לא עשה כלום. מריצים שם דאחקות שזה איזה ווין רוני כזה. סוויטהארט אנגלי. צריך איכשהו למכור חמורבי אנגלי תורן אחרי שהמגדל קלפים של קלווין התפורר.
איך עדיין מישהו תופס משחקני בית של אברטון פוסט רוני? בתכלס היה להם ים שחקנים שקיבלו צ'אנסים. אברטון לדעתי אחת המובילות בתחום, אבל זה עוד מאותו דבר. מה עם טום דיוויס שאנס את סיטי ב- 4:0?
100 מיליון על קוקורלה וגורדון? חחחחחח. מת מצחוק, מצד שני אני תקוע עם בעלים שמחשבים עלויות של ההמבורגר+צ'יפס מחוץ לאיצטדיון אז אולי אני בעצם מקנא, לכו תדעו.
לא יודע לגבי מקורות של צ'לסי, אבל ג'ויס מדווח את זה באתלטיק. בכל הנוגע לליברפול ואברטון המילה שלו זה הכי קרוב להודעה רשמית של המועדון.
זה נשמע אמין. לא ממש אכפת לי להחליף את פוליסיק, זייש והאדסון-אודוי. בינתיים הרכישות שלנו הן בינגו אז אני סומך על מה שבוהלי וטוכל עושים. אני לא ממש מכיר אותו אבל באמת קשה להיות יותר גרוע משלושת השמות שציינתי, מספיק שגורדון יביא את האגרסיביות המדוברת שלו וכבר נקבל שינוי מרענן וחיובי. בכל מקרה, פופאנה, אובה וקשר מרכזי הם השחקנים שאנחנו צריכים כי אלו העמדות שאנחנו צריכים בהן חיזוק. הפציעה הצפויה של קאנטה ממחישה כמה אנחנו צריכים קשר מרכזי. מכה יותר קשה מהשער של קיין היום.
גם פאב פירסם את זה עכשיו, מחר ניזר קינסאלה עם החצ׳קונים במצח יפרסם ונהיה רגועים שזה קרה. נקווה שאלכס גולדברג לא ימצא תלוי במקלחת. לקחו לו את לוי קולוויל לפני שבועיים עכשיו גורדון. קצת יותר מדי לנפשות צעירות.