השלישייה המושמצת מברייטון של קוקורייה, קאייסדו וסאנצ'ז הם מהשחקנים הכי מרשימים שלנו העונה (במקרה של השניים האחרונים, עוד ראינו את זה בחצי השני של העונה הקודמת), מי היה מאמין. ובכלל, השלד הזה של קולוויל, קאייסדו, פאלמר וג'קסון זה משהו שאפשר לבנות עליו הצלחה ארוכת טווח. לא יודע אם זה אפשרי עם המאמן הנוכחי ועם ה-cast הקיים נכון לרגע זה, אבל יש שם מספיק כשרון ומנהיגות כדי לגרום לזה לקרות.
קאייסדו נדנדה. משחק כמו אתמול(אגב, אני בשוק, איך הוא עשה את זה ליד אנזו???? אפשר למחוק את התירוץ הזה כבר?) מצוין ומשחק חרא למשל מול סיטי. בטח לא הכי טוב אצלכם. קוקרצ׳ה בינוני, סאנצ׳ז חביב השנה אבל בכל משחק נותן לי ווייבים של בארטז, אתם להערכתי צריכים שוער אבל יותר משאתם צריכים שוער אתם צריכים להסגר כמה שוערים אתם צריכים כדי שלא תקנו אחד ותשאילו אותו. ג׳קסון, קולוויל, פאלמר הם כרגע המובילים ביציבות.
סאנצ’ז עם משחק ראשון אחרי מי יודע כמה זמן שהוא שומר על שער נקי ו/או אין לפחות שער אחד על שמו, צריך סטנדרטים מאוד נמוכים כדי לקרוא לדבר הזה מרשים. ההשאלה של פטרוביץ’ זה עדיין הדבר הכי לא ברור בקיץ הזה. היה אתמול משחק דיי חלש של רוב הקבוצה (אנזו כרגיל אוויר). לא סתם כל הדיבורים מאז הסיום הם על ווסטהאם. הופעה מזעזעת שלהם, ידענו לקחת מה שהם נתנו (שגם זה לא מובן מאליו אצלנו) ובכנות לא עשינו הרבה מעבר. ותודה לשופט שהתעלם מפנדל מתנה של פופאנה. גוסטו אגב צריך להיות השם השני אחרי פאלמר ברשימות שלכם, כשהוא לא פצוע כמובן. רק שלא יעשה לנו ג׳יימס.
אתם כנראה תביאו את השוער שארסנל תנסה להביא. אולי החמוד הזה מאספניול, כי ככה זה עובד, קודם כל להרוס ליריבות מדומינות. גוסטו היה מצוין גם בעונה שעברה אבל סיננתי מראש שחקנים עם 200 וקצת דקות משחק העונה(ובירידה לרזולוציות גם כאלה כמו מדאווקה שהיו לו 200 דקות ממש טובות העונה).
מי שיש לו עיניים היה מאמין. יש הרבה מאוד כישרון בסגל הזה ופציעות ופוצ'טינו הרסו לנו בעונה שעברה. עדיין מוקדם אבל מארסקה עושה עבודה טובה עד עכשיו. משחק המעברים, הלחץ ובכלל השיטה הזאת של שחקן התקפה אקסטרה בכל התקפת מעבר זה כיף לראות. אשכרה יש שיטה אחרי שנים של דם מהעיניים. אוהב את הורסטילות שלו וכמה טוב שאנחנו לא צריכים לראות יותר שחקנים כמו סטרלינג. כיף לראות את הקבוצה הנוכחית והכימיה שלה. ההתקפה שלנו מפחידה ותכבוש כמעט בכל משחק, השאלה האם ההגנה תוכל להתייצב וכמובן גם השוער. בינתיים אני מאוד מרוצה מקולוויל שמתחיל להראות למה הוא נחשב כישרון כזה גדול. קאייסדו מצויין כבר הרבה זמן, ג'קסון זה החלוץ הכי טוב שלנו מאז דייגו קוסטה והשחקן היחיד בערך שמאכזב העונה זה אנזו. בינתיים זה נראה חיובי. נקווה שימשיך ככה והעיקר בלי פציעות.
אני מחריג את המשחק נגד סיטי, בהקשר של קאייסדו, משתי סיבות - אחת, זה מול סיטי, ושתיים, קאייסדו הצטרף מאוחר מאוד לקדם העונה והוא לא היה בכושר. הוא לא נדנדה, רואים ממשחק למשחק שהוא חוזר לרמה שהוא הפגין בחצי השני של העונה הקודמת. עם כל הכבוד, אני לא חושב שאתה צופה בכל משחק של צ'לסי, אם זה היה המצב לא היית אומר שנה שעברה שג'קסון לא טוב בלינק-אפ פליי ובכל מה שקשור למשחק מחוץ לרחבה, ושהבעיה באנזו היא הסובבים אותו או המאמן. סטטיסטית, ומבחן העין כמובן מגבה את זה, קאייסדו עושה דברים בלתי נתפסים במרכז המגרש כשהוא פחות או יותר לבד שם באחוז גדול מהזמן. מאוד מחכה שלאביה יחזור כי נראה לי שאנחנו נראה את קאייסדו עושה אפילו עוד קפיצת מדרגה.
