קונפרנס ליג 22/23 - מחזור 6: ב"ש מקווה לנס; ניצחון מול האוסטרים וניצחון ספרדי מול פוזנן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/22.

1. ייא Member

חש שחיפה תקבל את פורטו,אתמד,זלצבורג.

Sent from my M2101K7BG using Tapatalk

2. wings Member

אני חושב שנקבל בראש. הסגל קצר וגם בהרכב יש כמה חורים ולא מדובר באיזו קבוצת כוכבים. היו לנו סגלים מרשימים יותר בעבר. אבל זו קבוצה שתבוא להילחם וזה יכול להספיק בשביל כמה רגעים מרגשים.

oranfu ו-Sturridge אוהבים את זה.
  3. Maccabi_Haifa Member

בבקשה אם מישהו פה יודע האם אני יכול לראות את המשחקים היום של הישראליות דרך האינטרנט
    מוכן לשלם כסף

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי דעתי יש עניין של זכויות שידור, לכן אם ישנם שידורים כאלה אתה תצטרך VPN.

5. EuropeGuy Member

שריף טריספול רק שנה שעברה לקחה 7 נק' בבית שכלל את ריאל, את אינטר ואת שחטאר. ככה שאין דבר כזה 'בלתי אפשרי'.
    מצד שני, זה חריג ורוב הפעמים קבוצות הדרג האחרון שלא מגיעות מ10 הליגות החזקות באירופה מתקשות מאוד להוציא יותר מ3 נק'.

כאופטימיסט מאמין שיש לחיפה סיכוי לעשות צרות ללא מעט קבוצות, במיוחד בסמי עופר ובמיוחד עם מאמן כמו בכר. הרבה קבוצות בכירות לא פתחו טוב את העונה. גם חיפה זו קבוצה שבאה לשחק כדורגל ולא כזו שאם היא סופגת גול כמו הקבוצה של אלישע אז הסיפור גמור. אבל היא חייבת חיזוק. וכשאני אומר חיזוק אני לא מדבר על עלובים כמו עדן שמיר או אליאל פרץ אלא על שחקנים עם רמת פוטנציאל כמו של קאנגה שחיפה פגשה מול הכוכב. יש כישרון בקבוצות דרג ד' של אירופה ואני בטוח שהזדמנות להופיע בשלב בתים באלופות תקסום לכמה מהם. איך ששחר יפעל לחזק את הקבוצה בקרוב יצביע עד כמה היה לו קשה לחכות את ה10 שנים האלה או לא.

יום חגיגי הערב, הלוואי שב"ש ומכבי יעלו לבתים ונסגור קיץ מטורף לכדורגל הישראלי.

6. Raulito Madridista

אין מה להשוות בין רוני לוי לברק בכר על הקווים למשל, כדמות, כשמישהו דיבר על סגלים עדיפים אם נסתכל נניח על 2006 זה לא רלוונטי לדעתי. זה לא יכול להבטיח שום דבר אבל יכול ליצור קצת אופטמיות. והקבוצה ההיא של חיפה כשהייתה חוטפת את הפאשלה מול מאלמו או רוזנבורג המשחק היה די נגמר, והקבוצה של השנה חוזרת מפיגור כל הזמן. קבוצה גדולה שתזלזל במכבי חיפה, תזלזל מאוד - תחטוף. אפשר גם להוציא נקודות במחזורי הסיום אם המפלצת שממול תבטיח את ההעפלה אחרי ארבעה משחקים למשל ותשחק בהרכב שני, גם תיקו. אנשים שוכחים - חיזוק זה לא בהכרח לשפר את הסיכויים לקחת שש נקודות בבית במקום שלוש, אלא חיזוק מגדיל גם את הסיכוי לזכות באליפות בליגה. למעט אולי ניר ביטון שהוא ורסטילי, אני לא רואה שחקנים שמכבי חיפה יכלה לנסות להביא בשוק הישראלי, ולגבי הזרים היא השתמשה במכסות שלה נהדר.

7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אייאקס? שגברה בקושי 0-1 על ספרטה (קבוצת אמצע בארץ) ו2-3 על פורטונה (אותו דבר). כן, היא לא בטוח תנצח.

אין לי מושג מה אתה רואה. קבוצות יותר טובות, אולי, במשחק שבו גם ככה קבוצה קטנה באה ב200 אחוז (אייאקס תבוא כמו שאני מכיר אותה במחשבה של טיול, ולא רק היא אני מניח) קורים דברים. מכיר איזה קבוצה כמו שריף? תבדוק מה עשתה בבית של שחטיור, ריאל ואינטר.

