קונפרנס ליג 22/23 - מחזור 6: ב"ש מקווה לנס; ניצחון מול האוסטרים וניצחון ספרדי מול פוזנן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/22.

1. Maccabi_Haifa Member

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

פרנקפורט נראית כמו הצרות שלי, לברקוזן אפילו יותר (3 משחקים 3 הפסדים). אייאקס? לא תנצח בסמי עופר. בטח כשהיא תאבד את שחקן ההתקפה הטוב ביותר שלה (וביינתים ללא מחליף).
    הפערים עצומים. לברקוזן בדרג 3 נראית כמו קבוצה שמכבי חיפה יכולה לנצח בסמי עופר. אינטר או בנפיקה יטאטאו את הירוקים בקלות. הדרג הזה מאוד מאוד מעורב. שחטיור כרגע מפורקת מנכסיה ומארחת מחוץ לאוקריאנה. גם היא פוטנציאל לנקודות.
    אייאקס או מנצ׳סטר סיטי. לברקוזן או אינטר. זה סופר משמעותי.
    דוווקא בדרג 2 כל הקבוצות בלתי עבירות מבחינת חיפה. בדרג 1 ו3 יש מנעד עצום. שיטה מוזרה למדי של אופ״א.

Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי למה שחיפה יקבלו בראש? כבר היו קבוצות ישראליות שעשו קמפיינים מכובדים בצ'מפיונס. לא רואה את ה0 שערים 0 נקודות חוזר על עצמו בסמי עופר, ועם בכר שהוא מאמן יותר טוב מאלישע.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  4. טל. Member

פרנקפורט אייאקס אלו קבוצות שאפשר להוציא מהם נקודה אחת בשני משחקים. הסיכוי הוא לא נמוך.
    גם אם מפסידים - אפשר לצאת מהם עם הפסד יפה. שאתה מראה כדורגל. שאתה לוחץ אותם בחלקים של המשחק. אפילו אם בסוף תפסיד.
    יש משהו לכתוב עליו הביתה.

כנ"ל שחטייאר וזלצבורג (ואם אנשים אומרים גם לברקוזן אז אני מאמין להם) בדרג ג'.

אבל ריאל באירן סיטי וכל אלו? נו באמת.
    גם בבית גם בחוץ, מה אפשר להראות מולם חוץ מספיגה של במקרה הטוב 3-4 במחצית הראשונה ואז יורידו את הרגל מהגז?
    אם חיפה מקבלת הגרלה של "אריות יבשת" בדרגים א' ו-ג' (בדרג ב' תכלס כולן אריות) - כל הקמפיין הופך היות על היכולת להבקיע שערי כבוד במחצית השניה אחרי שכבר ספגו רביעייה.

5. Butragueño מנהלים

דווקא נגד ההולנדיות אנחנו מפתיעים. הצלחנו לסיים עם פיינורד בתיקו מאופס, מכבי ת״א בזמנו גברה על אייאקס וגם נגד איינדהובן היא לא גילתה חולשה. מצד שני הפועל באר-שבע ורודה זה לא משהו שאני רוצה להיזכר בו.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אף קבוצה בישראל לא מוכרת בסכומים האלה, אבל זה הכלי האמיתי למינוף. סולומונים, עבדות וגלוכים. צריך לייצר כאלה באופן קבוע ואז באמת אפשר לייצר התקדמות טבעית שלא תלויה ההשקעות בעלים.

אתה לא צריך לספר לי על החוויה של הצ'מפיונס. ההערה שלי בנושא היא נטו מזווית מקצועית, לא החוויה. הם הולכים לקבל בראש.

7. Butragueño מנהלים

וגם אם נאמר את האמת, קמפיין ה0 שערים 0 נצחונות לא היה חלש כמו המספרים שהוא הציג. מכבי חיפה שיחקה כדורגל (ואפילו כדורגל טוב). נגד בורדו אני זוכר שבכלל ספגנו שער מסיאני שהיה גבולי מאוד.

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  8. zivmay Member

בכר כמו תמיד יגרום לכולם לתפוס את הראש, הבנאדם הזה כמעט תמיד מוציא את המקסימום ( אם נותנים לו לפרוח).

