באופן אישי נראה לי שסיימנו עם ברייטון. לגבי לאביה, זה לא מי שאנחנו צריכים ליד אנזו בשלב הזה אבל אין הרבה אופציות אחרות בשוק אז סו בי איט. מקווה שאדאמס יפתיע לטובה.
לדעתי אדאמס מתאים יותר לשחק ליד אנזו מלאביה וכשהוא כשיר הוא גם יתגלה כשחקן טוב יותר בהווה. אני דווקא אוהב מאוד את הרכש הזה. עם הפגיעה הזאת באגו צריך לצפות מטוד להשתגע הרבה יותר ממה שהוא השתגע עד עכשיו במה שנשאר לחלון. בטח יתחיל עם הפייבק לברייטון- יגנוב את קודוס. משם ימשיך לאיזה אוליסה, לאביה ואני מאמין שאם בכל רגע יפתח פתח לאיזה קשר מריאל מדריד גם לשם הוא זורק שטרות ירוקים.
וואוו הייתי מוכן לסבול את כל השטויות כדי לקבל את קאייסדו. עוד נתקענו עם השוער המעפן שלהם. לקחתי יום מחלה. Sent from my iPhone using Tapatalk
אני מצפה לשמוע כשאני קם שאתם רוצים את פלורנטינו לואיז. אל תשאלו אותי למה לא לחשו באוזן של בוהלי שיש מידה מסוימת של הגיון בלהביא את הקשר התותח הזה ששיחק ליד....אנזו לפני כל המערבולת הזאת. אבל יש זמן לחלון ואני לגמרי מצפה לראות את השם שלו קופץ. אל תעיר אותי אם זה לא קורה.
דמיין שהוא היה שחקן בית אם זה עוזר לך לרדת ממנו. סכום פסיכי על שחקן מקבוצה שיצרה את פוטר וקוקורייה. כמה פעמים אפשר להיעקץ בשנה אחת?
קוקורייה היה לקרדה בזמן אמת, לא היה ספק בעניין. מכל מה שהולך בברייטון בשנים האחרונות, מדהים שמה שצ'לסי הצליחה לדוג באיזה 100 מיליון מצטבר זה סאנצ'ז, קוקורייה ופוטר.
איפה חשבת להכניס את מאונט ב11? או לופטוס? או גלאגר? ממש לא סכום פסיכי לדעתי. הדבר היחיד שקצת עוזר, זה שהוא לא השחקן שהכי מתאים ליד אנזו. ס Sent from my iPhone using Tapatalk