תפסיק לקרוא כותרות בעיתונים ותחשוב לבד... הנה כמה עובדות. 1. פאתיח טרים הביא את רביבו לגלא כי הוא חשב שרביבו יביא לו אליפות. 2. רביבו לא הרשים בלשון המעטה חטף מטרים ביקורת ואף ירד לספסל במהלך העונה החולפת. 3. טרים לא ממש נתן לרביבו את הבמה במשחקי האימון - וכשרביבו קיבל דקות הוא לא שיחק טוב, בטח לא ברמה שמצדיקה את הסכומים שמשלמת לו גלא. 4. רביבו הודיע שהוא חוזר לארץ, ולא סתם, אלא כי הוא מתגעגע. וואלה, פתאום, אחרי 8 שנים, דווקא עכשיו הוא מתגעגע. מה נראה לך ששחקן כמו רביבו היה מתבזה בחזרה למקום אפור כמו אשדוד אם הוא לא היה מבין שאין לו מה לחפש בטורקיה או באירופה בכלל? אתה יכול להמשיך להיתלות בתירוצים כמו "סיבות לא מקצועיות" עד מחד. רביבו חזר כי הוא לא מספיק טוב, שלא יבלבל בשכל ויגיד מחר שטרים אנטישמי. שנה שעברה כשגלא עוד היו במירוץ לאליפות רביבו היה שופע מחמאות לטרים...
אם זה ככה אז למה טרים בעצמו אמר שהוא בונה על רביבו גם העונה? דבר שני בכל זאת תאמין לי שגם עכשיו לרביבו יכולות להיוות הצעות הרבה יותר טובות ממועדון ספורט אשדוד.. אל תשכח שיש גם לרביבו עסקים לא קטנים באשדוד ושחוץ מזה באשדוד הוא אליל יותר מאשר בכל מקום אחר שהוא ישחק.. כנראה רביבו תמיד רוצה להיות הכי טוב איפה שהוא נמצא..ובגלא הוא כבר לא היה הכי טוב.. נ.ב-אין מה לעשות פנרבחצה תמיד תישאר איתי ולא גלאטאסאראי..
1. סליחה על הבורות, באמת, אין לך מה לעשות חוץ מלחפש שגיאות כתיב בהודעות שלי? 2. אויי אתה עושה מעצמך צחוק... אני מדבר על שחקן שמשחק בישראל ויותר טוב ממנו! משחק בישראל. עכשיו בטח תגיד לי אבי נימני... ראינו איך נימני הצליח באירופה ואיך רביבו. 3. אין לך מה לקנא, אבל כרגיל בית"ר תיהיה על הפנים, אבל עזוב אתה כ"כ אוהב את בית"ר, הם משחקים עם נשמה, שחקנים נוצצים, אך אפשר לקנא במועדונים אחרים? 4. אל תגיב, מה אתה עושה לי טובה? אם אין לך משהו חכם להגיד פשוט תשתוק.
אני אישית מתקשה לראות ולחשוב על רביבו חוזר לאשדוד. אבל משהו בתוכי אומר לי שהוא כן יחזור ויש לי הרגשה שנראה גם בעונה הבאה את רביבו במדי הצהוב, אדום... רק של אשדוד. אני כמו ליהי, חושב שכמה שאשדוד תהיה חזקה היא לא תיקח אליפות ומאותם הסיבות שליהי אמרה. אבוקסיס ורביבו למרות גילם הם עדיין הבסט של הכדורגל שלנו ואשדוד תהיה גבוב העונה אבל לא אליפות. בקשר לויכוח על הרמה של רביבו, רביבו בטורקיה היה גדול עד לפני שנה. אבל בנבחרת הוא כמה שנים טובות ממש לא עושה כלום. כישרון יש לו ברגליים ועל זה אין ויכוח אבל היום אני יכול להגיד ללא היסוס שברקוביץ' ובניון יותר טובים ממנו.
אילן, אין דבר שקשור בכדורגל שרביבו יותר טוב מברקוביץ'. אני מעריך את רביבו על המהלך הזה ולא משנה מה יגידו, הוא חוזר הביתה שזה תמיד מעשה "מרגש"... הרבה מספידים את אשדוד בדיוק כמו שהרבה אומרים שהיא תצליח... לאשדוד יש אמצעים כדי להצליח בליגה, אולי לא כמו מכבי חיפה ות"א אבל עם קצת מזל היא יכולה ללכת על הכל.ברצינות.
יאוו מתי אמרתי שרביבו יותר טוב מברקו? ברור שברקוביץ' יותר טוב! אבל דיברתי על זה שכשרביבו יבוא הוא יהיה השחקן הכי טוב בליגה בקלות.
