יאללה השלב הבא בהתאבדות ההמונית שאנחנו רואים מול העיניים זה למכור את קולוויל בסכום יפה. כל מועדון בליגה עם שאיפות וכיסים צריך ללכת עליו. 7.5 שנים, הייתי אומר שבוהלי רוצה להשאיר לעצמו מספיק זמן כדי להצליח למכור אותו.
אנחנו רואים בזמן האחרון חוזים גם ל-6 שנים ואם אני לא טועה ראיתי איפשהו (נראה לי בספרד) חוזה ל-8 שנים. כמובן שבזמנו גם אלן פארדיו חתם על חוזה כמנג'ר ניוקאסל ל-8 שנים.
כן רק שמאמנים זו פרוצדורה אחרת. אתה מפטר ומסכים על נוסח של הסכם פיטורים. עם בלם מספר 9000 בסגל אתה לא מסתדר נתקעת איתו עכשיו לעוד 7 שניפ כדד ווד. או במציאות אתה פשוט מגלגל אותו ל200 השאלות, תשאל את הבאבא.
אני לא מבין את הסיפור עם בוהלי. זה כסף מהבית? משקיעים? מי עומד מאחוריו? זה כסף של המועדון? מה הסיפור? וברצינות שניה, ברור שהפייר פליי שווה לתחת, אבל אפילו לא למראית עין? כלום?
אתה שואל איך קבוצה שמורכבת מבוהלי, מארק וולטר ווייס יכולה להשקיע 300-500 מליון פאונד ברכש? הם הצהירו שמיליארד וחצי פאונד מהרכישה יהיה מופנה להשקעה במועדון וקבוצותיו השונות. השאלה היותר מעניינת, מתי מישהו יציב לו מראה מול הפנים ופשוט ירחיק אותו מההגה? יש מישהו שאומר לו משהו בכלל?
מתנצל על הבורות הקשה, אבל אני אמור לדעת מי אלו האנשים האלה? בסך הכל שאלתי. האם זה כסף שהבעלים מביא מהבית, או כסף של המועדון ואיך לעזאזל אין פה אפילו לא דיבור קטנטן על פייר פליי.
אני מחזיק ממנו וגם רציתי לראות אותו בקטאר עם הנבחרת כמחליף של קימפמבה, בשכלול כל הנתונים כמו יכולת נוכחית, פוטנציאל, סייז, רגל שמאל זאת אחלה עסקה בליגה שבה בלמים בכירים נמכרים ב80-90 מיליון יורו. יקח לו זמן להתבשל ולהתאים את עצמו לקצב ולסגנון של הפרמיירליג כי מדובר גם בבלם שנוטה לטעות כתוצאה מאדישות/אובר ביטחון אבל הכישרון שם - יודע להתנהל עם הכדור, תוקף מצוין בלחץ שחקני התקפה, בנוי נהדר.
קיצור לא הכי מומלץ לאקלים העכשווי בצ׳לסי. אני זוכר שרציתי אותו ליד מגווייר לפני שנתיים. פוטנציאל בהחלט יש.
ויאלי ורבאנלי היו הכוכבים העולמיים הראשונים שהגיעו לפרמייר ליג בעקבות חוק בוסמן. ויאלי זכה עם צ'לסי בתאריה הראשונים מזה רבע מאה, ברובם(חוץ מהגביע 1996/97) בתור מנג'ר-שחקן - גביע, גביע הליגה, גביע המחזיקות, סופר קאפ אירופי, כמו גם מקום 3 בליגה בעונת 1998/99. ב - 1999 התמקד רק באימון והוליך את הקבוצה להשתתפות הסטורית בצ'מפיונס ולזכיה בגביע נוסף. יהי זכרו ברוך.