ורנר ולופטוס-צ’יק חזרו לסגל אז חייב לשמור על איזון נעדרים- סילבה וקאנטה יצאו חיוביים. למה זה תמיד קאנטה ואף פעם לא בארקלי, נגיד. שיהיה בריא.
השאלה היותר מעניינת היא לכמה משחקים קאנטה היה כשיר בשנתיים האחרונות ולמה 100% מהם היו נגדנו? הרכב מעניין של טוכל הערב. לא שיש לו יותר מדי ברירות אבל נראה כמו 4-2-3-1 לא? סאול וזייך בעמדות המועדפות עליהם.
לקאנטה יש מערכת חיסונית יותר גרועה משל סבא שלי והוא בן 80. מה עם קצת שיני שום בתפריט התזונתי? הבן אדם כל חודשיים מקבל קורונה או שפעת.
בוא נגיד לארסנל היו קבוצות טובות בהרבה מאלו של צ'לסי בעונות זכיה באלופות. אליפות תגיד, אבל צ'מפיונס דווקא לא.
צחוק בצד מזה שלא סגרתם עדיין מגן ואת שני הבלמים שלכם על חוזה אבל נראה שסגרתם את אחד מהכשרונות הכי מדוברים באנגליה אנדר 17. מהקיץ הייתה עליו מלחמה רצינית מאוד. לוי קולוויל, הדרוזי ודור ההמשך של שניהם. יהיה מעניין.
גם הקבוצה שלי מבזבזת כסף, אבל זה תמיד היה באופן יחסי לשוק וגם פחות. עד לפני כמה שנים ה 15 או משהו מיליון על חלב היו שיא ההעברות שלנו. אני לא חושב שיש קבוצה ששפכה כסף יותר מצ׳לסי במאה הנוכחית, כל תואר שלה אחרי 2004 מגעיל ויגעיל אותי כמו כל תואר שסיטי לוקחת.
בעיניי יש הבדל גדול בין השתיים ולו רק ברמת הרמאות. לא זכור לי שיש המון עדויות על חסויות מזויפות וחוזים כפולים בצ׳לסי כפי שיש על סיטי בלי סוף. ״מגעיל״ זה יחסי, עבירה על החוק זה אבסולוטי. בגלל זה סיטי מגעילים אותי פי כמה.
סיטי עוברת על חוקים שלא היו קיימים כשאברמוביץ' השקיע בצ'לסי. למה לחוקק חוקים ורגולציות כדי למנוע ממועדונים לצמוח זה סבבה אבל לעבור עליהם, לכאורה, זה 'מגעיל?
מה לכאורה? יש מלא עדויות והדלפות, לא הבנתי מה לכאורה פה. גם בחוזה כפול אחד בוודאות למנצ׳יני, וגם בחסויות מזויפות. אמנם החוקים האלה לא היו קיימים כשאברמוביץ׳ התחיל בצ׳לסי אבל הוא התיישר לפיהם כשהם נכנסו. למה זה מגעיל? כי אתה עובר על חוקים במודע כדי לקבל יתרון על מועדונים אחרים. חוקים שכביכול מועדונים אחרים לא עוברים עליהם, לא שאני מכיר לפחות. אפשר לדון אם החוקים האלה נכונים או גרועים, בגדול אני גם מסכים שהffp נכשל כישלון חרוץ. זה עדיין לא אומר שמותר למועדון אחד לעשות מה בזין שלו בעוד שכל השאר עומדים במסגרת החוקים הגרועים האלה.