קופה אמריקה: צ'ילה 2004: ברזיל אלופה לאחר פנדלים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י rivaldo, ‏11/6/04.

1. תונל Member

אז למי שרוצה לדעת את התשובה לפני שהוא רואה את השידור החוזר:
    פורלאן ומונטרו בהרכב.
    חבייר ארנסטו צ'באנטון, רקובה ופנדיאני לא בסגל.

אני בכוונה לא כותב את התוצאות לטובת מי שהולך לראות את השידורים החוזרים.
    מומלץ לראות לפחות את ארגנטינה - אקוודור.

עריכה: אם באמת מישהו לא רוצה תוצאות שלא ימשיך לקרוא.

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/04
  2. King Iverson Member

אם רוצים תוצאות, אני ארשום..

3. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

את האשמה בתבוסה של אקוודור חייב לקחת על עצמו המאמן. איזה חילופים גרועים. כבר בדקה ה-30 הוא הוציא קשר שעובד והכניס איזה ילד שמצידי יכול ללכת לקרקס מדראנו. כאשר בדקה ה-55 הוא הוצאי את הבלם דלה קרוז אמרתי לעצמי ארגנטינה תכניס עוד 3 כאשר סביולה יכניס לפחות צמד. מתברר שטעיתי ארגנטינה הכניסה עוד 5 וסביולה הכניס 3. כמה שהפרשנים של 5+ התלהבו מהחילוף אני, גם אחרי השיוויון של אקוודור הייתי בטוח שארגנטינה תנצח בצורה משכנעת וזה לא בגלל יכולת טובה של הארגנטינאים. דלה קרוס שמר על סביולה, ועד הדקה ה-55 סביולה כמעט שלא נראה על המגרש. ברגע שהבלם יצא סביולה נשאר חופשי כאשר אף שחקן לא שומר עליו. גם השער של אקודור לא בא מהחילופים אלא משינוי השיטה וטעות כפולה בהגנת ארגנטינה. אחרי השער החזון שלי התגש. סביולה כובש שלושער כאשר כל אחד מהשערים קרוז הבלם שיצא) היה מונע. בשער הראשון שלושה שחקנים עמדו לי סביולה כאשר אף אחד מהם לא שמר עליו, מה שהקל על סביולה פשוט להיכנס בינייהם. בשער השני, כאשר שחקן בגובה 168 כובש בנגיחה זה אומר שהשומר, שלא היה, טעה. וגם בשלישי סביולה נשאר לגמרי לבד.
    אני לא מוריד בערכו של סביולה שניצל עד תום את הטעויות של ההגנה ובראשם המאמן. ב 4-1 זה היה רק עניין של זמן שאקוודור, שממש לא נראתה לי כנבחרת טובה, גם לא במחצית הראשונה, תתפרק ותקבל עוד 2. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

באופן כללי, ראיתי עד עכשיו את כל המשחקים ולמרות השערים היפים אני ממש לא מתרשם מהרמה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/7/04
  4. Emil Member

אני לא מאמין
    ראיתי את המשחק של ארגנטינה רק עד המחצית, היה 1-0, אמרתי לעצמי חבל שנשארתי לראות משחק חסר חשיבות שכזה
    והלכתי לישון
    אף אחד לא יכל להגיד לי שיגמר עם שישיה?!$?!%$!?T!

אגב אורי בקשר לרמה, שמע פה לא לכל נבחרת יש שחקני-על בליגות הטובות ביותר כמו ביורו, אבל אם אתה משווה את ה"רמה" כאן למשחקים שהיו השנה באליפות אירופה, אין לי ספק מה יותר מעניין ומושך, לכן לדעתי הרמה בסדר גמור, העיקר יש גולים יפייפים, והרבה מהם, משחקים פתוחים, וזה רק ישתפר בהמשך

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/7/04
  5. אלי מתחן Member

עם שלושתם אורוגוואי יכלה לדבר על לקחת.

6. שגיא Guest

בבוקר ראיתי שהתוצאה היא 6-1 ומיד פתחתי את הטלוויזיה. הדקה הייתה 60 בערך והתוצאה הייתה 1-1. לכן בדקתי שוב ואכן, כתוב 6-1. הסתכלתי על דקות השערים, והבנתי שהנה, אוטוטו מגיע המבול. כמובן שישבתי לראות את החצי שעה האחרונה ונהנתי מכל רגע. סביולה הוכיח את יכולת הכיבוש המצויינת שלו. בשער הראשון שלו הפגין שליטה טובה, למרות המימדים הקטנים, הוא התמודד עם שלושה מגנים ובעט לתוך הרשת. בשער השני משחק הראש (סביולה פחות ממטר שבעים) כשהקדים את השוער בניתור יפה ונגח פנימה. ובשלישי שלו, מיקום מצויין סידר לו שלושער. משחק גדול של סביולה, גם דאלסנדרו היה מצויין, והשחקנים הצעירים האלה, ביחד עם חיזוק נכון של המבוגרים (קילי, אז'אלה) בהחלט יכול להביא לארגנטינה את הגביע, וחסר לביילסה שזה לא יקרה.

