אני לא יודע אם הסיכוי הזה שואף לאפס. אני כן יודע שכל חלוץ שיש היום בשוק הוא הימור. אין שום דרך לדעת אם יוקרס יתרגם את התפוקה שלו לליגה האנגלית, סביב אוסימהן יש סימני שאלה בעניין האופי שלו, ומישהו כמו אקיטיקה הוא חתיכת הימור במחיר המצוטט. כשג'קסון היה בכושר, בתחילת העונה, הוא ופאלמר היו בלתי ניתנים לעצירה. הבעיה היא שבגלל משחק אגף פושר (ואני מחמיא לנו כאן), האיום האמיתי של הקבוצה הגיע דרך האמצע וזה תקע את פאלמר ובמידה מסוימת גם את אנזו, כי קבוצות ידעו להיערך לזה.
אני חושב שג'קסון ומארסקה לא מסוגלים להחזיק זמן למעלה ולכן ירדתם בכושר. הם לא רמה להתמודד על אליפות. לא רואה בעיה באופי של אוסימן. בנאפולי זכה באליפות ובטורקיה כנל. אני הייתי מביא את ולאחוביץ', אלגרי הגביל אותו בגלל השיטה שלו, עדיין נתן משחקים מעולים . לצ'לסי אין בעיה לשלם את שכרו ודמי העברה יהיו סבירים.
צ'לסי כבר מזמן לא משלמת משכורות כאלה. היחידים שועברים את ה-200,000 ליש"ט בשבוע (כמו ולאחוביץ') הם סטרלינג וג'יימס. את סטרלינג, כמו גם את צ'ילוול ואנקונקו שמרוויחים בסביבות ה-200,000 ליש"ט בשבוע, המועדון רוצה למכור. ג'יימס שחקן בית והקפטן, ובשיאו גם מהטובים בעולם, אז יש לזה הצדקה מסוימת למרות הסטוריית הפציעות הנוראית שלו. ולאחוביץ' נראה כמו הצל של עצמו + מרוויח כרגע משהו כמו 215,000 ליש"ט בשבוע, אין סיכוי בקיצור.
ולאחוביץ׳ זה בול סוג החלוצים שאוכלים חצץ בפרמיירליג. אני חושב שבאופן כללי וגם במיוחד לצ׳לסי עם שחקן כמו פאלמר ב10, עדיף בהרבה חלוץ שיכול לרוץ לעומק ולקחת שחקנים גם על מהירות, לא שחקן כמו ולאחוביץ׳.
ולאחוביץ' יסכים להתמתן קצת כדי לחתום בצ'לסי, ההבדלים לא גדולים. אז ירוויח 13 בעונה, ודמי העברה 45, לא סכום שצ'לסי לא משלמת. ולאחוביץ' לא מהיר? דווקא כן, תכונה בולטת אצלו. סיומת מעולה מול השער, משחק ראש טוב. גם גוף גדול שזה חשוב במשחק עומד. העונה ולאחוביץ' התחיל טוב ובהמשך סופסל בגלל ענייני חוזים ואגו כי לא רצה לחתום הארכה, גם מוטה יצא אידיוט כי כשטודור מונה הוא החזיר את הסרבי להרכב וראה ממנו יכולת מצוינת.
לפי מה שאני מוצא ולאחוביץ' לא עושה צפונה מ-200 אלא צפונה מ-300 שבועית. זה יותר מפי 2 משחקני ההתקפה המובילים, יותר מהקפטן ויותר מאנזו שעושה 180 בשבוע ואמור להיות המשתכר הבכיר למעט ג'יימס בעונה הבאה. ולאחוביץ' לא יצטרך להתמתן קצת, הוא יצטרך לחתוך בחצי לפני שיסתכלו עליו בכלל.
אם כבר חלוץ שעשה סיבוב לא רע ביובנטוס לאחרונה ויכול להתאים מאוד לכדורגל האנגלי זה כנראה קולו מואני. כנראה שם שיהיה רלוונטי לקראת חלקים מתקדמים יותר בחלון ואם צ׳לסי מעוניינת באקטיקה(שיהיה מאוד יקר) אני לא אפול מהכסא אם יסמנו את מואני אם הראשון יפול. אם יש אפשרות לתפור עליו השאלה עם סעיף או להשיג אותו ב40-50 מליון הוא צריך להיות אופציה מעניינת עבורם.
אז בכמה מיליונים מניאן הוריד לעצמו את המחיר היום? *חבל שאי אפשר לקחת את השוער ממול. *הייתי מוכר חצי קבוצה בשביל שרקי.
השוער ממול בינוני מינוס אבל כן זה כנראה עוד מקרה קלאסי של שוער שיצנח עם הקריירה שלו לקרקעית בשער שלכם. ההימור הבטוח.