סוארז לימד אותנו שאצל דרום אמריקאים זה בעצם גילוי חיבה, מה הבעיה. לווסלי פופאנה ליטרלי יש דגל חוף השנהב בביו, ממה הוא נעלב?
ווסלי פופאנה כל כך מעייף. אבל היי טוב לגלות שהוא בכלל חי. אני לא בטוח שאנזו מכיר אותו. איזה 76 מליון פאונד של עקיצה, כואבות לי הברכיים כשאני קורא את הסטורי שלו.
https://x.com/FabrizioRomano/status/1817112704902963384?t=XSwpxLmiZ2jyBQziz059bg&s=19 די הם אפילו לא מתאמצים להסתיר את זה שהם מחתימים ריג׳נים. תראו איך הוא נראה.
הוא כנראה יושאל. אנחנו התעניינו באנסלמינו לפני כמה חודשים ואז הם סגרו אותו. לפי הארגנטינאים שאני מדבר איתם, בסגנון הוא קצת מזכיר את ליסנדרו(אולי גם במראה).
איך פופאנה מועדף על פני צ'אלובה? איזה אפס של שחקן. באמת אין מה להגיב על ההופעה הזאת. נכון, רק משחק ידידות אבל אנחנו מביכים. אם זה מה שאנחנו מתכננים לעשות - קו הגנה סופר גבוה וריס ג'יימס בקישור, כנראה שנמצא את עצמינו מהר מאוד עם מאמן חדש.
הוא פשוט בנה ממכם קבוצת בייסבול. באדיאשיל ומאדווקה זה כזה mls. אין סיכוי ששחקנים כאלה מתפתחים למשהו באקלים הנוכחי. השני בכלל הפך לשחקן שעושה פעולה נורמלית על שש פעולות רעות.
אם מאמן משחק עם ג'יימס וגוסטו קשרים, 3 בלמים שלוחצים עד הרחבה של היריבה, מוותר על פטרוביץ' בשביל האידיוט הספרדי הזה, מעיף את צ'אלובה... זה נותן המון מקום לפרשנות. יש לי הרגשה שאנחנו עוד נתגעגע לפוצ'. סימנים מדאיגים מאוד כבר בפתיחה. שיהיה לנו בהצלחה.
פטרוביץ' עוד לא חזר לאימונים. גם לא אנזו, גלאגר וקאיסדו, אז לא הייתי קורא יותר מדי לתוך ההצבות של מרסקה בקישור. תנשום עמוק, חצי מההרכב לא נמצא עם הקבוצה בארה"ב. יהיה מספיק על מה להתלונן כשהעונה תתחיל.
כן ממש סגל טלאים של האקדמיה ג׳ מלאה בשחקני מילואים שעוד שנייה מסיימים חוזה מקצוענים ראשון. צ׳לסי ג׳ שמלאה בשחקנים שעלו 20-70 מליון עלו לשחק היום. מלאביה, אוגוצ׳וקוו, סאנטוס, קארני, מדווקה, סטרלינג, החלוץ החדש שהבאתם מברצלונה, אנחלו גבריאל, ג׳יימס, גוסטו, המגן החדש מבאזל. נראים כמו קבוצת ילדים שבאה לשחק מול קהל של soccer moms בצהריים. זה תמונה שבסך הכל מסתדרת בנוף שבוהלי מנסה להנדס פה עם נקנקיות ובירה ברקע.