עוד פעם חוזה ל7 שנים? איזה טרלול. מה הוא עשה בכלל בקריירה שלו? לא זוכר התנהלות כל כך מטורפת של מועדון בחצי שנה. לא יודע אם לצחוק או לקנא (או שגם וגם). שם כסף שפוטר לא ביקש אותו. סתם בא לבוהלי לקחת לארסנל שחקן ולזרוק עוד קצת כסף.
תצחק. מודריק כישרון מעניין, אבל בשביל סכומים כאלה צריך להוכיח קצת יותר. זו לא נראה התנהלות הגיונית של מועדון. ספק אם בצ'לסי עד אתמול הכירו את השם.
איךףףףףףףףף אלכס מעייף אותי. כן רק אלכס האוקראיני הכיר את מודריקקקקק. בצ׳לסי לא הכירו אותו עד אתמול. בקרוב סרטון של אלכס ממחיש איך מודריק קיבל סטנדינג אוביישן בסנטיאגו. בdm
@k_700 מה אתה אומר, נשמע ביקורת על אדו המגה גבר ששרף חצי חלון העברות בשביל שבוהלי יגנוב לו את מודריק? ואגב במחירים האלה אני לא בוכה על זה. מקווה שזה ינותב לדברים אחרים.
מה הכוונה שרף? אם לא היית מביא את מודריק לאא היית מביא שחקן אחר בינואר. אתם בעצמכם הצעתם עליו 90. תתנו לצלסי להתאבד פה.
אני שמח שלא קנינו במחיר הזה, אני פשוט חושב שמגיעה ביקורת על אדו (בלי קשר לשאר ההצלחות שלו) שכבר עובד שנה על העסקה הזו בשביל שאמריקאי מטורף יגנוב לו אותו תוך יום (בטח שאנחנו הסכמנו לקצת פחות).
מי אמר לך שזה לא שחקן שכל המערכת אצלכם(כולל המאמן) רוצים? עבדתם עליו הרבה זמן אבל היה לכם גבול עליון שמבחינתכם מציעים עליו(גם בזבזתם הרבה מאוד בקיץ). אני לא מאשים פה את אדו על זה שהפסיד אותו לטירוף של צלסי. אם אני זורק האשמות אז זה לזה שבכלל העריכו אותו ב90 מליון.
אולי הוא גם שוער, גם מגן שמאלי וגם חלוץ. עסקה מטורפת של טוד. (ואולי הוא עוד שחקן כנף שלא מסוגל לשים את הכדור בשער).