צ'לסי 21/22 – A Patch of Blue

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Footballover, ‏9/9/21.

1. golding מנהלים

אני לא מבין מה הולך לקרות עם כל השחקנים האלה בהתקפה שלכולם סגנון דומה.

מטורף כמות הכסף ששפכנו על סתם שחקנים והיה אפשר להשקיע בפרופיל שאנחנו אשכרה צריכים. אני מחזיק מאוד מג׳קסון ואני לא בטוח שאוסימהן זה מי שהייתי רוצה שיגיע, אבל אי אפשר להתעלם מזה שחסר לנו איש מטרה למעלה שיכול לתת לנו משהו שונה שא שחקן לא מסוגל לספק כרגע. ובהיעדר ג׳קסון נצטרך להסתמך על אנקונקו/פליקס כחלוצים, קצת בעייתי.

וגם הקישור שלנו הפך להיות גרוע יותר. ויתרנו על גלאגר, סנטוס ואוגו כדי שבסופו של דבר ניאלץ לשים את KDH במרכז? מגוחך, זה לא התפקיד שלו ואין לו שום סיכוי לראות הרכב באזורים ההתקפיים יותר של המגרש.

2. k_700 Member

מעבר לזה שיש פה עומק לא הגיוני בכלל זו החלטה כל כך גרועה להניח שחקנים צעירים, חלקם בכלל בלי אנגלית וכאלה שחגגו 18-19 לא מזמן ליד האפס הזה.
    הדוגמא הכי רעה למקצוענות שאפשר להכניס לחדר הלבשה.
    אני מניח שמבחינתו הוא יוכל להפצע, להרגיש בכייף עם הפלייסטיישן, לא מנודה, לשחק ליד כמה חבר׳ה אנגלים והמנג׳ר בצ׳לסי גם ככה מתחלף שלוש פעמים בשנה בד״כ ביחד עם השחקנים לידו, ככה שמי יאשים אותו במשהו.
    אבטלה סמויה.

3. Footballover Member

אם ה-20 מיליון האלה יביאו את סאנצו של דורטמונד מהעונה שעברה זה גניבה. אם נקבל את סאנצו של יונייטד, הוא לא שווה גם את זה. שניהם עדיפים על סטרלינג.

שוב נותרנו בלי חלוץ, אבל אני שמח שלא שברנו את הבנק על אוסימן. בכל מקרה הבעיה העיקרית שלנו היא ההגנה והשוער. שחקן מעולה אבל לא שווה את הכסף שהוא מבקש ולא היה עושה את השינוי עבורנו. לא יכול לומר שאני סופר מאוכזב.

4. k_700 Member

@Lebron
    תספר לו אתה שסאנצ׳ו של דורטמונד היה שחקן של הופעה וחצי טובה?

מעולם סאנצ׳ו ביונייטד לא דגדג מלמטה את העונה האחרונה של סטרלינג.
    רוצה להגיד, הוא אפילו לא במצב שהוא מספיק זריז, חכם וחזק כדי להגיע למצבים ברחבה כמו שסטרלינג הגיע והחמיץ.
    לי אין ספק שסטרלינג היום שחקן טוב בהרבה ממנו.
    שניהם מרוויחים אותה משכורת.

נזכור מכל הקדנציה של סאנצ׳ו 30 דקות טובות מול צ׳לסי פעם לפני הרבה שנים.
    זו תמצית הקריירה שלו.

5. Footballover Member

אני ראיתי בעיניים שלי יותר מהופעה וחצי טובה שלו גם בליגה וגם בצמפיונס. הבנו שאתה בטראומה מהשחקן, לא הווינגר הראשון שהרסתם. שחרר, לא התאים לכם.
    אחרי ההודעות האלה יש לי יותר בטחון שהוא יתחיל לשחק אצלינו.

6. k_700 Member

כאמור, הופעה וחצי טובות בדורטמונד(משחק ראשון בחצי גמר ואיזה חצי הופעת ליגה).
    בשאר הזמן גם שם נראה כמו כלום, מי שעקב ראה ומכיר.
    אין אוהד דורטמונד אחד שחשב שהם צריכים לשלם כדי להשאיר אותו, חרף זה שהגיעו איתו לגמר צ׳מפיונס.
    גושפנקא לחצי עונת השאלה הזאת שחשבנו שאם נשלם חלק מהמשכורת שלו הם יחזרו עם הצעה.

אבל רשמתי לעצמי, אחרי ההודעה שלי אתה מגיע עם יותר בטחון שהוא יתחיל לשחק אצלכם ושהוא פי טריליון יותר טוב מסטרלינג המעפן שכבש 19 ובישל 12 בשתי עונות בצ׳לסי.
    רשמנו.

