צ'לסי 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י golding, ‏10/8/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אנחנו ככל הנראה ירדנו ממנו כבר בקיץ אז נראה לי שזה דיי סגור העניין הזה עם צ'לסי.

עצם זה שבאיירן הגישו כבר 2 הצעות על אודוי אומר שכנראה הם חושבים שהם יכולים להביא אותו (ולפי דיווח של סקיי שראיתי אז צ'לסי לא פוסלים מכירה).

2. Footballover Member

איזו תגובה פנטסטית להפסד מול לסטר. שני משחקים סופר קשים בחוץ - שני ניצחונות, ובתקופה העמוסה ביותר של השנה. לא שיחקנו מדהים היום אבל בהחלט הבאנו הופעה מאוד מקצועית, בלי לספוג בעיטה אחת למסגרת. קאנטה נתן משחק מעולה, כמו גם אזפיליקווטה. האחד קטל את את זאהה והאחר הבריק עם שער ניצחון. מאוד מעודד ששני השחקנים האלה מציגים יכולת משתפרת בזמן האחרון.

אנחנו צריכים לשחק מהר יותר אבל היום לא הייתה לנו את נפילת המתח הזאת שקורית כמעט בכל משחק. שיחקנו עם אותה רמת אינטנסיביות במשך כל 90 הדקות. חוץ מזה, מגיעה לסארי מילה טובה על המשחק שלנו מההגנה. מאוד השתפרנו בזה ביחס לעונה שעברה כמובן, אבל רואים עקומת שיפור גם מתחילת העונה הזאת. הרוגע והביטחון שלנו בבניית התקפות ויציאה מלחץ היא באמת פנומנלית. הבעיות שלנו, כמובן, הן בהתקפה. וויליאן ממשיך להיות רע בצורה מזעזעת, ועל החלוץ כבר אין כוח לדבר. אם נטפל בשתי הבעיות האלה בינואר, נהיה באמת קבוצה שמאוד מאוד קשה לשחק מולה.

בסך הכל, שוב כל הכבוד לסארי. הרים את הקבוצה מההפסד הביתי ההוא והראה שזה היה one-off. עכשיו יש לנו משחק ביתי מול סאות'המפטון ברביעי, בתקווה לעוד איבודי נקודות של היריבות.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'לסי דחו את ההצעה השנייה של באיירן על האדסון אודוי.

לפי סקיי, צ'לסי אמרו לבאיירן שהם מעריכים את השחקן ב-40 מיליון פאונד. אם הם מעריכים אותו כ"כ גבוה, אז למה לא לתת לו לשחק אצלם?

4. Armstrong Member

כי הם דבעים בכל מה שקשור לשחקנים צעירים?

הייתי מחזיר את תמי אברהם (יש לו שם של אתיופית) ובאטשוואי מחר ומשחק איתם. ביי מוראטה.

Sturridge ו-golding אוהבים את זה.
  5. golding מנהלים

לא חושב שאברהם או באטשוואי מספיק טובים ואני בספק אם הם גם אי פעם יהיו, אבל גם אני הייתי מחזיר אותם על חשבון מוראטה.

למען האמת, הייתי פותח עם הזאר כחלוץ, כשלצידו שניים מוויליאן/פדרו/האדסון-אודוי. לא באמת נמצא חלוץ איכותי בינואר כך שצריך להרגיל את הקבוצה לשחק עם הזאר בחוד לפחות עד תום העונה הזאת, וכבר ראינו שזה יכול לעבוד מצוין.

owen11111 ו-אלעד אוהבים את זה.
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אודוי הזה חייב לקבל דקות. יכול מהספסל אין בזה שום בושה. אם החוזה שלו הוא לעוד הרבה שנים הייתי מסרב לכל ההצעות ויושב איתו מסביר לו שהצ'אנס שלו קרוב מאוד.
    אברהאם לא ברמה לקבוצה חלק עליון, מוראטה גם לא.

7. oranfu Member

איך תסביר לו שהצ'אנס שלו קרוב? הוא ראה כבר לא מעט כשרונות מהוללים שמקבלים מקסימום פירורים במועדון הזה. הוא רואה את לופטוס-צ'יק משחק בקושי במשחקים של ליגה אירופאית. הוא רואה מנג'ר מתחלף כל שנתיים. הוא רואה את סנצ'ו בונה לעצמו שם של כוכב עולמי. מי יכול להבטיח לו מה בדיוק? הדרך היחידה היא להתחיל לתת לו דקות.