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  9. alexshw Member

למכבי חיפה היום סגל טוב משמעותית מאשר אז ומאמן טוב משמעותית. זה לא מבטיח כלום, אבל יש יותר כלים.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מה זה נראית כמו הצרות שלך? זו קבוצה הרבה יותר טובה ממכבי חיפה, אני לא מבין איך זה בכלל נתון לוויכוח. גם אם הם לא פתחו טוב את העונה (זה בסוף מסתכם בשני תיקו ותבוסה מול קבוצת על), הם האלופה הנוכחית של מפעל שבו עבור מכבי חיפה מעבר מעבר לשלב הבתים הוא הישג רציני. בליגת האלופות, כשגם הגרמנים באים לתת הכל, כמה כבר חיפה תוציא מהם?
    אני לא מבין על סמך מה אייאקס לא תנצח בסמי עופר. בחיי.

ליגת האלופות לא קשורה בשום צורה לשום קבוצה ישראלית, ולא סתם בשתי הקדנציות האחרונות הקבוצות סיימו ללא נקודות. גם אם חיפה תוכל להוציא 1-4 נקודות, זה לא באמת כזה רלוונטי, הם יאכלו בראש. רק בעונה שעברה חיפה, שאמנם השתפרה מאז אבל לא באופן כל כך דרסטי, סיימה אחרונה עם שני שערי זכות בבית במפעל השלישי בחשיבותו באירופה, מול יריבות שכולן בלי יוצאת מן הכלל לא שוות ליגת האלופות.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  11. Maccabi_Haifa Member

יש אפשרות לרכוש את המשחק של ניס נגד מכהי היום ולראות דרך האינטרנט?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

12. Butragueño מנהלים

חלוקת הקבוצות לדרגים באמת קצת מבלבלת מבחינת הקושי והרמה.
    מאחר שאלופת אירופה (ריאל מדריד) ואלופת הליגה האירופית (פרנקפורט) משובצות אוטומטית לדרג א׳, אז 6 הנוספות נקבעות על פי אלופות הליגות הבכירות. מאחר שריאל מדריד גם אלופה בליגה הספרדית, אז הוכנסה גם אלופת הליגה בדירוג השביעי -- ההולנדית/פורטוגלית (לא זוכר מי מהן).

בדרג ב׳ נקבל את כל שאר הקבוצות המדורגות על פי הדירוג העולמי, ולכן כאן נראה באופן בולט ללא יוצאי מן הכלל את הקבוצות הכי חזקות.

13. zivmay Member

מאמן שהוציא שתי תוצאות תיקו מסאוט'האמפטון של 2016/2017, קבוצה שסיימה מקום שמיני באותה עונה ( ולפני כן שישי אם אני לא טועה), יכול להוציא תוצאות נהדרות מול הרבה קבוצות מתוך ה22-24 קבוצות הנותרות.
    יש לו סגל לא פחות טוב כרגע ולטעמי אפילו יותר מתאים להרבה מהמצ'אפים המתוכננים.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  14. Butragueño מנהלים

יכול להיות, יאמר לזכות מכבי חיפה שהיא הראתה כדורגל של צ׳מפיונס ליג במהלך המוק׳. לא בונקר, לא הגנתי, היא שיחקה מאוד פתוח, הניעה כדור, ידעה לעבוד על הצד המנטאלי שלה, ידעה להפוך פיגור, הגיעה למשחקי החוץ ולא נכנסה ללחץ בשום שלב. אז יכול להיות שזה לא יהיה קמפיין מאופס, אבל קשה לי להאמין שנשיג יותר מהמקום הרביעי.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם יש מאמן שיכול להוריד לסתות, שוב, זה ברק בכר. הכל תלוי הגרלה, יש קבוצות שזה חסר סיכוי, יש קבוצות שעם עבודה מושלמת של הצוות והשחקנים אפשר יהיה להוציא משהו, בארץ רק בכר יהיה מסוגל לזה, השאלה העיקרית מי יהיה בהגנה של חיפה עד שהקמפיין יתחיל.

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

yakar אוהב/ת את זה.