7. alexshw Member

שוב לא חושב שהבעיה של סאנצ'ו הייתה הריקבון, אלא להיפך הבעיה של יונייטד שהיא מביאה שחקנים עם מנטליות כזו.
    הבן אדם נעלם סתם ככה למשך חודשים שלמים. אוכל חרא קלאסי. בהצלחה איתו.

8. Lebron Member

היה לו כמה משחקים טובים ומשחק אחד גדול, אבל הוא אכן נראה כבד וצפוי רוב הזמן. זה התבטא גם במספרים, שהיו מרשימים מאוד בקדנציה הקודמת בסיגנל.
    זה לא אותו שחקן שפרץ בדורטמונד, הוא איבד את המוג'ו.

9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקישור ההתקפי: מודריק, מדואקה, פאלמר, סאנצ'ו, פליקס, נטו, אנקונקו ודוסברי-הול.

בחוד: ג'קסון וגיו.

אפשר לעשות טרייד עם הבעלים של ליברפול?

10. Footballover Member

בסדר, זה מה שיונייטד עושה לך, קרה גם לדי מאריה והוא היה אחלה ווינגר מסתבר. כאילו לקחו את כל הסחלה של העיר שנקראת מנצסטר ושמו במועדון אחד. כל מה שטוב נמצא בצד הכחול של העיר כבר הרבה שנים.

מקסימום נמכור אותו לשטרסבורג עוד שנה.

11. golding מנהלים

גרוע מכך, דוסברי-הול ייאלץ לשחק כקשר מרכזי ולא כקשר התקפי, ומצבת הקשרים שלנו היא קאייסדו, אנזו, לאביה והוא. כלומר פחות טובה ממה שהיא הייתה שנה שעברה.

חושב שאנקונקו/פליקס ישחקו בחוד לפני גויו.

12. k_700 Member

די מאריה גם ביונייטד היה הרבה יותר טוב ממה שסאנצ׳ו היה(עד שטן האח מחק אותו כי הוא לא משחק עם כדורים לרוחב) ואחרי יונייטד נראה מדהים כמו שהיה ברוב הזמן.
    סאנצ׳ו כבר 4 שנים לא שחקן כדורגל והכדורגל של הרמות הגבוהות לא מחכה לך.
    יותר מדי זמן בחוץ, הגוף מתבגר מהר בנוסף לזה שאין לו אופי של לוחם.
    מעט תחרות וביקורת והוא מאיים להתאבד בנוסף לאורח חיים לא תחרותי(גיחות למסיבות בניו יורק תוך כדי העונה, פליסטיישן וכדומה).
    לא יודע איך אפשר להרים לרכש כזה.

אגדה אורבנית שהקריירה שלו בדורטמונד בחצי שנה האחרונה הייתה משהו מעבר לבינוני מינוס.

13. k_700 Member

אני חושב שחצי מהשחקני התקפה שלך רוצים לשחק בשמאל, כולל סאנצ׳ו הבכיין.

14. Footballover Member

גם וייגה יכול לשחק בקישור והוא נראה לא רע. אצל המאמן הזה גם פאלמר יכול לפתוח בשלישייה וכבר ראינו את זה. דיוסברי הול ברור שהוא ישחק שם, איפה עוד הוא אמור לשחק?

קיי, סאנצו היה פח אשפה ביונייטד, לא שיחק, לא התאמן, רב עם המאמן... אף אחד לא מרים להחתמה הזאת, ברור שהוא רחוק מהשיא. במחיר הזה זה סיכון שאפשר לקחת. לפעמים שינוי אווירה זה מה ששחקן צריך. בוא נראה... יש לנו הרבה משחקי קונפרנס, אולי יחזור לכושר.

15. k_700 Member

מה זה במחיר הזה?
    לקחת פה חוזה של פרזיט שמרוויח 350 אלף פאונד בשבוע(איך כל ה45 שחקני סגל שלך צריכים להסתכל על זה?) לעוד שנתיים והוספת התחייבות לשלם 25 מליון פאונד בקיץ.
    לי זה נשמע הרבה מאוד כסף כשיש לך רק...9000 ווינגרים כולל הפאז הזה והמסיניו שאמורים להתווסף מתישהו בעתיד הלא רחוק.

הבניית סגל שלך איומה.
    איך לא מצאו מקום לקרני בסגל הזה? מישהו בכלל עוקב מי השחקנים בסגל או שמסננים אוטומטית שחקנים צעירים שלא שיחקו 20 משחקים בשנה האחרונה?
    איך בכלל אחרי כל הבדיחות שיש לך בעמדת המגן השמאלי אתה מגיע למצב שהקיץ שלך מתחיל מלמכור את מאטסן?
    רק היית משאיר אותו וזה היה מועמד לחיזוק של הקיץ שלך.