אני חושב שעל הנייר הוא אופציה טובה ומעניינת, בעיקר בגלל הנוכחות הפיזית שלו, ובמידה מסוימת הוא וג'קסון יכולים להשלים אחד את השני מבחינת הצרכים של הקבוצה ובהתאם ליריבה. פשוט לא בטוח שהוא מצדיק את המחיר ואת השכר, ואני לא חושב שנצליח לפנות לו מקום ב-payroll אלא אם נצליח למכור את סטרלינג וצ'ילוול, שהם המרוויחים הכי גדולים אצלנו מבין השחקנים שאנחנו כביכול לא צריכים (קפה ולוקאקאו עם רגל אחת בחוץ). יש עשרה (?) ימים עד סוף החלון, וכרגיל - הסוף צפוי להיות כאוטי לגמרי.
כמו כל הקרירה, בסדר גמור עד הקטע של התאכלס. אם הוא יגיע אליכם במקום איזה חלוץ סטייל אוסימן זה עוד מאותו הדבר שיש לכם, לא מבין את ההיגיון להביא אותו כשיש כבר את אנקונקו ופאלמר שמשחקים בתפקיד שלו אבל הם סיפקו מספרים בקרירה...
למה הוא לא מדבר על זה ששחקנים חייבים להתחיל לחתום בליברפול? סותם ת'פה מקווה לתפקיד בעתיד אצל FSG כשלSKY יימאס ממנו.
נו זה בדיוק מה שהוא עושה- השלב הראשון כדי ששחקנים יחתמו בליברפול זה ששחקנים יפסיקו לחתום בצ׳לסי. מרגיש שקראגר ונוויל בתחרות מי מדבר יותר שטויות.
האתר המעאפן הזה מיושן,קשה להדביק תמונות+וידיאו במערכת המיושנת הזו. יכול להיות שמי שפתח את האתר לראשונה מת כבר ? או שהוא שכח שהוא פתח את האתר המעאפן הזה? כשהאתר עלה לראשונה סטארידג ופוטבללובר עוד לא נולד. אולי סטארידג כבר היה מקבל כאפות מילדים מרוקאים בגן.
ניוקאסל מעוניינת גם בדיסאסי (במידה ולא יצליחו להגיע להסכמות עם פאלאס על גאהי, לפי אורנסטיין) וגם במדואקה (חושב שהשמועה התחילה על ידי פבריציו לפני חודש, לאחרונה גם האתלטיק חזרו על זה שיש התעניינות בו). לא בהכרח רוצה שנמכור אותם אבל אין לי ספק שהם לגמרי disposable מבחינת המועדון ואני מניח שאם יתקבלו הצעות גבוהות יותר ממחיר הרכישה שלהם, הן יתקבלו.
https://x.com/fabrizioromano/status/1826165273528836432?s=46&t=afxyaqTPWMPv9-EctuP67A הימים האחרונים של החודש עומדים להיות עמוסים. עריכה: מסתבר שזו השאלה עם חובת רכישה.