רבע גמר ליגת האלופות - גומלין: דרבי מילאנזי בחצי, ריאל וסיטי הולכות לקרב ענקים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י alexshw, ‏17/4/23.

1. Raulito Madridista

אנשים שמבקרים את מנצ'סטר סיטי הערב שוכחים את המשמעות של יתרון 0:3 וכן הלאה, הם די שמרו כוחות. לא באמת ראיתי אותם אובדי עצות נגד באיירן מינכן. פפ גווארדיולה לא היה בלחץ. ראיתם את קצב המשחק של קווין דה בריינה למשל? בשנה שעברה זה היה נס מצד ריאל מדריד. טריליון הצלות של טיבו קורטואה, שתי דקות של חוסר ריכוז מצד האנגלים. ברור מי קבוצה טובה. עם תוספת 50 השערים (נכון לאמצע-סוף אפריל, הרי יש עוד חודש) שהגיעה מנורבגיה לדעתי זה חסר סיכוי. הרי מתישהו פפ יזכה בגביע לא בברצלונה ומתישהו מנצ'סטר סיטי תזכה בגביע. עוד מילה, חשבתי שבאיירן מינכן תצא נשכרת מחילופי המאמנים במצ'אפ הזה, לא קרה.

2. k_700 Member

ברור לי.
    אני מת עליו מ19/20.
    שים אותו בכדורגל של טן האח וזה זהב.
    אם אריקסן חזר מהמתים לרמות שהוא מספק השנה… אז סקיי איז דה לימיט עם בארלה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/23
  3. oranfu Member

Upamaguire */aaarofl

4. DaveTheSave Member

אופסימקנו

5. cheddar Member

surely
    ריאל יגיעו יחסית פחות רעבים למשחק מול סיטי אחרי כל התארים שהם זללו
    פפ צריך לעשות את זה כבר

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לנבא מה יהיה, אבל בהחלט נראה שסיטי יכולה לעשות את זה השנה.

יחד עם זאת - לריאל יש נטיה להיות קלינית וחסרת רחמים, אם בנזמה ושות יגיעו לאותה כמות מצבים שהגיעו אתמול באיירן, זה נגמר ב3-4 חתיכות.

פפ יצטרך לתת לשחקנים שלו לשחק בלי הטרלות, ולהזהר מאוד מהמתפרצות של ריאל. אני חושב שצפוי שאנצ׳לוטי ינסה לצופף, להיות אגרסיבי מאחורה ולעקוץ עם ויני ורודריגו, השאלה איך יסתדרו שם עם האלאנד.

בכל מקרה אני לא מאמין שנראה אלופה איטלקית, גם אם התרחיש של פיולי עושה נוק-אאוט לפפ במשחק אחד כדי שפפ ירוץ בקיץ לקנות את לאאו, הוא קלאסיקה מתבקשת.

7. Raulito Madridista

אני יכול להבין את הטירוף שנמצא באיטליה, גם אם זה לא באמת כמו ב-2002/03 או מילאן בשנים הגדולות האחרות שלה שידעת שאף קבוצה לא רוצה לקבל, ה-0:3 על מנצ'סטר יונייטד בגומלין בסאן סירו כמשל.

לגבי ריאל מדריד - מנצ'סטר סיטי: אני עדיין חושב שסיטי היא הקבוצה היחידה שבאמת מצריכה מריאל, על אף ההרכבים הקצת מוזרים האלה לאחרונה - לעשות התאמות כמו בעונה שעברה ולשחק שוב עם פדה ואלוורדה בכנף ולוותר על רודריגו. טוני קרוס ולוקה מודריץ' גאונים אבל נצטרך עוד רגליים טריות באמצע. דיברו הרבה על באיירן מינכן בצמד המשחקים האלה נגד סיטי, איך הם כשלו מול השער. סיטי בצמד המשחקים בעונה שעברה החמיצו מצבים של מאה אחוז גול מה שלא בהכרח אפשר לומר על באיירן שהחמיצו באחוזים נמוכים יותר. גם עם אדר מיליטאו נוכח (יחמיץ את המשחק הראשון בשל צהובים) מאוד קשה להסתדר מול ארלינג הולאנד.