בשלב הזה בחיים אחרי שהחתמת 20+ שחקנים בשנה, אף אחד לא יופתע אם בוהלי כבר לא זוכר מה הוא הביא, לאן ומתי. תביא לו דאמפריס ואז הוא יזכר שקנה את מלו גוסטו. לדאמפריז אתם מקושרים מהקיץ הקודם, ככה שלא יופתע אם הצוות שלכם מחזיק ממנו. כל השאפל הזה ביניכם לאינטר הוא שיט שואו מוחלט. חוץ מנניח אוננה. אם ריאל מדריד לא תשלם 60 מליון, פפ ישלם 60 מליון?
איזה צוות, כולם התחלפו מאז ההתעניינות בו. לא חושב שהמטרות של הקיץ נבחרו על ידי הצוות החדש. אבל באמת שאין לי מושג.
הוספת מנהלים, דירקטורים, ספורט דירקטור וכאלה, לא קראתי שכל הסקאוטים שלך הוחלפו. אבל אני זוכר ש״המומחה בעל השם העולמי״ לשוערים שצ׳ך השתמש בו עזב. למזלך יש לומר. זה הדביל ההוא שהעריך את מנדי>>>>>מינאין. זוכר איך התלהבת לפני שנתיים?
קוליבאלי זה מחריד. רכש שהריח כשלון מday1. הפלוס היחיד זה הווליו. הוא כל כך הסריח העונה שאולי אפשר לסגור אותו בפחות מחצי. מקווה בשבילכם שתסגרו את לוקאקו. נתן לכם לא מעט בחצי השני של העונה וממה שאני רואה לאוטרו עדיין צריך חלוץ פיזי כדי להוציא מעצמו יותר.
בסדר, בוא נראה בכמה זה ייסגר. כמובן שיכול להיות שאני טועה, אני הרי אומר משהו שלא בדיוק תואם את מה שנטען בתקשורת.
השם החם בגזרת החלוץ זה ניקולה ג׳קסון. לא מכיר אותו, קצת מתחבר לגישה של לא להתעסק במטרות לא ריאליות או יקרות כמו לאוטרו וולחוביץ׳. גם ככה אנחנו במרחק של כמה שנים מלהתחרות אז למה להוציא הון על שחקנים שבכלל לא ברור אם ישתלבו פה או לא. כמובן שהפייפ-דרים זה אוסימהן אבל זה ממש לא הקיץ לרדוף אחרי החלוץ הכי מבוקש ביבשת בערך, יש לו אופציות עדיפות עלינו בהרבה.