היום ברזיל, נראה מה מתכננים לנו שם.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

המחצית השנייה של פרו הייתה באמת יפייפיה ואיזה גולאסו של פלסיוס.

המשחק של אורגוואי - מקסיקו לא היה משהו,אבל הראה לנבחרות ביורו 2004 איך פורצים בונקר (לא בדיוק כמו של היוונים,אבל דומה) כאשר מקסיקו כבשה מרחוק את השער השני.
    עכשיו אני צופה בארגנטינה,ששותפת את המשחק בחצי שעה הראשונה ואיך זה שלא היה 4-0 במחצית הראשונה אני עדיין לא יודע..

נערך לאחרונה ב: ‏8/7/04
  8. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי עוד שני משחקים שראיתי, אני מוכרח לומר שרמת השיפוט בקופה אמריקה היא מואד נמוכה.
    וכמובן לשמוח על נצחון קבוצתי פרגוואי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת שיפוט גרוע,במיוחד במשחק של ברזיל שכל מי שרץ לדבר איתו קיבל צהוב כאילו עכשיו הוא העיף כדור או קילל אותו.

לגבי המשחק,מזל של אלופים.
    למרות שאין שם שחקנים שהיו שותפים לזכייה בגביע העולם,אבל זה עדיין מזל של אלופים,כאשר השופט שורק לפנדל,הוא נכבש אבל אז השופט טוען על פנדל חוזר מכיוון ששחקנים נכנסו לרחבה,בפנדל השני הצ'יליאנים מחמיצים.
    ואז מגיעה הדקה ה90 ולואיס פאביאנו נוגח את שער הניצחון.

כמה אכזבות שלי מהמשחק הזה.
    אדריאנו,אחרי סיום עונה מצויינת באינטר לא נראה כשחקן שמשחק מחוץ לברזיל,גם לואיס פאביאנו שמדובר כל כך הרבה לא עשה הרבה,אני מחכה לראות את ואגנר לאו שנדב יעקובי בכל הזדמנות אומר שהוא הלהיט הבא.
    אלכס,גם איכזב כל כך , לא עשה הרבה.

את המשחק הראשון לא ראיתי..איך היה המשחק הזה ? ואיך היו 'שגרירינו' לשעבר בריטז ולופז אם שיחקו בכלל.

10. TariboWest Member

"פיגו הגדול מכולם", יש לך או למישהו אתר עם הגולים מהקופה עד עכשיו?

11. תונל Member

דנטה "מבטיח 30 שערים לעונה" לופז לא שיחק (מה שמסביר את העובדה שפאראגוואי הבקיעו גול).

חורחה בריטס לעומתו, פתח בהרכב בתור הקשר הימני ב 4-4-2 . כנראה שגם בפאראגוואי לא יודעים מה התפקיד שלו כי זה בטח לא קשר ימני. הוא היה חלש, איבד כדורים בנסיונות ללכת אחד על אחד ולפעמים גם לא הצליח לעצור כדורים פשוטים, היה כדור אחד שקפץ באוויר שעה ז"א היה לו כ"כ הרבה זמן להתכונן לוולה ובסוף הוא הניף את הרגל אבל לא פגע בכדור. מה שכן היה לו זה את הלחימה וההתעלקות ה"דוידסית" אבל בניגוד לאדגר דוידס זה בד"כ לא עזר לבריטס להשיג את הכדור. המאמן שראה את כל זה החליף אותו כבר במחצית.

12. King Iverson Member

באחד העמודים הקודמים פירסמתי לינק לאגף הוידאו של אתר הקופה אמריקה

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלילה קולומביה יכולה לעלות לשלב הבא אם תנצח את בוליביה (1:30)

המארחת פרו , תפגוש את ונצואלה (3:45) בתקווה לנצחון ראשון בטורניר
    http://wmh.walla.co.il/archive/112428-4.Xxx

15. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

האיטלקי היחיד בקופה (מאריוטה מוונצואלה) כבש שער מרהיב!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx