צ'מפיונס ליג 22/23 - מחזור 3 - הגברת הזקנה (והפצועה) מחכה למכבי חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏13/9/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

היינו מקבלים 3 עם כל שוער.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

DaveTheSave, oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קל. ועדיין המחצית הזאת היתה שווה 2 0 יותר מ1 1. ובסוף נגמר 3 1 לפאריז. מבאס שהכדורגל שלנו עדיין משחק מחצית וקצת ולא נכנסים לספרים כמעט בסנסציות הגדולות באמת.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  3. קשר שמאלי Member

עם שוער ישראלי היינו מקבלים כנראה 5. לא מחזיק מכהן אבל הוא עדיין לפחות רמה אחת מעל כל הישראלים בליגה למעט פרץ וגלזר

4. תומר1989 Member

ראיתי בחיי אינספור משחקים מהסוג הזה. של קבוצות דרג ראשון מסריחות את הדשא נגד קבוצות פחות או יותר מהדרג של חיפה אבל מנצחות בסוף בזכות כמה הברקות ודקות בודדות של הגברת קצב.
    אין מה להתרגש יותר מידי.
    סך הכל החתימו כרטיס

5. alexshw Member

עבור אוהדי מכבי חיפה זה הפסד שנהנו בו מהמשחק של קבוצתם. שפריז יחתימו כרטיס. ההסתכלות פה מהצד של מכבי חיפה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Sturridge ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. oranfu Member

הייתי נגעל מהזיעה, כן.

את האמת - הייתי מעדיף תמונה עם ג'רארד אבל כן הייתי שמח לקבל ממנו חולצת משחק.
    אבל אני סתם מישהו, השחקנים האלה לא צריכים חולצה משומשת כעדות לזה ששיחקו נגד מסי.
    ויותר מזה אני אגיד לך - עבורי ג'רארד זה אלוהים. זה מישהו שהיה אליל מוחלט שלי בתור מתבגר והשחקן הכי אהוב עליי איי פעם במועדון שאתה יודע כמה אני אוהב.
    השחקנים האלה הרי לא גדלו על מסי ומבחינתם להחליף חולצות גם עם ניימאר או אמבפה או כל כוכב עולמי.

ספיציפית לרצות חולצה מסוימת אני עוד יכול להבין, אבל שחקנים שבאופן קבוע מחליפים חולצות...
    תן לי עכשיו חולצה של מסי ואני נותן אותה לאיזה ילד שאין לו יותר מדי מזל בחיים.

abcd ו-LFC-Gerrard1 אוהבים את זה.
  7. wings Member

סק לא גרוע ובאוויר יכול להתמודד עם כל חלוץ בעולם. אבל כרגע דילן וגולדברג טובים ממנו והוא לא משדרג את הקבוצה כמו נגיד דניאל או עלי מוחמד. בעתיד אפשר למצוא בלם ישראלי על המשבצת שלו. מסכים שצריך לתת עוד זמן ואולי אני שופט אותו מוקדם מדי. פיירו העלה לאלופות אבל מאז חוץ מלעצור כדור עם הגב ולתת פס אחורה הוא לא עושה כלום. אה שכחתי נתן גול מול ב"ש... כל מתפרצת איתו אפשר לראות כמה הוא נגר. הוא ימשיך בהרכב כי המתחרים שלו זה דוד ורוקביצה. אנחנו צריכים חלוץ נורמלי בדחיפות אם רוצים להמשיך בהתקדמות. פיירו יודע לנער שחקנים ויש לו משחק ראש טוב אבל זה לא מספיק לחלוץ הראשון במכבי חיפה.

8. oranfu Member

בעתיד זה בעתיד, אני לא רואה אופציה לבלם ישראלי כרגע.

פיירו נגר אבל הפציץ באלופות ובליגה הבקיע נגד ב"ש.
    הוא חלוץ שצריך לשחק ברחבה ולהפעיל אותו, לא לתת לו כדור 40 מטר מהשער להניע כדור או לפרוץ איתו.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה האבקה

10. טל. Member

היציאה של סודרגן
    והעייפות של חיפה
    והשופט שהתחיל לתת כבוד מוגזם ולא הגון לטובת פסז:
    -כל אלו ביחד הטו את הכף במחצית השנייה.
    חבל. כי פסז באמת קבוצה שאננית מאוד, עם נק' תורפה מקצועיות ומנטליות. עם בטן רכה, והיה אפשר להוציא יותר.

11. Raulito Madridista

היה ברור גם בשלב מסוים שמכבי חיפה תאבד קצת כוחות. אנשים דיברו פה על חמישייה או שישייה ברוורס וזה מוגזם, אבל היה לה סיכוי נמוך מאוד לקחת נקודות. היו לה דקות מצוינות, הרבה כאלה, היו לה מצבים, השחקנים באמצע שיחקו ללא פחד. הקהל של מכבי חיפה נתן הצגה ויש רגעים למזכרת. זה הפסד מכובד, מאוד מכובד. הרגשה רעה אולי בשער הראשון, אבל ה-2:1 זה מהלך שפשוט אי אפשר למנוע. מסי עם בישול מתוזמן ואיכותי, אמבפה עם סיומת כמו הנרי לפינה הרחוקה - גם הגנות גדולות מאוד במפעל ייפלו בפח הזה. מהמעט שראיתי זה אולי כן מפתה לחשוב על פיירו בספסל (למרות שכמה סנטימטרים והשער שלו לא היה נפסל, הזוי), ומצד שני לא כשדין דוד בכושר כזה מחורבן. כל הכבוד למכבי חיפה. היא תהיה מסוגלת לנצח את בנפיקה בבית ואולי את יובנטוס שנראית קטסטרופה :)

נערך לאחרונה ב: ‏15/9/22
  12. wings Member

זה נכון. אנחנו מסכימים על זה שהוא חלוץ מאוד מוגבל. בסכום ששולם עבורו אפשר למצוא חלוץ זר יותר מגוון ואיכותי.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אתה אומר את זה? דינאמו זאגרב משחקת השנה פעם 8 באלופות. היא נראית מצוין. יש שם המשכיות מאוד משמעותית. רואים שזו ממש לא הקבוצה שסיימה קמפיינים עם 0 נק 0 שערים או 0 נק ו7635 שערי חובה.

אני לא חושב שזה שייך. אם מכבי חיםה תעלה 4 5 ו6 פעמים לאלופות ותקסל את ה300 מיליון בטוטאל ברור שיביאו לפה גם זרים ב3 4 ו5 מיליון יורו. זה ההמשכיות.

מי אמר שהם לא יכולים להעפיל ברצף? יש פה איזה יריבות בלתי עבירות במוקדמות? לא חושב בכלל.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  14. wings Member

מסכים. סונדגרן מעולה ולוחם גדול. ויש לו מהירות מה שלסק אין. לגבי השופט, קנה את ההצגות של אמבפה.

15. oranfu Member

לא יודע, עושים מהסכום הזה יותר ממה שהוא.
    אני מזכיר שיש פה מועדון שכבר הביא זרים גם בפי 2 כסף...

בשורה התחתונה הוא העלה אותנו לאלופות ונותן איכויות שבהחלט לא פשוט למצוא.
    אני מעריך שייתן גם כמות שערים יפה פה בליגה.

מצב נושא:
הנושא נעול.