מסכן רובן, ירד עם דמעות. היה גם הכי טוב על המגרש. אמפדו וקאלום שני כוכבים. בבאיירן יושב עכשיו מישהו בהנהלת חשבונות ותופס את הראש. מוראטה נראה מת מבפנים. שזה נחמד כי יש לנו משהו במשותף.
פברגאס צ'לסי לג'נד. שחקן ענק, אחד המוסרים הטובים שראיתי מעודי. מגיע לו הרבה הערכה על מה שעשה עבור המועדון שלנו. מקווה שהמחליף שלו יהיה ברמה. יש דיבורים על ניוקולו בארלה של קליארי.
אחד המוסרים היותר טובים של דור הכדורגלנים הזה. לא האמנתי שתיווצר מערכת יחסים כזו בינו לבין האוהדים והמועדון נוכח העבר שלו בארסנל וברצלונה. לא יודע אם הוא אגדה אבל הוא לחלוטין צ׳לסי great. מאחל לו רק הצלחה במונאקו.
אפשר להגיד שהוא פרמיירליג לג'נד, מעטים השחקנים שהיו דומיננטיים בשתי קבוצות טופ בליגה. לטעמי עומד בשורה אחת עם החבורה של לאמפרד, ג'רארד וכד'.
איך אתה בכלל יכול להשוות? אף אחד מהם לא היה בורג מרכזי בקבוצות שזכו בתארים וכאינדיבידואלים ההולנדים מעולם לא התקרבו לרמת המשחק שהוא הציג פה בשנתיים-שלוש הראשונות. בכל אופן, אוהדי צ’לסי כן מתייחסים אליו כשחקן שלא רחוק ממעמד הלג׳נד וזה ניכר ביציעים ובאינטרנט.
בשנתיים-שלוש הראשונות שלו הוא לקח אליפות כשחקן מרכזי, הסריח את הדשא כחלק מרכזי מהעונה הכושלת ביותר של המועדון ב-25 השנים האחרונות ושיחק תפקיד שולי בעונה המוצלחת עם קונטה. אח"כ הגיעה עונת מוצלחת אפילו פחות עם קונטה ועל חצי העונה האחרונה אין צורך להוסיף. הוא נתן עונה אחת טובה בכחול. למלכיוט היו יותר.
לא קרוב בכלל. עאלק צ׳לסי לג׳נד. נגיד את זה בצורה שתעצבן קצת את יקירי הדיון, הוא היה קצת יותר טוב בסיכום הכללי לצ׳לסי ממה שאוזיל היה לארסנל(שניהם נתנו עונה אחת טובה מאוד).
כמה עונות ממש טובות נתן ססק לצ׳לסי? איך לעזאזל בכלל אפשר להכניס אותו לאותו דיון עם ג׳רארד ולאמפרד(בשיא שלהם בליגה הם היו טופ 3 לעמדות שלהם בעולם). אני זוכר את עונת ה18-19 בישולים של אוזיל. לססק הייתה ענה דומה בהשפעה שלה ואולי עוד כמה חודשים טובים, בגלל זה בסיכומו של דבר הקריירה של הלג׳ננדדד קצת יותר טובה מהקריירה של ה350 אלף פאונד לשבוע אצלכם.
ססק מזוהה לי הרבה יותר עם ארסנל עם כל הכבוד למה שעשה בצ'לסי. בצ'לסי היה חלק מקבוצה גדולה ולכן לקח אליפות. בארסנל הייתה תקופה שהיה אדיר, כנראה מספר 1 בליגה ולא רק בקבוצה. ג'ררארד ולאמפרד הביאו יציבות של שנים, איך אפשר להשוות לססק? מוסר מחונן אבל בחיים לא יציב כמוהם וגם לא מגוון כמוהם. רק סקולס אני רושם בשורה איתם מבחינת היסטוריית פרמייר ליג לאורך שנים וכו'.