ג'רסון, כן,לדעתי נימני יותר טוב מרביבו כיום. אמת שהקריירה הבינלאומית של רביבו מוצלחת משל נמני בלשון המעטה ואת זה כולנו יודעים,אמת ויציב שבפרק זמן נכבד של הקריירות של שני השחקנים האלה רביבו היה טוב בדרגה מנימני ואני לא ינסה להכחיש זאת אבל איך שהמצב עומד היום נמני יותר טוב מרביבו, שמאז המעבר המדובר לגלא נחלש ביכולתו (יותר נכון 4 מחזורים אחרי המעבר לגלא,במחזורים הראשונים הוא הרשים מאוד). היום, נמני לדעתי יותר טוב מרביבו. ואני מסתמכת על ההופעות שלו בנבחרת ועל העונה שלו בגלא. ובלי שום קשר- אסי תמצת את בעיותיה של אשדוד מעולה. מסכימה.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx נימני יותר טוב? לרביבו יש שליטה יותר טובה בכדור. רביבו הרבה יותר סקורר, כי בזמן שנימני קרע רשתות בשכונה וכו', רביבו קרע רשתות בספרד ותורכיה. יש לו בעיטות הרבה יותר חזקות. הוא מנהיג הרבה יותר חזק מנימני. בעיטות העונשין של רביבו אדירות. נימני הרבה יותר איטי מרביבו. בסה"כ שתיהם שחקנים דומים אבל רביבו יותר טוב בכל דבר.
דיון מעניין. גם אני הופתעתי ככשמעתי את ההודעה, לקח לי כמה זמן להבין, אבל זה עדיין לא נקלט. חיים רביבו? חוזר לארץ? ומילא הייתה לו הצעה כספית גבוהה ממכבי חיפה או ממכבי ת"א, אבל הנטייה היא לכיוון אשדוד הקטנה, שאחרי מסע הרכש הענק שלה כבר אין לה כסף לשרוכים של אבוקסיס. ראיתי פה כל מיני דעות והודעות, אז ככה, לפי הדיווחים לרביבו היו גם הצעות נוספות, שהוא ויתר עליהם, ותחשבו על זה, מכל השנים האלה באירופה הוא הרוויח הרבה מאוד כסף, מליונים הוא גילגל כל עונה, כסף זה לא מה שחסר לו, אני דווקא רואה אמת בדבריו של חיים רביבו, אבל זה עדיין צעד מאוד מאוד יפתיע, שאני אקלוט אותו רק ברגע שאני אראה את רביבו משחק על המגרשים העלובים אצלנו בארץ. מהאיצטדיונים המפוארים של קבוצות פאר בליגת האלופות, היישר למגרש הכדורגל של בני סכנין ושכונת התקווה, נשמע בזוי, הזוי, חלומי, לא מציאותי, אבל זה קורה. דבר נוסף, ראיתי שדיברתם על יכולתיו של רביבו כשחקן. תראו, אני לא מבין איך אפשר להגיד שרביבו לא טוב, יש לו ראיית משחק מצויינת (עדיין ברקו טוב ממנו בזה), יכולת טכנית מצויינת (יוסי כבר יותר טוב ממנו בזה), בעיטה טובה לשער, חוכמת משחק, הוא מוסר מצויין, בועט כדורים נייחים מצוין. לשחק כדורגל הוא לא שכח, ולא סתם הוא הצליח לקחת על הגב קבוצה קטנה בשם סלטה ויגו, שהיום כבר הפכה לשם דבר בכדורגל הספרדי, ולא סתם הוא הצליח לסחוב את פרבחצ'ה לאליפות, על גלא, אחרי מספר שנים של שליטה של האדומים-צהובים. המעבר לגלא לא עשה לו טוב, כל המעבר, מכל הבחינות, לא היה נראה טוב, וגם לא עשה לו טוב. רביבו, אם וכאשר יחזור לארץ, יהיה לפחות ברמה אחת מעל הליגה שלנו מבחינת כדורגל, למרות גילו שמתחיל להתקדם, בארץ המסכנה שלנו לרביבו יהיה קל להצליח, ואולי זה השיקול שלו, עייפות, חוסר כח, גם יכול להיות, אולי הוא רוצה לפני סוף הקריירה לשחק בכיף, בלי יותר מידי לחץ מכל הכיוונים. ועוד דבר שדובר עליו בדיון, כמובן, אשדוד. כל הדיווחים מספרים על אשדוד כמרוויחה, זה גם היה משהו ברור מאליו שרביבו יחזור לאשדוד, אבל אף אחד לא חשב שזה יקרה כלכך מוקדם, וזה אכן קורה, כסף? אין