לא שהמוות של קובי לא עצוב אבל אלה סוג הידיעות שגומרות אותי לגמרי. אשכרה ילדות קטנות, אשכרה משפחה שלמה הלכה בלי להשאיר זכר בשניה אחת, זה עצוב ברמות שאי אפשר לתאר. לפעמים מתקבלת תחושה ששום דבר לא יכול לגעת באנשים מהסוג של קובי, זה מטלטל לשמוע באיזה קלות כל אחד יכול להימחק מהעולם הזה ולמצוא את המוות שלו בשניה. אני מנסה רק לחשוב מה עבר עליהם ברגעים האחרונים ומזדעזע, איזה כאב לב.
אני ממש מתפלל לשמוע שהמשפחה לא הייתה שם. קובי כבר מת לצערנו הרב, זה יהיה פשוט בלתי ניתן לעיכול לשמוע שאפילו לא נשארו ממשיכי דרכו בעולם הזה.
צודק לגמרי. יש פשוט מצבים שמדברים תכלס על חיים. האיש היה רק בן 41. זו טרגדיה ולא משנה אם אתה אהבת אותו כשחקן או לא.
עם כמה שאני אוהב כדורגל פי מיליון ממה שאני אוהב כדורסל, אין אף כדורגלן שאני אוהב או שאהבתי אפילו עשירית ממה שאהבתי את קובי ברייאנט. אני בוכה מהרגע שנודע לי על המקרה ואני יודע שזה הולך להיות לילה מסריח. קובי ברייאנט - אני נשבע שאני תמיד אזכור אותך.
יגידו הרבה על השחקן שהיה (ובצדק) אבל מעבר לכך - מדובר באישיות מרתקת ואינטיליגנטית בצורה שבקושי רואים לא רק בNBA אלא בספורט בכלל. טרגדיה.
אני יודע שלאורך השנים לא בדיוק הצטיירתי כאחד האוהדים שלו אבל ‘ממבה מנטלטי’ זה אחד הדברים הכי קטלניים שראיתי על המגרש ומחוצה לו. אני הולך להתגעגע לבנזונה הזה ולהתחרט על כל השנים שלא אהבתי אותו. אין היום קילרים מהסוג הזה בטח שלא בכדורסל זה היה משהו חד פעמי, עצוב שככה שזה נגמר אני בהלם טוטאלי ורחוק מאוד מלעכל את הטרגדיה הזאת.