8. golding מנהלים

יש עוד בן 18 שקיבל את הדקות שהוא קיבל העונה? אני באמת בספק. דווקא ההתנהלות איתו היא נכונה לשם שינוי.

אגב, אם לא הפציעות של לופטוס צ׳יק הוא היה פותח ב50% פלוס מהמשחקים העונה. סארי לחלוטין סופר אותו.

9. oranfu Member

השאלה היא אם כמות הדקות הזאת מספקת אותו, בטח במידה כזאת שהוא ירצה להישאר במועדון שדיי ידוע לשלילה בהזדמנויות שנותן לשחקנים צעירים. כמו כן, נגיד וסארי ייתן לו דקות, למועדון הרי יש נטייה להחליף מנג'ר כל איזה שנתיים.

אם בא מועדון כמו באיירן ומוכן להציע סכומים כאלה זה נותן דיי ביטחון לשחקן שהם באמת רוצים אותו ובונים עליו.

זה מעניין התהליך הזה שקבוצות אירופאיות (בעיקר גרמניות אבל לא רק) התחילו ללכת על הכשרונות האנגליים הצעירים. יש עוד שחקנים בפרופיל נמוך יותר\צעירים יותר שגם אחריהם יש רדיפה של הגרמניות.

אני לא חושב שהוא בהכרח צריך לרצות לעזוב, אגב. לדעתי צ'לסי הולכת לרענון בכל העמדות ההתקפיות בשנה\שנתיים הקרובות. אני בספק אם מישהו מכל החלוצים וקשרים התקפיים יהיה במועדון עוד שנתיים. אולי רק הזאר אבל זה כנראה תלוי בעיקר בריאל.
    זה יכול לתת לו הזדמנות להתברג בקבוצה ולבסס את מעמדו.

owen11111 ו-golding אוהבים את זה.
  10. Ohad_Glr Member

מה דעתכם על קובאציץ' עד עכשיו?

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

היגואין לא איכותי מספיק? מה צריך יותר מזה בטח כשהמחיר הוא לשחרר את מוראטה שלאחרונה אפילו לא נכלל בסגל?

12. Coutinho10 Member

מה ההיגיון בללכת על היגואין ? לא שהוא שחקן לא טוב אבל זה בדיוק יונייטד סטייל הרכש הזה. עדיף לחכות קצת, להביא בקיץ ווינגר וחלוץ טובים שיהיו השלד ההתקפי של הקבוצה בשנים הקרובות כי אם מחר הזאר עוזב הקבוצה הזאת מתפרקת.
    אני לא יודע אם זה בכלל החלוץ שמתאים לסארי אבל אם כבר אז הייתי מנסה להביא את אימובילה שהוא גם כן מריח שערים אבל יותר דינמי ובדיוק נכנס לשיא הקריירה שלו.
    אני אפילו חושב שהם יצליחו לדחוף את מוראטה ללאציו כחלק מעסקה כזאת, וזה בתכלס מה שמוראטה שווה היום.

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אימובילה נכשל בדורטמונד ובעצם בכל מקום מחוץ לאיטליה, זה חלוץ של דחיקות. זה לא דבר רע, אבל זה לא חלוץ לרמות האלה.

צ'לסי צריכה חתיכת רמונט בהתקפה, זה לא רק חלוץ. בעונה הבאה לא צריך להשאר זכר להתקפה הנוכחית שלה חוץ מהזארד, אם וויליאן או פדרו נשארים שיהיה רק על הספסל.

oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  14. Rushie Member

מסכים איתך חוץ ממה שרשמת על אימובילה עם הדחיקות. הוא חלוץ רחבה טוב מאוד. יש מקרים כאלה של שחקנים שאם מוציאים אותם מהקצב של הליגה שהם מכירים הם מאבדים כיוון. גם כשאני רואה את יאגו אספאס והמספרים שהוא נותן בליגה הספרדית אני משפשף את העיניים אחרי שאני נזכר איזה כלומניק הוא היה אצלנו.

15. alexshw Member

אספס גם כן שחקן חממה. הוא הצליח רק בסלטה.

מצב נושא:
הנושא נעול.