ממש, וההימורים שלוקחים שם, אם לא יביאו תוצאות מיידיות, יתבררו כלא טובים, וזה יגרום נזק כלכלי קשה מאוד לאשדוד, נזק שאולי יהיה לה קשה לצאת ממנו, אם בכלל. מבחינת מקצועית, האגו בקבוצה מתנפח, אבל סוד ההצלחה הוא לחבר בין כל הזה, קבוצות גדולות יכולות להצליח רק עם הכוכבים משחקים בלי אגו, משחקים אחד בשביל השני, משחקים בשביל הקבוצה. ואני לא חושב שאבוקסיס או חזן, לדוגמא, ינסו להוציא את רביבו מאור הזרקורים, הם חברים טובים, רביבו ואבוקסיס חברים כבר הרבה שנים, רביבו שיתף פעולה מצויין עם חזן במכבי חיפה, אסי דומב עבר לאשדוד בעיקר בגלל אבוקסיס, וכך יהיה לקבוצה שלד ישראלי ותיק, שיצטרף להנהיג את הקבוצה ביחד. אליפות, לדעתי, בשלב זה, היא עדיין מילה גסה עבור אשדוד, אבל אני חושב שאת המקום השלישי, אחרי חיפה ומכבי ת"א, היא יכולה לתפוס. הצלחה מיידית גדולה זה לא יביא, כי כפי שנאמר, הנסיון חסר. אשדוד, כקבוצה, תמיד נחשבה קטנה, ולהתחיל לבנות מסורת לוקח הרבה זמן, ובטח שזה לא מתחיל באליפות. דבר נוסף הוא שהסגל, למרות הכל, דליל בספסל, הקבוצה, שהייתה ידועה כיצרנית צעירים, עכשיו משחררת אותם, ומשאירה עוד כמה עם הספסל, למזכרת. ופה כל הכדורגל הישראלי עשוי להפסיד, אולי רביבו יתפוס את המקום של רביבו אחר שגדל באשדוד, אין לדעת. הזמן יעשה את שלו.
עד עכשיו היו שני ישראלים בטוחים באירופה שכל הזמן היו מייצגים אותנו בכבוד.. 1 הקבוצה שלו לא רוצה אתו כרגע[לפחות לפי שמועות] והוא גם פצוע כל הזמן, והשני...חוזר לארץ.. מעניין מי יהיו הישראלים הטובים הבאים..בניון ועוד מישהו כנרה..[אוואט? :twisted: ] תאמת אני לא ממש מבין את ההחלטה..רק עכשיו ששגיא רשם שהוא יחזור לשחק במגרשים כמו סכנין והמקסימום אוהדים שהוא יראה זה 18 אלף[וגם לא של הקבוצה שלו..] שאני חושב על זה זה ממש טימטום מצדו..אבל זאת החלטה שלו.. אני בטוח שהוא היה יכול להשיג יותר מזה..גם אם בגלא לא רצו אותו וגם אם באשדוד הוא יהיה מלך ובמקום חדש הוא יצטרך להתחיל מחדש.
לפני איזה שנתיים קראתי עליו כתבה שהוא אמר שכדורגל כבר משעמם אותו ולא מרגש אותו כמו פעם, והוא עכשיו יותר בקטע של עסקים וכו'.....זה גם יכול להיות אחת הסיבות.....
זה כנראה ה-סיבה ! כי הוא שבע כבר מכדורגל,הוא עבר הרבה בכדורגל הישראלי והאירופאי והוא מתקרב לגיל שממנו פורשים ועוד כשהוא מתעסק בכדורגל הוא פתח שווארמת רביבו,ועכשיו הוא רוצה לבנות קניון באשדוד שיקרא על שמו,ועוד כל מיני שטויות שאדון רביבו חושב...
Amir Ragporker כתב באייג'סוקר שרביבו היה מועמד לעבור בעיסקת חליפין תמורת ילדרי בשטורק עוד הוא מוסיף שייתכן שמכבי חיפה תביא את רביבו לעונה הזאת ב-ONE רשום שרביבו אולי יצטרף רק מהעונה הבאה לאשדוד.
האאא ריינמן יש לי את אמיר ראג'פורקר באייסיקיו, הוא כותב איתי בספורטליין הגבר. אבל לא ממש נראה לי שכל עסקת מכבי חיפה -רביבו תצא לפועל. אני גם מסכימה עם ריבאלדו שלרביבו קצת נמאס כבר מכדורגל והוא יותר פוזל לעבר העסקים שלו. אני יודעת שרביבו אמר מיליוני פעמים שאם הוא חוזר לארץ זה רק לקבוצת הבית שלו אשדוד ובגילו הדי מתקדם אני לא חושבת שיש לו זמן לעבור מחיפה ואשדוד, ואם הוא עובר לקבוצה ישראלית- אני בטוחה שזאת תהיה אשדוד.