מי הפסדת בינואר? קאסדיי? דיסאסי? נניח שווייגה זה קצת כואב. ברור שתקצר את הסגל הזה. מראש בנו לו סגל עם 78 שחקנים בוגרים שצריכים לשחק. ממש מפתיע שאי אפשר להצליח ככה.
ההתחלה לא הייתה טובה, האמצע לא היה טוב והסוף של מארסקה לא יהיה טוב . הבעיה האחרונה של מארסקה וצ'לסי זה שלא הביאו לו עוד שחקנים. לא מספיק הביאו 300 שחקנים ב 3 שנים וביזבזו כמעט מיליארד דולר על כלום ? אצל פוצ'טינו זה לא באמת נראה יותר טוב, שני המאמנים נכשלו באותה מידה והכדורגל רע אצל שניהם באותה מידה . ההבדל בין אברמוביץ לבוהלי הוא פחות או יותר כמו ההבדל בין אלונה ברקת לזינו . התחרות בין צ'לסי ליונייטד מבחינת ההנהלות הכי גרועות וחסרות הבנה מינימלית בהיסטוריה של הכדורגל בהחלט צמוד .
כן, איבד את כל אלה, את מודריק ואת פליקס. תרצה או לא, כל הדבילים האלה הלכו ולא הביאו אף אחד. לא תירוץ כמובן להראות כמו שנראים, אבל עדיין. הסגל שיש לנו עכשיו לא יכול להחזיק ליגה ואירופה. אין באמת שום רוטציה. ההתחלה בהחלט היתה מבטיחה. עד שלא איבדנו את לאביה, מודריק וגיימס (וחדר ההלבשה) זה היה נראה הרבה יותר טוב. שוכחים מהר.
כישלון זה כשמנסים להצליח ומתרסקים. המועדון הזה תחת בוהלי וחבריו לא מנסה להצליח. לא ברור לי לגמרי מה כן - לאסוף וונדרקידס מתוך אמונה מגוחכת שבעוד 7-8 שנים נהיה בלתי עצירים, למכור את הצעירים ברווח, להעלות את ערך המועדון בשביל בוננזה עתידית - אבל זה לא לנצח משחקי כדורגל. -- עד ינואר זה נראה מעולה. מאז ההפסד לאיפסוויץ' זה נראה כמו חרא של פוצ'טינו-פוטר. חסר כיוון ודרך.
פליקס ?? אתה באמת מתלונן שהכלומניק הזה עזב בהשאלה?? השאלה לא למה שיחררו אותו בהשאלה אלא למה הביאו את הכלומניק הזה בכלל ועוד על עמדה שיש לצ'לסי כבר 5 שחקנים כבר. אף קבוצה חוץ מצ'לסי לא הייתה משלמת 50 מיליון על פליקס. גם לא 20. מדובר באפס מוחלט . אירופה ? הנוער של צ'לסי יכול להגיע לגמר של הקונפרנס ליג. ממש אירופה.
אני לא מתלונן, תלמד לקרוא. הלכו שחקנים שהורידו עומס כששיחקו באירופה, שחקנים שיכולים לתת גיבוי גם בליגה, במקומם לא הגיע אף אחד. הנוער אולי יכול להגיע לגמר, אבל הנוער משחק? 2 שחקני נוער קיבלו דקות היום, חוץ מהם המאמן האידיוט הזה נתן לגיימס 90 דקות ופתח עם פאלמר וגקסון. בטוח שגיימס לא יפתח בראשון לדוגמה. זאת הבעיה, לא שפליקס או מודריק מזיזים לי את הביצה.
מארסקה לדעתי מקדש יותר מידי את הזכייה בקונפרנס. אני חושב שהיצור הזה צריך להעלות אם ההרכבים הכי חלשים שיש בחצי הגמר. המקום ה5 יותר חשוב מזכייה בקונפרנס. ראבק... זה תואר עלוב - הלוואי יפסיד את הגמר לבטיס\פיורנטינה שבהחלט אחת מהן מסוגלת לעקוץ. עזות מצח איך שהמאמן העלוב הזה מתנהל במפעל העלוב הזה. אוף טופיק קל -ואני חושב שהעונה אחרי שמארסקה וקומפאני יפוטרו יגמר הפסטיבל של הבית ספר למאמנים של פפ שהעונה הוכח שהוא מאמן אפס שבלי סגל חזק משמעותית משל היריבות שלו לא מסוגל לעשות שום דבר מיוחד.
עם איך שאנחנו נראים, בטיס ופיורנטינה יטאטאו איתנו את הרצפה. גם לשחקנים לא אכפת מה"תואר" הזה, כנראה רק למארסקה או להנהלה האידיוטית שתמכור את זה בתור הצלחה.