קופה אמריקה: צ'ילה 2004: ברזיל אלופה לאחר פנדלים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י rivaldo, ‏11/6/04.

1. bristolrovers_fan Member

מקסיקו עלתה לשלב השני מהמקום הראשון אחרי ניצחון על אקוואדור
    אלתימראו כבש ראשון מפנדל(26) באטיסטה עשה שתיים אפס בדקה ה42
    דלגאדו צימק בדקה ה71

ארגנטינה ניצחה את אורוגוואי 4-2
    אחרי 7 דקות אורגוואי כבשה שער בבעיטה מהאוויר של אסטוינוף
    בדקה השלושים ג'ו ביזרה (אורגוואי) קיבל צהוב שני
    ארגנטינה השוותה בדקה ה19 עם גול של גונזלס בפנדל
    אחרי דקה היא עלתה ליתרון פיגרואה כבש
    בדקה ה40 סאנצז האורגוואי השווה ל2-2
    איאלה נתן שוב יתרון לארגנטינה (80) ודקה לסיום פיגרואה השלים צמד

ארגנטינה תפגוש את פרו

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברזיל בכל שלושת משחקיה משחקת זוועה!

המשחק הראשון היום היה נהדר, קצבי, אנרגטי, אירועים בשתי הרחבות, יודעים מה? חבל ששתי הנבחרות האלה ברזיל ופאאגוואי מעפילות פשוט להסתכל על שני המשחקים ולא להבין מי זה ברזיל ומי זה קוסטה ריקה. אם מישהו משחקת טוב במשחק הזה זה פאראגוואי...לא יודע למה היא משחקת פחדני עם 3 אחוריים במרכז המגרש, אבל בתאכלס זה משחק שרק לה יש מה להפסיד כי מי שמפסידה נוסעת....................................................................................2000 ק"מ...כך או כך היא עלתה.

3. שגיא Guest

מזוויע, אבל משיגה את התוצאות.

משחקי רבע הגמר:

ארגנטינה - פרו
    קולמוביה - קוסטה ריקה
    פרגוואי - אורוגוואי
    ברזיל - מקסיקו

המשחק של ארגנטינה מאוד מסקרן. על הנייר ארגנטינה טובה הרבה יותר, אבל לפרו יש את יתרון הביתיות, הדי משמעותי, בייחוד בשלב הזה. הבעיה שלפרו חסרים מספר שחקנים. השחקן הכי טוב שלך, החלוץ פאפרן יעדר בגלל צהובים, ובנוסף אליו עוד שני שחקני הרכב יעדרו בגלל צהובים או פציעה. יהיה מעניין לראות האם סביולה יחזור להרכב או שמה מחליפו המצויין, פיגוארה, שכבש צמד במשחק הקודם, ימשך לקבל כרדיט.

במשחק בין קולומביה לקוסטה ריקה אני לא צופה הפתעה, קולומביה אמורה לעלות, וגם מאורוגוואי אני מצפה שתעלה. מקסיקו תנסה להפתיע את ברזיל במשחק מעניין, אולם ברזיל זו ברזיל, אני מקווה שהיא תעבור, כדי שנוכל לראות משחק בין ארגנטינה לברזיל, בגמר הקופה אמריקה.

4. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שלהרבה אחרים... כסף!

שימו לב גם לשני שחקני אורגוואי שנמצאים בקופה שמשחקים בליגה הרוסית: מרצ'לו סוסה-ספרטק מוסקווה, חאבייר דלגאדו-סאטורן.
    בשבוע האחרון גם מרק יראנק, הצ'כי של רג'ינה, חתם בספרטק. והברזילאי של רומא, לימה, חתם בלוקומוטיב. עוד כמה שמות שכרגע עולים לי בראש שמשחקים שם: קאטאניה, פארקס, אוליץ' ואחרים.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימו לב לנתון הבא:

18 משחקים שוחקו עד עכשיו בקופה ולא ראינו אף משחק שהסתיים ב0-0.

18 משחקים שוחקו בהם נכבשו 55 שערים , ביורו שוחקו 31 משחקים ונכבשו 77 שערים.

ונשארו לנו עוד שמונה משחקים עד הסוף,האם עוברים את כמות השערים ביורו ?

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תגידו מה שתגידו על הקופה ועל היורו, הקופה לא ממש מושך אותי.

אם ברזיל שמה זין עד המפעל הזה ולא מזמינה אף שחקן גדול אז למה שאותנו זה יעניין? יורו זה יורו עם כל השחקנים הגדולים בעולם ובקופה אנחנו רואים את פראגוואי עד גיל 21 נגד נבחרת סוג ג' של ברזיל.