לא רק שהגישה לא בריאה ומיושנת ושייכת באמת ללפני 20 שנה שהמטרה היא רק להגיע ולהחליף חולצה עם מסי ולעלות למגרש עם מצלמה, ואנחנו כבר לא שם ותודה לאל יש יותר קולות שמדברים על לבוא ולנצח ולא רק להצטלם עם אמבפה, יש פה באמת קבוצות שלא בלתי אפשרי לנצח במשחק בודד בסמי עופר. רואה את אייאקס כל שבוע, מול קבוצות בינוניות בהולנד ואחרי מכירה רבה של שחקנים וכרגע בלי אנתוני השחקן ההתקפי המוביל שלה (נראה אם יבוא מחליף) ואני באאמת ובתמים לא בטוח שהיא מנצחת פה. ושוב, זה גם שהפערים לא "עצומים" כמו שאתה מתאר וגם הפלטפורמה והגישה שברור לך איך תהיה למכבי חיפה ולקבוצה שנגדה.

בוא, עברו איזה כמה שנים מאז שקבוצה ישראלית באה ורק אמרה תודה על ההשתתפות. המטרה צריכה להיות ניצחונות, נקודות וחיפה הנוכחית מסוגלת לזה . כמובן בהגרלה סבירה. בגלל זה אמרתי כרגע נכון להיום הפערים בין הקבוצות באותו דרג הם מאוד גדולים. יש קבוצות על כמו סיטי וקבוצות הרבה יותר "סבירות" כמו פרנקפורט ואייאקס.

הנ"ל תקף גם למכבי ובאיזה שהוא מקום לב"ש למרות שהיסטורית באמת אם תגיע זה קצת שונה כי זו תהיה באמת פעם ראשונה.

שאתה מגיע לראשונה זה היסטוריה ואתה אסיר תודה על עצם ההשתתפות, בפעם השנייה גם, שלישית, אנחנו כבר בפעם השישית. והמועדון שלעצמו בפעם השלישית. אפשר לעלות את הרף מ"יאללה תביאו שמות שנאכל לאכול פופקורן ולקבל בראש" לבונה, בואו ננסה גם לנצח.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/22
    Milevskiy ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  8. G.B7 ירוק עולה

אני רק יכול שיש משהו בדברים שאתה אומר, מההיכרות עם בכר לא נראה בונקר פסיכי אלא באמת לבוא לשחק כדורגל ככל הניתן ואולי גם נצליח להוציא משהו.
    מול טוטנאהם הגישה הזו עלתה לנו ביוקר אבל מי יודע מה יהיה עכשיו.

9. טל. Member

בכר ישחק פתוח. התקפי. זה ברור.
    עוד פחות משעה ההגרלה... אני סופר את הדקות. -מקווה להגרלה הכי חלשה שאפשר לבקש.

10. Ajax Amsterdam Member

מבין אותך לגמרי ארז גם מסכים עם רוב מה שכתבת וכן חיפה עם ברק בכר על הקווים יכולה לנצח את אייאקס בסמי עם זאת אני חושב שמגיעים למשחקים באלופות עם מיינדסט אחר לגמרי. יש לנו בעיות ללא כל ספק נקווה שיפתרו אותן

11. alexshw Member

עוד לפני ההגרלה, אני מתכונן לנהי "הגרלה אפורה".

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

12. Mahranlala Member

זה הכי טוב לכם
    בעיקר להמשך הליגה
    למרות שאולי אולי אולי, העונה הזאת תסמן משהו שונה ביחס עומס אלופות
    מצד אחד העומס בתחילת העונה מטורף יותר, משחקים כל שבוע.
    מצד שני תהיה פגרה באמצע העונה, שאפשר לנצל אותה להכנה חדשה יותר ורענון כושר גופני.
    עד היום קבוצה שהעפילה לאלופות לא זכתה באליפות בתום העונה.
    למעט מכבי ת"א ב-2004/05 שבכלל לא הייתה באיזור, כל שאר הקבוצות דווקא היו בשיא הכושר במקביל לקמפיין, אבל הקריסה החלה מאיזור פברואר.

13. Raulito Madridista

אצל הפועל תל אביב של 2010/11 הרגשתי שאנחנו כמעט ולא מזכירים את הקבוצה של הדאבל. אולי ככה זה כשאיתי שכטר מסיים את העונה מוקדם, דגלאס דה סילבה עזב בינואר, כל מיני סיבות. מעט ה-1:4 המדהים על מכבי חיפה לאחריו חשבתי שהאליפות שלנו, סגור-נעול - זו הייתה עונה עם המון-המון פאנצ'רים. הדוגמא הכי מובהקת "לקללה" היא מכבי חיפה 2002-03 על אף שהשחקנים שם שהיו גם שחקני נבחרת באמת הגיעו לדעתי לאיזור ה-60 משחקים.

14. קשר שמאלי Member

איך ערן לא פותח. בוצ'ה. מה איביץ לא ראה כמה הוא רץ ולחץ במשחק הראשון?

15. EuropeGuy Member

ליאל עבדה יהיה הבא בתור ממכבי פ"ת שיפגוש את ריאל מדריד בצ'מפיונס. נקווה שזו תהיה אותה הצלחה כמו קודמו.

ועכשיו להגרלה של חיפה...