאר כתוצאה מכך, אחרת אנחנו באמת נהיה בברוך.

golding אוהב/ת את זה.
  4. golding מנהלים

הזאר צריך להמשיך לשחק בחוד, זה די ברור. אני מעדיף להחתים קשר התקפי שיחליף את פדרו/וויליאן מאשר חלוץ כמו היגוואין. מישהו פרודוקטיבי כמו פקיר שגם יכול להחליף תפקידים עם הזאר במהלך המשחק זה בדיוק מה שאנחנו צריכים.

5. Sturridge Member

אני לא ממש מבין על סמך מה אתה אומר את זה. אם הזאר ימשיך לשחק בחוד תשעה מתוך עשרה משחקים יראו כמו לסטר. וזה לא שסארי המאמן הראשון שמנסה את זה. מאז שהזאר אצלנו, כל פעם שמישהו חשב על הרעיון המדהים הזה ההתקפה שלנו סורסה (מודע לעובדה שלרוב זה נוסה מול קבוצות חזקות מלכתחילה).

שלישייה עם הזאר וג’ירו תראה יותר טוב (או פחות גרוע) מכל אופציה אחרת. הצרפתי אולי לא כובש אבל דווקא לידו הזאר נראה יותר מסוכן. סארי ציין היום שפדרו וקאלום לא כשירים כך שלפחות למשחק הקרוב אני חושב שגם לא תהיה לו ברירה לפתוח עם חלוץ.

רק לא מוראטה.

6. golding מנהלים

סארי יכול לשחק עם לופטוס צ׳יק בשלישייה ההתקפית, כפי שהוא כבר עשה העונה.

לגבי הזאר, בינתיים ראינו אותו כחלוץ תחת סארי בשלושה משחקים שלמים ובשניים מהם הוא היה אדיר, העמיד מספרים יפים וגרם לקבוצה להיראות הרבה יותר מאוזנת. ולא הייתי משווה בין התפקוד שלו כחלוץ תחת סארי לבין התפקוד שלו תחת קונטה או מוריניו - מדובר בעולמות שונים והפעם הזאר לא משמש כחלוץ נסוג או איזו חלטורה אחרת, הוא חלוץ דה פקטו.

7. Sturridge Member

נכון, שכחתי לרגע מ-רובן. עדיין מעדיף שלישייה עם ג'ירו. ואת רובן בקישור.
    מקבל שאצל סארי זה שונה, ועדיין לא ראיתי משהו בשיטה הזו שמצדיק להמשיך איתה. לטעמי זה אפילו מנמיך להזאר את התקרה שהוא יכול להגיע אליה במשחק נתון. אני כן מעדיף את זה על לשחק עם מוראטה, אבל זה בעיקר מעיד על מוראטה.

אגב, סיטי זה היה מסוג המשחקים שאתה מקבל מצ'לסי פעם בעונה בערך, בליגה או בצ'מפיונס, התעלות הירואית של 11 שחקנים מול פייבוריטית ברורה. זה משהו גדול יותר מהמיקום של הזאר.

8. alexshw Member

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

10. Footballover Member

שחקן טוב, פוטנציאל גדול, לדעתי שווה את הכסף הזה למרות שהמנייה שלו בירידה העונה. לוקח אותו בידיים פתוחות אם הוא מגיע כמחליף לאחד מוויליאן או פדרו. אם ההגעה שלו קשורה אפילו בעקיפין לעזיבת הזאר או CHO, אני אהיה מאוד עצוב. בכל מקרה, לדעתי זה הפרופיל של השחקנים שאנחנו צריכים להתקפה כרגע. הבחור הזה ספציפית יכול להתפתח לממתק (איפה זולה?) אמיתי תחת סארי.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פוליסיץ׳ הוא קודם פוטנציאל שיווקי אדיר למועדון גדול שיחתים אותו.

מקצועית סימן השאלה גדול בהרבה.

12. Footballover Member

אני לא קונה את זה שמישהי קונה שחקן כי קודם כל הוא פוטנציאל שיווקי. רוב הקבוצות הגדולות באנגליה כבר הביעו בו עניין כזה או אחר, בגיל 20 יש לו כבר חתיכת רזומה עשיר וניסיון ברמות הגבוהות. מקצועית יש המון מקום לשיפור אבל הפוטנציאל ללא ספק שם. מזכיר קצת את סטרלינג שהיה הבטחה דומה ועבר בגיל דומה. תמיד יש סיכון, אבל אני חושב שלקנות שחקן כזה עם אפסייד כ"כ גדול במחיר כזה... זה רק עניין של זמן עד שעוד קבוצה תכנס למירוץ.

13. alexshw Member

הבנקאי מאונן עליו שנים.

14. k_700 Member

הבנקאי ממש לא מאונן עליו שנים.
    דווקא אלינו לצערי הוא לא היה באמת מקושר(לליברפול כן).

אין שום סרט כמובן שהמחיר שלו יהיה 57 מליון פאונד.

זה רק תחילת הpr למה שיהיה איתו בקיץ.

15. golding מנהלים

לא חושב שהמחיר שלו יהיה הרבה יותר גבוה (אם בכלל) בהתחשב בזה שיש לו עוד שנה וחצי לחוזה ושהמקום שלו בהרכב נתפס על ידי סאנצ׳ו.

לחדשות יותר גרועות, מסתבר שבאיירן הולכת על האדסון אודוי. וזה מדכא ביותר (הפרסום הראשון היה של סקיי גרמניה).

מצב נושא:
הנושא נעול.