קונפרנס ליג 22/23 - מחזור 6: ב"ש מקווה לנס; ניצחון מול האוסטרים וניצחון ספרדי מול פוזנן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏22/5/22.

1. wings Member

כמה פרטים שגיליתי היום. הגיבור הטראגי של הכוכב האדום כבר הספיק לחתום בערב הסעודית. נזכור אותו לעד.

המאמן של בנפיקה זה שמידט שאימן את זהבי. הוא לא הודח מולם בעונה שעברה? ראיתי הרבה משחקים של פ.ס.וו בעונה שעברה. הוא לא מאמן הגנתי, אפשר בהחלט להבקיע מולם. אבל נקבל מהם מינימום רביעייה סביר להניח.

אולימפיאקוס עלתה לאירופית ע"ח לימסול. בינתיים הם לא ניצחו שום משחק באירופה אבל הצליחו לעבור את ברטיסלבה ולימסול בפנדלים. אם הם דרג 1 באירופית כדאי לב"ש לקבל אותם.

2. yedidel Member

אבו פאני כבר הכין סרטון לאמבפה?

3. קשר שמאלי Member

כי בשלושת משחקי הליגה הקרובים לפחות( נתניה מחר, סכנין בשלישי, באר שבע בשבת) אתה עם מרכז הגנה של ליגה לאומית. זה יכול לגמור לנו את העונה. הפקרות. נקווה שבכר יצליח לעשות קסמים.

4. DRORIKO Member

בשיטה של פליאוף אתה לא גומר את העונה אחרי 3 מחזורים.

5. קשר שמאלי Member

אתה פותח את הליגה עם מרכז הגנה של ליגה לאומית ועם 3 שחקני קישור בלבד בסגל. מכרו אותנו. הקסקט צוחק כל הדרך אל הבנק

6. Raulito Madridista

טוב נו מכבי חיפה תפסיד בכל המשחקים עם הרכב הטלאים שלה ותגמור את העונה בחודש נובמבר. שמענו את זה כל כך הרבה פעמים, זה קצת משעמם.

מכבי תל אביב קיבלה אתמול 'בוסט' גדול לגבי הסיכויים שלה לזכות באליפות השנה. אוסקר גלוך עשה מהלך מדהים אבל חוץ מזה מכבי התקשתה מאוד, לטעמי בשלב מסוים היא לא האמינה. כמובן שזה גם משפיע משמעותית על הסגל שכעת צריך לדלל אותו. איזה איבוד כדור היה שם לג'ראלדש, שיהיה בריא, הוא עושה רק נזק מאז הפעם הבאה.
    לגבי הפועל באר שבע - מעניין מתי ספקות סביב עומרי גלזר יוסרו. הוא ימשיך לקבל גולים באשמתו - אבל במינון נמוך, כמו כל שוער טוב. מגיע לו, עצירת הפנדל האחרונה מדהימה. אני כתבתי על ההרכב המשוער ב-'וואלה ספורט' וענו לי "הכתבים לא יודעים כלום - זה לא רוני לוי". בסוף אליניב ברדה מסיבותיו הוא עלה עם הרכב לא מספיק התקפי, תומר חמד שאמרתי שצריך לפתוח - עלה וכבש מיד. קצת מדאיג שגם במשחק בית הפועל באר שבע, אפילו עם מה שיש לה - משחקת רע ומאוד לא דומיננטית. אגב, אני מעדיף את אנסה "הנגר" אך זה שרץ כל הזמן ומחפש את הטעות אצל היריבות ורץ לעומק - מאשר שגיב יחזקאל והשטנצים שלו.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא כישלון לעוף נגד ניס, הבעיה היתה עם איך שמכבי נראתה על המגרש.

"היכולת של ניס פשוט עצובה, היא באמת רעה" - ספורט 5

אם בצרפת חותכים את ניס ככה, אז אני יודע שכל מילה שאמרתי אתמול נכונה. למזלי אני לא צריך להביא דין וחשבון לאיך שהקבוצה נראתה. שהמאמן יסביר איך לא עברנו את החצי 100 דקות.

אפשר לגנוב דעת עם המילה "פספוס" בכל האתרים - אבל אי אפשר להגיד פיספוס כשאתה לא עובר את החצי, לא מגיע למצב, לא משחק עם קשר מאחורי חלוץ, לא משחק עם אגפים. זה לא פיספוס, זה מחדל בניהול משחק. אגב גם עם השחקנים האלה אפשר לשחק הגנתי ובונקר, אבל לפחות יש לך כלים לעשות משהו. איביץ עלה אתמול על המגרש שהוא מחכה לנס, נס בדמות דניאל פרץ, מה שיהיה יהיה, שבדרך נס נגיע לפנדלים ואז אללה בבאללה. זו היתה תכנית המשחק. והיא לא עבדה. וכשהיא לא עבדה, הוא אפילו לא הכין תכנית גיבוי. וככה הקבוצה חוותה "פספוס". הפספוס היה לא אפשרות לעלות - אלא לשחק כדורגל מול קבוצה מליגה טופ5 באירופה - לעניות דעתי, עם איך שניס נראתה אותמול, מכבי היתה עוברת, כבר ב-90.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/22
    EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  8. עידן444 Member

מכבי ת״א כמו נתניה קיבלה את ההגרלה הקשה ביותר והיתה קרובה ויש הרגשת פספוס.
    מכבי נתניה קבוצה טובה אבל שילמה על חוסר הניסיון באירופה.
    איביץ׳ מאמן טוב אבל ניכר חוסר הניסיון שלו וזה בעיני מדגיש בעיקר שהסכומים שמשלמים לו כאן מוגזמים כאילו הוא איזה אל סרבי.

אגב, באופן שאותי לא מפתיע, בשאקשיר דילגה הרבה יותר בקלות מול האיסלנדים והבלגים בדרך לקבוצת הדירוג הראשונה בקונפרנס.
    בליגה היא 7/9 והפרש שערים 0-6.
    כבוד שגרמנו לקבוצה כזו לשקשק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ייא ו-abcd אוהבים את זה.
  9. Andrei Kanchelskis Member

סליחה על הבורות אבל מדוע לא הייתה השנה שום נציגה ישראלית במוקדמות הליגה האירופית? גם לא סגנית האלופה וגם לא מחזיקת הגביע, האם יש קריטריון ספציפי שצריך לעמוד בו כדי להגיע לליגה האירופית? אשמח אם מישהו יספר לי.

10. הרצליה Member

מקום 17 ומעלה בדירוג אופ"א, ישראל מדורגת העונה במקום ה-21.
    https://kassiesa.net/uefa/AccessList2022.html

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

בגלל בכר

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

12. Morientes Member

איזה מאמן גרוע איביץ.
    הנה עובדה יש קבוצה שניצחה קבוצה גדולה ממנה.
    אגב גם פפ, קלופ, זידאן צריכים להתבייש בעצמם כי גם להם יש משחקים שהם לא ניצחו.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא העובדה שהיא ניצחהץ זה העובדה שהיא ניסתה להבקיע גול. מכבי לא ניסתה להבקיע גול. גם אחרי ההרחקה. ולראיה מאמן שמכניס את מאור קנדיל מראה לך מה הוא שווה באירופה. אני חושב שהיה מקום גם להכניס את עידן נחמיאס יחד איתו.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  14. Morientes Member

בנתיים הוא לקח קבוצה ששווה פי 10 ממנו להארכה אחרי שניצח אותה בבית

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רלוונטי. הוא יראה את ההגרלה מבית והם ישחקו באירופה. הוא יכול לדחוף את הארכה לתחת. ומכבי חיפה נתנה 4 לקבוצה עם תקציב פי 7 ממנה? מה זה רלוונטי. זה כמו שתגיד לי אבל הבקענו פנדל בליגת האלופות או הפסדנו רק 0:2 לקבוצה עם פי 10 תקציב מאיתנו. הידד. מביך מאוד גישת ה-1994 כאילו אנחנו פעם ראשונה באירופה.

אתמול הוכח אגב, אם עוד היו תהיות במשחק בשבוע שעבר בבלומפילד, שערן זהבי, נגד ליגות טופ5 באירופה זה כבר לא זה, זה בסדר גמור מבחינתי. הוא בדביל הליגה פה יכול להיות על, גם בגיל 35. לקראת סוף הקריירה בכל זאת. ואולי זה דווקא טוב. מה שטוב נגד אריס סלוניקי כבר לא מספיק רמה אחת למעלה. אני חושב שגם הוא יודע את זה, לכן הוא חזר ארצה, ושוב זה בסדר גמור.

אבל דניאל פרץ. אפילו שהוא טעה בגול הראשון )ואני עדיין חושב שעם בלם רציני הכדור הזה בכלל מורחק). אני מתמוגג מלראות אותו. אוסקר גלוך. אותו כנ"ל רק חבל שהוא לא מדחק מדקה ראשונה. הוא לגמרי שם.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.