אני רואה מכל זווית אפשרית את הפנדל המוקדם שקיבלתם וזה נראה יותר צלילה ממה שראיתי בלייב.זה דבר שמשפיע. הכדורגל שלכם עדיין טוב וקשה לראות שזה לא מספיק לטופ 4. אם תסיימו מעל סיטי זה סימון וי על העונה הזאת כי שוב, הכדורגל טוב. הוא צריך להתקדם מדיסאסי, בטח כמגן ימני. ישבו לכם על הספסל היום אצ'ימפונג,גוסטו וההוא שמסוגל לשחק 24 דקות ואז להפצע. לא מבין איך מכל זה אתה מעבד מידע וזורם עם דיסאסי בעונת זוועות. למרות מליון רכישות לא סיימתם את הריבילד. צריך חלוץ יותר טוב וגם ווינגר טוב יותר לימין. קודוס כזה עם עוד בלם אחד. באסה לכם שתצטרכו לקנות את סאנצ'ו, מתחיל להתעכל שזו קלוריה ריקה כשצריך אותו.
האמת שזה לגמרי מביך שאנחנו כל כך רחוקים מבלם ושוער רציני גם אחרי רכש כל כך מאסיבי. דיסאסי, בדיאשיל, טוסין, קולוויל ופופאנה זה סט מזעזע של בלמים. קולוויל היחיד שמחזיק ביכולת מסירה שהיא הרבה מעל בלם ממוצע, אבל מעבר לזה גם הוא בלם בינוני במקרה הטוב בכל שאר האספקטים. גם קשר אחורי זו עמדה לוקה בחסר וציינתי את זה כאן בעבר. אין מחליף או משהו שקרוב להחליף את קאייסדו. במקום להתחזק בעמדות האלה, קנינו שחקני לוקסוס וגיבויים לעמדות לא קשורות (פליקס, דיוסברי הול לדוגמה זה כישלון קולוסאלי של ההנהלה). אני בספק ענק שנסיים בטופ 4 או טופ 5. סיטי, ארסנל, ליברפול וניוקאסל יהיו לפנינו בוודאות. על מקום 5 נאבק עם וילה ואולי פורסט. זאת בהנחה שלא נדרדר למחוזות עוד יותר לא נעימים של ברייטון וכאלה. הכדורגל שלנו נהיה שבלוני וחסר מעוף לחלוטין. הדבר היחיד שצריך הוא לשבת נמוך ולעקוץ במתפרצות. ההגנה שלנו שווה 2 שערים בכל משחק מול כל יריבה, וזאת הסיבה העיקרית לכך שברגע שההתקפה קצת לא פוגעת, אנחנו נהיים טרף קל. שום מאמן לצערי לא יכול לפתור את זה עד שלא יוחלף הפרסונל.
מטורף בעיני שאיפשהו בעולם כרגע מסתובב חופשי בנאדם שקיבל משכורת בשביל להמליץ על דיסאסי. חבל לא בחרתי גם לעבוד בתחום שאפשר להיות כל כך כושל בו. כנראה הבלם/מגן/מה-שהוא-לא-יהיה הכי חלש שזכיתי לראות (yet), גורם לי להתגעגע לסאר. כל הכבוד שמארסקה נותן לו קפטן בקונפרנס, ראוי בהחלט. יחד עם זאת, מגיע גם קרדיט לשיפוט שדפק אותנו. פנדל מתנה הזוי שנתן לאיפסוויץ’ את האפשרות לשבת מאחור מדקה עשירית, אין לנו סיכוי במשחק מהסוג הזה (כמה טוטנהאם פראיירים). סיטי נתנו לנו פור וזרקנו אותו, זה לא יחזיק עוד חצי עונה. נמשיך לחכות ליום שנחזק את ההרכב במקום את הספסל האחורי באוטובוס לקזחסטן.
פופאנה גמר את העונה. איזה זבל של רכש, פשוט שחקן גמור. מגיע לו כמובן לעוכר ישראל הזה, אבל אנחנו חייבים בלם.
אפשר אולי להחזיר את צ׳אלובה מהשאלה, נו הבלם הזה שבכמעט חודשיים קבוצתו לא הפסידה כשהיה על הדשא(נשחטה מול ארסנל כשלא שיחק). ספק אם יש איזשהו דאון גרייד בינו לבין רוב הבלמים אצלכם.
כאמור, פופאנה וג'יימס לא שחקני כדורגל וזה ברור כבר שנה וחצי לפחות. ללאביה אני נותן את החצי השני של העונה להוכיח שהוא מסוגל לתת שלושה משחקים ברצף בלי לשבת אח"כ חודשיים בחוץ ואם זה לא קורה נפרד גם ממנו. צ'לובה לא פחות טוב מאף אחד מהבלמים שלנו ויכול לכסות גם את עמדת המגן. הוא חייב לחזור בקיץ ולכן אין לי ספק שימכר בשביל שנוכל להביא עוד צרפתי בינוני.
סילבה מבנפיקה יכול להיות רכש טוב, מתאים לפרופיל של בוהלי. אם צ'לסי תצליח להתחזק בבלם כזה ובאיזה אוסימן/ולאחוביץ' עד סוף החלון באוגוסט הבא, מבטיח מאוד עבורה למארסקה אסור להיות שם עד אז.
סילבה בעונה רעה מאוד בבנפיקה והוא לא יעלה פחות מ60 מליון אירו. כן בדיוק עוד בלם צעיר שהוא פרוייקט, זה מה שחסר להם.