הגול של מקאדה היה עם היד אז הכל טוב. הבאסה היחידה בVar תהיה שאי אפשר יהיה לנהל את הוויכוחים המפגרים האלה 9 שנים אחרי.
סארי פוגע בול עם ההרכב שהצעתי אתמול. עדיף מאוחר כמו שאומרים. מצפה למשחק בקוצר רוח, זה משהו שלא קרה מזמן.
לופטוס צ'יק טנק! קצת התעייף במחצית השנייה אבל היה פנומנלי, כרגיל. אמרסון מדהים שוב, איזה מגן מצויין הוא. כיף לראות את הכדורגל שלנו בהרכב הזה, הבדל של שמים וארץ בינו לבין הקבוע של סארי. פדרו ובארקלי היו מצויינים כשנכנסו, וזה אמור להיות התפקיד שלהם - מחליפים. ניהול משחק מושלם של סארי היום. אני חושב שאני קצת אבכה אם הזאר יעזוב. היו לנו גדולים ממנו אבל לא היה שחקן שנהניתי יותר לראות במדים שלנו, אולי חוץ מפרנקי בשיא. יש בי עדיין תקווה שזה לא יצא לפועל, אבל אם כן, אני מאחל לו שיקח את ריאל הכי גבוה ושכולם יבינו עד כמה טוב השחקן הזה.
פציעה זוועתית. אבל עם התקדמות הרפואה ואיכות השיקום - לחלוטין ניתנת לחזרה. השאלה מה הודוי יעשה בכל הנוגע לסוגיית החוזה שלו. ראיין ברוסטר היה בדיוק באותו סיטואציה בעונה הקודמת, ואלמלא הפציעה, סיכוי גבוה שהיה עובר למשנגלדבאך. מעניין אם הפציעה הזו וההשבתה שצפויה איתה (בדר״כ 8-9 חודשים) - הוא יחליט להאריך חוזה בצ’לסי.
התקדמות של רפואה, אבל זה שחקן שבנוי על מהירות\ יציאה מהמקום\ זריזות. בעסה גדולה פציעה כזאת. ברוסטר היה בסיטואציה מעט שונה. הוא שחקן שקלופ התעניין בו אישית מהרגע שהגיע למועדון, הוא התאמן עם הבוגרים מאז שהיה בן 15 (אם אני זוכר נכון). הוא בפירוש היה מישהו שקיבל את כל הסימנים מהמועדון שבונים עליו. הוא נפצע כשלפני שהיתה בכלל הזדמנות לתת לו הופעות בבוגרים ככה שאני מניח שלא היתה לו יותר מדי סיבה לפקפק בכנות של הדברים שאמרו לו במועדון.
https://images.cdn.fourfourtwo.com/sites/fourfourtwo.com/files/styles/inline-image/public/shevchenko_chelsea_10.Xxx?itok=Vxz_zv2k בהתאם לרוח בימים אלה, ב-FourFourTwo דירגו את שמונת החלוצים הגרועים בקבוצה בעידן הפריימרליג. פותח את הרשימה אלבארו מוראטה עם רקורד של גול בשני משחקים אולי אבל רובם היו בהתחלה והוא היה הרכש היקר ביותר. במקום השביעי נמצא גונזאלו היגואין שלא משחזר את ימיו העליזים עם סארי בנאפולי. במקום השישי: טורס שהגיע בקול תרועה רמה מליברפול וזכה בצ'מפיונס ובליגה האירופית אך לא כבש ב13 משחקיו הראשונים ואיכזב. מאתייה קזמן מכונת השערים מהולנד מדורג חמישי. במקום הרביעי אדריאן מוטו מהרכישות הראשונות של רומן. רדאמל פלקאו מדורג שלישי כשצ'לסי הפסידה 6 מ-12 משחקיו. כריס סוטון תופס את המקום השני ועלה בזמנו 10 מליון יורו שהיו הרבה כסף. "המנצח הגדול" הוא אנדריי שבצ'נקו שכבש 23 שערים ב-77 הופעות וכפה על מוריניו שינוי מערך. "מה שלא שבור אל תתקן".
מה עם בן שהר? עבורי זה טורס ללא תחרות. העברה שקצת מזכירה את קאקה בריאל. השחקנים נמכרו תמורת הון אחרי פציעה משנת קריירה. Sent from my SM-G930F using Tapatalk