ז'ורג'יניו כל כך עלוב אבל מי עדיף לעזאזל? קובאצ'יץ' נראה גוויה אחרי הפציעה, לופטוס צ'יק מביך בתפקיד הזה... זקאריה? אנחנו תקועים איתם וזו בעיה שתיפתר רק בקיץ. נקווה שהיכולת תשתפר. יש קצת דברים חיוביים אצל פוטר - מספרים ברחבה, לינק אפ ודאבל פסים שבקושי ראינו אצל טוכל... ההגנה שייקית אבל אנחנו חייבים להתחיל לאמן התקפה. אנחנו בקושי בועטים לשער כבר תקופה ארוכה מאוד. מאונט, האברץ וסטרלינג כל כך לא קריאייטיבים שזה כואב. האברץ בתפקיד ה-10 קצת (ואני מדגיש את המילה קצת) יותר טוב ממה שהציג העונה, אבל אנחנו משוועים לשחקן יצירתי שם. אובמיאנג זה עוד חלוץ שיסבול ממחסור בהזנה, הוא כמעט לא נוגע בכדור. היום סיים יפה את הצ'אנס היחיד שלו בערך. אין לי שום ציפיות מהעונה הזאת. נקווה שמישהו מהצעירים יוכל לעשות קפיצת מדרגה ושאולי סוף סוף תהיה לנו תכנית אמיתית לעתיד.
יותר מטריד שאין עדיין מנהל ספורטיבי. אני מחזיק מאנקונקו אבל הייתי מעדיף לחכות קצת כדי לראות אם יש איזו אסטרטגיה in place. כרגע אין, ואם יש אז אנחנו לא מקבלים עליה שום מידע.
כמו שזה נראה בקרקס הזה, מה יהיה המשקל בכלל של מנהל ספורטיבי חוץ מלהלבין דברים? הינה, יותר דחוף לבוהלי להשלים את העסקאות שלו מאשר לגבש איזה תוכנית. לואו אומר שאתם גם במומ לסגור את גבארדיול. לא מפתיע, עסקה שנפלה לכם ממש בסוף החלון והדיווחים היו גם ככה שאתם רוצים אותו בנוסף לפופאנה. לי אנקוקו מרגיש כמו רכש בינוני מאוד. סקנד סטרייקר שלא בדיוק יכול לשחק לבד בחוד, למרות הכמות שערים הוא לא איזה elite בסיומת שלו או כחלוץ מטרה, הוא הרבה יותר חלוץ שמגיע משמאל(כלומר, דורך על המשבצת של סטרלינג). אורן כתב לי בתחילת הקיץ שהוא מהיר מאוד וחזק מאוד. מרגיש לי מישהו שטוב בהרבה דברים ולא מדהים בשום דבר. אגב, אורנסטיין מעדכן שזה יהיה בסכום גבוה מהסעיף שחרור שלו(60 מליון אירו) כדי להבטיח את העסקה בקיץ. בסוף גם אחרי הרכש הזה צריך חלוץ.
לא חושב שרשמתי חזק מאוד. אני מאוד מחזיק ממנו. הוא יכול לשחק בכל עמדה כמעט בקישור ובהתקפה, מהיר, טכני, דריבל מעולה, יכולת מסירה טובה, פינישר מצוין, בילד אפ מצוין. לא יודע אם הוא חלוץ של 25 גולים באנגליה, אבל הוא שחקן ברמה גבוהה מאוד. חושב שהוא יהיה נכס משמעותי מאוד בכל קבוצה.
לא יופתע אם נתראה איתו אחרי המונדיאל, צריך לבדוק כמה עולה לשרוק כבר לסיום. Sent from my SM-G781B using Tapatalk