מסכים לגמרי גולדינג. קאייסדו מחזיק את מרכז הקישור והאמת שזה קצת מטריד כי זה השחקן בסגל שלנו שאין לו מחליף בכלל. וייגה חמוד אבל זו ירידה ענקית מקאייסדו. לאביה חסר מאוד כדי למלא עוד חור בקישור שלנו והפיטנס שלו ממשיך להדאיג. דרך אגב, מה עם סאנצ'ו? עדיין הנביא בטוח שיהיה פלופ? בינתיים כיף לצפייה.
אתה באמת מתלהב מסאנצ׳ו? נחזור לזה בהמשך כמובן. השחקן הזה כל כך חלבי שאני בטוח שאתה הראשון שעוד שלושה חודשים מחפש גליוטינה להוריד לו על הראש. זו תהיה עוד קלאסיקה כמות הרעל שתכתוב עליו בעוד כמה חודשים, נעשה מזה קולאז׳. הוא כל כך פרווה. נרשם לו בישול בראשון אבל כל הגול הזה הוא ג׳קסון. מצטער גולדינג לא רואה את מה שאתה כותב על קאייסדו ואני רואה כל משחק של צ׳לסי בדיוק כמוך. תוך כדי משחקים הוא יכול לעשות פעולות גדולות ועדיין יכול לזייף עם הכדור ובלעדיו, לפעמים זה ממש מרגיש כמו זריקת זין. הוא יותר טוב מהחצי הראשון שלו בצ׳לסי אבל הוא לא מתקרב לשחקן שראינו בברייטון עדיין. זה לא קרוב לשם ומצטער אין הנחות חבר ל״שיחקת מול סיטי״, הלו הוא היה נחשב הקשר האחורי הכי מוכשר בליגה לפני המעבר ושילמת שם 115 מליון פאונד מתוך מחשבה שזה הקשר שיקח אותך לרמה של סיטי. ג׳קסון השתפר בלינק אפ אבל רואים שבעיקר נוח לו מול שטחים במתפרצות. שיפור נוסף שלו זה גם בקריאה של הכדורים האחרונים ברחבה, יודע לאן להכנס, יודע לאן ימסרו לו. הסיומת הכללית שלו היא הדבר שלדעתי ירחיק אותו מהצמרת של החלוצים אבל הוא מסוגל לכבוש לא מעט שערים של דחיקות מקריאה טובה של ההתקפה. מתאים לו כדורגל כמו זה שווסטהאם אפשרה לכם לשחק, אבל לא כל קבוצה תשחק עלוב כמוהם. אני חייב לציין שלמרות הפתיחה המצוינת שלו אני לא רואה שם חלוץ ברמות הכי גבוהות. אולי הזלזול היה מוגזם, כנראה יש שם חלוץ סגל טוב. אני עדיין לא עף ממנו וכמובן שגם את זה נבחן בהמשך. בסוף נצחתם בצורה מרשימה שתי קבוצות חלשות(וולבס וווסטהאם), מול בורנמות׳ שיחקתם לא טוב, פאלאס כנ״ל. הסגל הזה צריך לתת הצהרה, הוא עמוק, הוא מלא איכות, הוא אחרי שנתיים עלובות. טופ 4 עם מאבק על מקום 3, לא פחות מזה. אתם צריכים להאבק בליברפול toe to toe העונה עם הסגל הזה, ככה תבחן את הסגל שלך. גם להם יש מאמן חדש עם סגל מוגבל יותר.
https://x.com/Marescaholic/status/1850540442959376561 אמנם נפסל אבל מה שג'קסון עשה פה לא יוצא לי מהראש. הוא מתפתח והופך להיות חתיכת מפלצת.
בהתחשב בזה שהספורטינג דיירקטורס רצו גם את אומורודיון, קובארסי וג'ון דוראן, נראה לי שאפשר לומר שהייתה פה אסטרטגיה מהיום הראשון. יש להם עין מדהימה לכישרונות ואנחנו מתחילים לראות את הפירות של זה. הקבוצה הזאת תבנה כאן שושלת בשנים הקרובות. יותר מדי כישרון. כרגע הייתי אומר שאנחנו חסרים שוער ובלם רציניים מלהיות קונטנדרים. יקח זמן אבל נגיע לשם. אסטבאו, אנדריי סאנטוס ופאז צריכים להוסיף את מימד מטורף של עומק לקבוצה שגם ככה מפוצצת בכישרון. "אבל מיליארד פאונד!!!1"
הוא עושה את הסיבוב הזה כמו שעון פעם במשחק, עשה את זה גם באנפילד וזרק שם שניים ביחד. כזה גמלוני עם הכדור, יכול להיות לא מעורב כל המחצית ואז הוא יתן לך רגע כזה. שחקן מוזר מאוד. לא הייתי ממהר להגיד שהוא מתפתח לאנשהו, הוא עדיין לוקה באותם דברים שהוא לקה בהם מהיום הראשון, אבל אולי סוף סוף יש לנו חלוץ שמסוגל לתת יותר שערים מתמי אברהם וזו התקדמות. ואני כותב אולי כי כרגע כל ההתקפה היא בחזקת פאלמר. אלוהים איזה שחקן, הכדור לנטו בשער הראשון… sheesh. ולאביה גם כן שחקן מעולה. רק שנמשיך לראות אותו פותח.