אקה עם משחק מושלם. אקנג׳י אירגן לבאיירן את המצב הכי טוב שלהם(שהבחור בתמונה מעל הציל). mom קל זה דיאז. כרגיל במאני טיים במפעל הזה, מתעלה על כולם.
מפחיד מה יהיה מסיטי עם הולאנד בעתיד. כבר כמעט לא צריך לחשוב על ״מגנים התקפיים״ כשאפשר לשים ווינגרים שיעשו עבודה טובה יותר בבליץ שלהם. קשר דינאמי כמו בלינגהאם באמצע במקום גונדוגאן ויסגר הענף לשנים הקרובות. רק קבוצה עם המוג׳ו של ריאל מדריד יכולה לדגדג אותם במפעל הזה.
שמישהו יתן לאופמקאנו סטופאיט. חתיכת שלשול, עוד מהימים שלו בלייפציג לא הבנתי על מה כל ההייפ. כדורגל אדיר של סיטי לאורך כל המשחק. באיירן הייתה לא רעה אבל באמת שאי אפשר להתמודד עם סיטי שהם באים במוד כזה.
לא שיש לי סימפטיה מיוחדת לליברפול, בלשון המעטה, אבל אני אני עדיין רומנטיקן ומעדיף שבלינגהאם יהפוך לכוכב בקבוצה שאהד מילדות מאשר עוד פיון בשחמט של פפ.
כולם פה מדברים על הסיטי, אבל אינטר נתנה חתיכת משחק בליסבון. מדהים שהעונה כזאת, יש סיכוי טוב שנמצא את עצמנו בגמר.
אתם רוצים להגיד לי שכל מי שדיבר על בנפיקה כמועמדת לקחת בלבל במח? אני ממש מופתע. אבל איזה יפה הם שיחקו נגד ברוז'...
כל הכתבים שלנו דיווחו בשעה האחרונה שירדנו מהשחקן כי העלויות הכלכליות גדולות עלינו. יואב כץ הוא בעלים טוב לעומת הבני זונות שהם הבעלים של ליברפול.
הוא אוהד ברמינגהאם סיטי מילדות. את ליברפול הוא דחה(כמו מועדונים אחרים אנגלים) כבר ב2020. אז לא צריך להתרגש מזה. פפ ישלם לו כמו ששילם להאלאנד, את הסכומים שצריך מתחת לשולחן כולל החוזה הגבוה שהאבא של ג׳וד רוצה. יתן לו את כל המפתחות באמצע המגרש, במועדון אנגלי הכי מצליח. לא צריך יותר מזה.