קונפרנס ליג 22/23 - מחזור 6: ב"ש מקווה לנס; ניצחון מול האוסטרים וניצחון ספרדי מול פוזנן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/22.

1. DRORIKO Member

@itzik.miro
    נחש מי משחק באריס

2. yedidel Member

הדינמו מינסק שאנחנו פוגשים זאת אותה אחת שהדיחה את חיפה ואלישע בזמנו?

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי גם הדיחה את הפועל חיפה בזמנו (alexshw ידע להגיב בוודאות).

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש רק אחת דינאמו מינסק אז כן.

5. Morientes Member

כן, באינטרטוטו

6. alexshw Member

אפילו יש להם עדיין שריד מאותה התמודדות - סרגיי קיסליאק.

דינמו מינסק גם הדיחה את הפועל חיפה מאינטרטוטו ב - 2001. השוער שלהם אז הוא גם השוער של אקטובה במהפך המפורסם של מכבי חיפה. ככה שהוא ביקר בקריה פעמיים.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מצחיק היה לראות את ברק בכר מדבר אתמול במסיבת עיתונאים, במיוחד כשהוא אמר שאם נהיה בשיא זה לא משנה מה אולימפיאקוס תעשה. שמישהו יעיר את ברקי ויגיד לו שהשיא של מכבי חיפה, לא בטוח שיספיק אפילו מול יום בינוני של אולימפיאקוס. לא מספיק שמכבי חיפה צריכה להיות בשיא (אם כבר חושבים שזה מה שצריך לקרות, אני חושב שלא), אולימפיאקוס צריכה להיות ביום נוראי. יכול לקרות? כן. סביר שיקרה? לא. אני חושב שהיכולת שראינו מול באר שבע היא המקסימום שמכבי חיפה יכולה לתת, רק שהיריבה לא צפויה להתבטל כמו הפועל באר שבע, קודם כל כי יש לה שחקנים ברמה הרבה יותר גבוהה מבאר שבע, דבר שני, הם לא מתרגשים מ-30 אלף ירוקים, הם משחקים כל שבועיים מול קהל עוין בערך אם זה מול אריס, פאו, פאוק, אאק. אני חושב שעם כל הכבוד, ברק צריך להבין את מקומה של מכבי חיפה בשרשרת המזון. הזדמנה לה הזדמנות מצוינת להגיע לליגת האלופות עם הגרלה בדמות אולימפיאקוס ואז אפולון לימאסול, אבל בסופו של דבר, מכבי חיפה קבוצה בינונית במקרה הטוב, גם ביחס לשאר הקבוצות המדורגות במוקדמות, וגם הלא מדורגות. מכבי חיפה קיבלה את אולימפיאקוס בתאריך היחידי בערך שהיא יכולה להדיח אותה מאירופה, אמצע יולי, אם זה היה קורה בתחילת אוגוסט כנראה שהמצב היה פחות בעל סיכוי ואם זה היה בסוף אוגוסט כנראה שזה היה עוד יותר פחות סיכוי. אבל מפה ולהגיד שאם נהיה בשיא אולימפיאקוס לא חשוב מה היא תעשה, קצת צניעות, עם כל הכבוד, את מה שהמאמן של אולימפיאקוס, כמאמן אולימפיאקוס, ב-5 השנים האחרונות באירופה שכח באלופות, באירופה ליג ובקונפרנס ליג, ברק בכר עוד לא למד למרות אינטר, סאותהמפטון ובשיקטאש. ועדיין אני חושב שלמכבי חיפה יש סיכויים טובים לנצח היום, ולו כי אנחנו באמצע יולי ואולימפיאקוס תמיד, מתניעה לאט, זה היה נכון לגבי מכבי תא ב-2009, זה היה נכון לגבי באר שבע ב-2016 וזה נכון גם למכבי חיפה ב-2022. לא תהיה הזדמנות כזו למכבי חיפה כמו הערב, גם לא בשבוע הבא לדעתי. ואני לא חושב שהיא צריכה להיות בשיאה בשביל לנצח - היא צריכה יום ממש רע של אולימפיאקוס, זה אמור להספיק לה כדי לנצח. רק שאני לא בטוח שנקבל גם יום ממש רע של אולימפיאקוס. ואם אולימפיאקוס לא תהיה ביום רע, אז מכבי חיפה לא תנצח, גם אם היא תהיה בשיאה.

8. yedidel Member

ההסטוריה של קרבות ישראל-יוון מאז שהתקבלנו לאירופה לא ממש תומכת בפערים המטורפים האלה שמתוארים

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מרגיש שאתה כותב המון מלל בלי להגיד כלום.
    שבועיים אתה רק רושם כאן שיש סיכוי טוב שנדיח את אולימפיאקוס, שזה לגמרי 50:50 ואז אתה מתלונן שבכר אומר שאם הם יהיו בשיא הם יכולים לנצח? כמה שורות אחרי אתה אומר "זה נכון שאם חיפה יהיו בשיא הם יכולים לנצח אבל הם צריכים שהיוונים יהיו ביום רע". למה זה שונה בהרבה ממה שבכר אמר?

אני אישית באופן כללי הזויה לי בכלל הדיעה שזה משחק של 50:50. זה מועדון שהתקציב שלו יותר מפי 5 מאיתנו.
    אחד שמשחק בליגת האלופות ולוקח כמעט כל שנה אליפות בפער של 20 נקודות.
    אם אנחנו נעבור את היוונים זה ללא ספק יהיה הישג אדיר.

oranfu ו-Sturridge אוהבים את זה.
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם הקרבות האחרונים של ישראליות מול דינמו מינסק הוכרע לטובת הבלארוסים, יש מישהו שיהמר נגדנו במפגש הקרוב?

11. italiano Member

לביא יפתח בהרכב. אבו פאני על הספסל.

אני לא חושב שלביא שחקן רע אבל איך מאמן מעדיף אותו על חשבון אבו פאני, אין לי מושג.

שי ו-DaveTheSave אוהבים את זה.
  12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לביא ה 6 הטבעי היחידי בחיפה (אלא אם פספסתי מישהו?), ככה שלדעתי בכר רוצה קשר אחורי פרופר שישחרר את ה 50/50 במידת הצורך. על כן מוחמד הועדף על אבו פאני וזה לגיטימי.

מה שכן האלטרנטיבה לשחק עם מוחמד/אבו פאני כ 6 מה שגורע מתפקודם, לאוו דווקא אופציה פחות טובה מלביא על סמך הכושר שלו אשתקד.

סמואל אטו ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה המשחק משודר והאם פתוח?

14. italiano Member

ספורט 1,
    לא אמור להיות פתוח.

15. Civil Anti Madridista