ההורדה היא PAL MULTI 5 אני לא הכי מבין עדיין בכל העניין , אני פשוט מוריד PAL...אז זה מה שכתוב בTL: "not region free! sorry bushlovers! Japan, Rest Of Asia, Australia, Rest Of Europe"
זה לא קשור, זה לא אמור לדפוק את הצריבה. רק כשהוא כבר מסיים לצרוב ומכניס את הדיסק למכשיר אז השגיאה קופצת במקרה כזה.
אני חושב שהקובץ עצמו שהורדתי מTL דפוק , לכן קניתי כבר חבילה חדשה של דיסקים TEAC וננסה מחר לקחת מחבר GTA שהוא הוריד ממקום אחר ולצרוב את הקובץ שלו, אם גם זה לא ילך אני כבר אקנה ורבאטים... בכל מקרה, מה עדיף בעיקרון Clone cd או imgburn?
לא מכיר אימג'ברן, אבל לא היה לי דיסק אחד שלא נצרב כמו שצריך בקלוןסידי. הכי קל, הכי פשוט, הכי טוב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שאלה: אתמול התברר לי שיש כל מיני משחקים משותפים (לא שלא ידעתי על משחקים שיש לאקס בוקס ול- PS) אז ברצוני לשאול האם ייתכן שיש משחק משותף בסגנון הגיטר הירו והרוק באנד ל=- PS 3 וגם ל- ווי. כלומר אני שואל בפשטות אם אני יכול לקנות גיטרה כזאת כמו שיש ל -Wii גם ל- PS3 שלי?
לפי מה שהבנתי מתגובות הוא לא שווה את הדיסק... אבל אם אין לך משהו אחר לשחק בו אז למה לא ? וזה לא המשך למאפיה.. זה המשך לסנדק 1. מאפיה 2 אמור לצאת בעתיד והמשחקים לא קשורים ביניהם.
יש פה מישהו שהצליח לשחק בוולברין החדש בXBOX360? זה מופיע לי כדיסק DVD... ויש לי גירסת IEXTREME 1.4 בXBOX