נטו על בסיס התחושה האישית - ראפיניה כן לרמות הגבוהות ובוואן (שהוא שחקן נהדר ואני ממש לא מזלזל בו) ברגע שהוא ידרוך בקבוצת טופ הוא יהפוך לסטיוארט דאונינג. אבל אולי פשוט ראיתי את התסריט הזה יותר מדי פעמים בעבר. בכל אופן, אני מעדיף את ראפיניה.
אם כבר מדברים על ווינגר אני מאוד מופתע לא לשמוע את גנאברי בהקשר שלנו... אלף רמות מעל דמבלה/ראפיניה/בוואן
לדעתי היכולת האישית של ראפיניה עלולה להטעות בקטע של שחקן שלא מתאים לרמות הגבוהות (ע"ע מאנה בסותון) אבל בדומה לסנגלי אני חושב שהוא יכול להיות בינגו. הוא hard worker מהסוג שאין הרבה בליגה הזו (והתחרות קשה) ורואים עקומת שיפור ברורה מאז שהגיע לאירופה.
אצלנו הוא היה נראה כמו כריס סאטון (ושכל החבר'ה הצעירים שהגיעו אחרי אברמוביץ' ירוצו ליוטיוב לצפות במיטב ביצועיו בחולצה הכחולה).
באמת נחיה ונראה. בואן, דמבלה.... מדהים שאתה בכלל רואה בשני אלה שדרוג גדול על מה שכבר יש לכם. נתן עונה טובה מאוד, אבל זה לא שחקן שנולד לנו אתמול מול העיניים. אנחנו יודעים בדיוק מה אנחנו מקבלים פה. אני עם הCup of Tea פה, גם לי מרגיש שברגע שהשחקן הזה נוחת בקבוצה גדולה ב60 מליון פאונד שווסטהאם יבקשו עליו אתה מקבל מול העיניים שלך את הסטיוארט דאונינג, אשלי יאנג, ג׳יימס מילנר(הצעיר של סיטי) התורן. אולי שחקן שיביא לך וורק רייט גבוה וגליון פציעות יחסית נקי. מבחינת איכות הוא לא עולה על אף שם בהתקפה שלך.
לא בטוח שהוא יצליח בטורקיה כמו באלוטלי. אבל לא יהיה מפתיע אם יהיה איזה אופציה תשיעית לאיזה קבוצה שנסגר לה השיבר באיטליה, קצת כמו קאייסדו. מחסור בכסף דוחק אותך לקצה לפעמים.