רגרסיה לממוצע. המחצית השנייה מזכירה את התקופה היפה של פוטצ’טינו, נעלמו לגמרי. מארסקה קלולס, שוב חילוף ראשון דקה 81. 9 חילופים מתוך 20 אפשריים בארבעת המשחקים האחרונים, ואם מתעלמים משניים מול איפסוויץ’ שהיו ״מוקדמים״ (55 ו- 65) כי פתח באופן חריג עם פליקס ואנקונקו- הכי מוקדם בכל השבעה האחרים הוא בדקה 73.
מארסקה איבד את זה. כמו שאמרתי, לא רואה אותנו מסיימים במקום שמוביל לליגת האלופות. קבוצה מביכה מאוד, התפרקות קלאסית שלנו ועוד עונה שיורדת לטימיון לאט לאט. נו שויין
מאט לואו מדווח שבוודאות אנקונקו יימכר, אם לא בינואר אז בקיץ. איזה בזבוז של הקצאה... כמות השחקנים שיש לנו שלא רלוונטיים לכלום היא עצומה - פליקס, דיוסברי הול, אנקונקו, צ'ילוול (!!), כל מיני בלמים... רואים שהמאמן לא נותן בהם אמון ואני חושב שזו אחת הבעיות הגדולות שלנו בזמן האחרון. אני בעד יציבות ואני בעד הרכב שרץ ביחד, אבל ההרגשה שלי היא שמארסקה לא ניהל טוב את הסגל. בחודשים האחרונים יש לנו המון שחקנים שלא מקבלים דקות בכלל, והאסטרטגיה של קבוצה אחת לליגה ואחת לקונפרנס ליג זה משהו שלא באמת יכול לעבוד. מקווה שניפטר מחלקם החודש, כי ברור שזה לא עושה טוב לקבוצה. חלוץ שיתן פייט לגקסון ובלם יכולים לשנות לנו את העונה. קשה לי להאמין שיגיע מישהו נורמלי בינואר אבל היו דברים מעולם...
שאלה שמעסיקה אותי איבאנוביץ׳ VS אספיליקווטה את מי אתם לוקחים בשיא ולמי אוברול הייתה קדנציה טובה יותר אצלכם?
אני לוקח את איבנוביץ' בשיא. אוברול אזפי היה יותר אמין וסגר לנו כל פינה אפשרית למשך עשור, ואיבנוביץ' היה שחקן קלאץ' ובאמת מפלצת בשיאו.
מה היה מיוחד בשיא של איבנוביץ׳? מגן אוברייטד שנוגח טוב. ברור לגמרי שאזפי כמה רמות מעליו. אם כבר מגן שהשיא שלו היה מצויין אצלכם אבל קצר מדי, פריירה.
תזכורת שאם יש אדם שהחליט להשאיל את צ’אלובה ולהישאר עם דיסאסי ופופאנה והוא מקבל על זה משכורת אז גם אתה יכול להגיש קו״ח למשרה שחשבת עליה קינג. ממשיכים. מה נגיד על ג׳קסון? מצד אחד עושה פעולה ענקית בשער, מצד שני עם עוד שתי החטאות בית סוהר שיכלו לעשות 2-0 כבר לפני המחצית ואולי לגמור סיפור. והדבר הזה גם עלה לנו אנקונקו אחד (כן, שנראה לא טוב אבל זו בדיוק הנקודה).
מה נגיד על ג׳קסון? ששוב קשרו פה כתרים מוקדם מדי(מזכיר לי איזה תמי אחד). חלוץ חביב לסגל בכושר הבקעה טוב, לא מעבר. לי ברור שהוא השנה over performing ולא להיפך. טל זה כבר כיוון מעניין מאוד. יש לו הרבה נתונים להפוך למפלצת. יחד עם זאת אני מתקשה להאמין שגם לא תעשו עוד סיבוב בקיץ בנסיון להשיג שוב את סאמו. אני נותן פה קרדיט ענק למערכת סקאוטינג שלכם כי לא דמיינתי בכלל בקיץ שיש שם כזה באר של כשרון. אתם לא תשנו על האף כמו היריבות שלכם בצמרת, אתם לדעתי תתחזקו בענק שם.
במועדון כמובן רואים את זה וכבר עובדים על חיזוק רלוונטי- גרנאצ’ו. לא תהיה תקומה עם הבעלים האלה. כבר עדיף FSG. לסיים את המלחמה ולהחזיר את רומן, עכשיו.