לא מעניין.

7. שגיא Guest

אני חושב שאתה טועה.

עדיין יש שם הרבה כשרון, ולמרות שלא יוצא לי לראות משחקים שלמים, הרבה פעמים שאני חוזר הבייתה בלילה אני מדליק את הטלוויזיה כדי לראות קצת קופה אמריקה באמצע הלילה. מה גם שראינו שם הרבה מאוד שערים, וכל אחד מהם יותר יפה מהשני. הכדורגל פתוח, שובה לעין. אמנם לא כזה טורניר רציני, אבל בהחלט כדורגל טוב כדי להעביר קצת את הזמן. בטח שאין לי תלונות.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כדורגל יפה זה נחמד ושערים יפים זה אחלה.

וכדורגל יפה ושערים יפים אפשר לראות גם בליגה היפנית ובליגה הברזילאית אבל מה לעשות שזה לא מושך כמו כדורגל אירופי אז אל תעשו את ההשוואה.

מילא ברזיל הייתה מביאה את הסגל האמיתי שלה הייתי תאמין לי נלהב אחרי הטורניר הזה, אבל אנחנו רואים בברזיל שחקנים שלא מתאימים לרמות הגבוהות באמת של הכדורגל העולמי עם כל הכבוד לפביאנו.

9. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימו לב לנתון הבא:

בבסיס שלי בצבא אירגנו לי מאין משחק פרידה (יצאתי לחפש"ש) המשחק שהתהנל כשעה + הסתיים בתוצאה 17-14 לקבוצה שלי, כאשר אני כובש 12 שערים, רובם ממש יפים.

המשחק הזה לא הסתיים ב: 0-0. ממוצע של 31 שערים למשחק והרבה שערים יפים (בעיקר שלי).

מה זה אומר? שהרמה אצלנו יותא טובה מהקופה שלפי זה יותר טובה מהיורו ושאני צפוי לחתום על חוזה בשווי מיליוני דולרים באחד ממעדוני הצמרת העולמי.... לא!

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שאלה, איך לעזאזל בזמן שברזיל משחקת בקופה אמריקה יש משחקים בליגה הברזילאית?

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לך תבין את הברזיאלים האלה..

וזו אחת הסיבות שרוביניו לא משחק בקופה,סאנטוס ביקשה יפה שישאירו לה או את דייגו או את רוביניו ,אז מאמן נבחרת ברזיל הלך על דייגו.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עוד סיבה למה המפעל הזה הוא סתם בלוף לא רציני

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון שיש זילזול מסוים מצד ברזיל אבל אני לא מבין מה רע - מדובר כנראה במדינה היחידה שמסוגלת לעלות עם הרכב משני כל כך חזק, למה סתם לקרוא לכל הברזילאים המובילים מאירופה שיעשו את המסע המעייף והמרגיז עד לפרו? בברזיל יש מאגר עצום של כשרונות, הקופה אמריקה זו הזדמנות טובה בשביל שחקנים צעירים (לואיס פאביאנו) או פחות מוערכים (אדו) להראות שהם יכולים להצליח גם במדים הלאומיים - מה יש לרונאלדיניו למשל להוכיח? כולם יודעים שהוא שחקן מעולה גם בנבחרת וגם בקבוצתו. ברזיל יכולה להרשות לעצמה לוותר עליו ולתת לאלקס הזדמנות להראות את כישוריו בקופה. פריירה לא רוצה מקרה כמו סקולארי ופוסטיגה (הימור גדול מאד), הוא כבר עכשיו רוצה לראות שאם במונדיאל רונאלדיניו יפצע ויהיה צריך להכניס שחקן במקומו אלקס יוכל להחליף אותו בכבוד על המגרש (ולדעתי הוא יכול אבל זה כבר נושא אחר).

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה קשור שלרונאלדיניו אין מה להוכיח??

גם לזידאן אין מה להוכיח אז למה הוא מוזמן לאליפות אירופה? ולהזכירכם הקופה אמריקה אמורה להיות המקבילה ליורו.

15. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה ארגנטינה באה פחות או יותר בסגל החזק שלה? כי המפעל הרבה יותר חשוב לה מאשר ברזיל, ששם המונדיאל הוא הדבר היחיד שחשוב. בארגנטינה אפשר להגיד שהקופה הוא מקבילה של היורו אבל בברזיל כל הטורנירים מתבטלים לעומת המונדיאל. אם כבר לשחק בקופה, עדיף עם ההרכב המשני כדי שיראו איך צריך להיראות הספסל במונדיאל או אם צריך להכניס מישהו להרכב הראשון. הכל אצל ברזיל זה הכנה למונדיאל.