קופה אמריקה: צ'ילה 2004: ברזיל אלופה לאחר פנדלים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י rivaldo, ‏11/6/04.

1. bristolrovers_fan Member

מישהו יכול לתת לינק לאות את המשחק באינטרנט???

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי שנשים לב או שנרגיש נערך אתמול המשחק על המקום השלישי בין אלופת השנה שעברה קולומביה לנבחרת הסלסטה,אורגוואי.
    http://img.terra.com.br/i/2004/07/25/150698-4739-cp.Xxx
    אורגוואי ניצחה 2-1 אחרי שהציגה יכולת טובה ומשכנעת שהצדיקה לה את המקום השלישי.
    כבר בדקה השנייה עלתה אורגוואי ל1-0 משער של הבלם אסטויאנוף. קולומביה השוותה מפנדל של הררה בדקה ה71. 10 דקות לסיום קבע ויסנטה סאנצ'ז את שער הניצחון באומנות,כאשר הוא מקבל כדור גובה מוריד אותו,הכדור קופץ פעם אחת ומקפיץ מעל השוער הקולומביאני.

3. beks23 Member

איזה גמר!!!!!
    מהסרטים... ואני כבר באתי להעביר ערוץ חשבתי שהכל כבר גמור אבל למזלי בא אדריאנו והחזיר אותנו למשחק... ואז השוער הענק של ברזיל חוליו סזר עצר את הבעיטה של דאלסנדרו ומשם זה כבר היסטוריה
    מגיע להם!!!
    לא סובל את ארגנטינה חוץ מהארנבון וטבז.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

יאללה ברזיל יאללה אדריאנו!!
    איזה טורניר בכל משחק היה לפחות שער אחד !! זה ענק !! אפילו לא אפס אפס אחד ואיזה תרגילים!!
    למה זה נגמר????..........

4. Javier Zanetti Member

אני שונא לחזור על עצמי אבל :

גראנדה , גראנדה אדריאנו ! :aaa021: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

תנחומים לקאפיטנו וקילי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx .

http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/p/rids/20040725/i/r550441790.Xxx

:aaa8:
    אדריאנו

5. Reyes Member

עזבו רגע את המשחק, אם ה-AFA יפטרו את בייאלסה זה יהיה צעד מטופש מאין כמוהו. זה לא אותו בייאלסה האוויל מ-2002 שעשה רק משגים. ניתן לראות שהוא למד לקחים. ואם הייתה לו טיפונת של מזל, הוא היה זוכה בגביע. אין מה לעשות, קורה שמקבלים גול בדקה ה-90 ופנדלים זה לא עניין של מיומנות, זה עניין של מוטיבציה ותנע. אחרי השיוויון של אדריאנו הדרך להפסד בפנדלים הייתה קצרה מאד. זה לא משנה את העובדה שארגנטינה שיחקה בטורניר הזה כדורגל טוב, חיובי והתקפי. משהו שאני לא ראיתי מארגנטינה מאז אותו מונדיאל ב-98. גם אתמול, ארגנטינה הייתה טובה יותר, שלטה והתקיפה. והסטיסטיקה מדברת - 12 קרנות לעומת 2 של ברזיל. מה שאני בא להגיד בעצם זה שארגנטינה חייבת להשאיר את בייאלסה ולבנות את עצמה לקראת מונדיאל 2006, הטורניר החשוב באמת. ובסיס יש. טבז, קולוצ'יני, ד'אלסנדרו, לוצ'ו גונזאלס, סביולה, רוסאלס. עליהם, על הדור הצעיר צריכה ארגנטינה להסתמך ב-2006. חסל זמנם של הוותיקים.

6. Mokesh Member

איי איי איי איזה גמר!

האמת שאחרי שראיתי שכבר בדקה ה90 אחרי הגול ארגנטינה שמרה על הכדור וברזיל לא הצליחה לגעת בו, חשבתי שזה גמור. אבל מהרגע שראיתי את ההגבעה לרחבה, ידעתי שאדריאנו או פביאנו ימצאו את הדרך לשער.

כבר אחרי הפנדל הראשון ידעו שזה גמור, השיוויון של ברזיל פשוט שבר את ארגנטינה מנטלית, וגם ראו את זה בהתפרצות של הספסל הארגנטיני למגרש.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

8. shmulikwe Member

בסה"כ הטורניר היה הרבה יותר פתוח ויפה מאשר היורו אבל הוא היה ברמה מאוד נמוכה וההוכחה היא שברזיל בהרכב שלישי (אולי) לקחה את האליפות ובכלל, הגמר, חוץ מהמתח שבו היה ברמה די נמוכה.
    אבל אתם יודעים מה? אני מעדיף כככה..

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, 78 שערים נכבשו בקופה(ביורו 77 ויותר משחקים) , אף משחק לא הסתיים ב0-0 וזה הישג יפה לא רק לקופה לכל טורניר רישמי.

10. beks23 Member

לזה אתם קוראים רמה נמוכה????????........
    אני מעדיף את הרמה "הנמוכה" הזאת הרבה יותר מאשר שסבלתי ביורו כשראיתי את יוון ועוד כמה קבוצות מסריחות... מזל שהיה שם את צ'כיה ... וגם את זה יוון הרסה ברזיל עם ההרכב הזה הייתה לוקחת את היורו בקלילות אז תפסיקו להתבכיין על רמה נמוכה...
    ועוד משהו... מישהו יודע אם יש באיזה ערוץ סיכום של הקופה כי אני מת ליראות עוד פעם את השערים היפים האלה שהיו שם...

11. E-tam-R Member

אני פשוט לא מבין תגובות מהסוג הזה. אני אמנם אוהב ומעדיף לראות כדורגל התקפי אבל אני לא מבין למה "זה טוב" לטורניר שאיו אף משחק שהסתים בתיקו 0. כמות שערים במשחק לא קובעת את רמת הטורניר, המשחק, השחקנים או כל דבר אחר

ראיתי כבר הרבה משחקי 0-0 שהיו משחקים מאוד מאוד טובים שנהניתי לראות אותם, וגם ראיתי משחקים רבי שערים שלא התעלו לרמה מאוד גבוהה.

ודווקא אני חושב שמשחקים עם הרבה מאוד שערים, (משחק במדגסקר 149-0) אז זה שהיו במשחק 149 שערים זה לא מראה על שום דבר, (אני יודע שבמקרה הזה כל הגולים היו עצמיים), זה דווקא מראה שהיה חרא של משחק, וגם אם תיקח משחקים אחרים עם שערים רבים זה מראה על יכולת הגנתית דלה

12. cavenaghi Member

אני כל כך נהנתי מהקופה.
    סוף כל סוף אחרי 3 שבועות של עוצר יווני, היה לנו כדורגל משובח ויפה לעין.

אבל אין לי ספק שארגנטינה הייתה עדיפה בכמה רמות על ברזיל.
    בכל המשחקים של ארגנטינה בטורניר הכחולים לבנים שיחקו כדורגל יפה, ותוקף במשך כל ה90 דקות.
    פשוט כדורגל מדהים.

לעומת ברזיל שהיו עצלנים אבל כרגיל, היו ברזילאים.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תסכים איתי שאין הרבה משחקי 0-0 שהם מגיעים לרמה טובה,יש משחקים כאלה אבל לא בכמויות.

ולכן טורניר שמסתיים ללא 0-0 נחשב לדי טוב ומצליח,גם כשהמשחקים היו משעממים יצא לך לראות גולים,ויפים.

14. Barcik Member

איזה גמר מחורבן.

משחק עלוב. פתטי. תת-רמה. שתי הקבוצות שיחקו בלי שום טיפת דיוק. שני השערים האחרונים נבעו מאיבודי כדור עלובים. שחקני התקפה קיבלו מסדרונות ושטיחים אדומים מהמגנים שאפילו לו ניסו לשלוח רגל לכדור שב- 100% שלהם. אבל אפשר להעלים עין מהכל, כן? הרי יש שערים, ודרמה. איזה בולשיט. אני לא מבין איך אוהד כדורגל יכול להסתפק בכזו איכות נמוכה, ולהשתמש בשערים כתירוץ. מהנה זה לא היה. בכלל, מהתקצירים המועטים שהצלחתי לראות בחו"ל הבנתי שרוב האליפות הייתה כזו. דבר אחד בטוח - יוון הייתה מנצחת את שתי הפינלאסטיות, ובקלות גדולה יותר מאשר מול יריבותיה ביורו.

15. cavenaghi Member

אתה ראית את המשחק?