מה שקרה היום זה שראינו את הנבחרת הכי טובה בעולם ,כולם עושים הגנה כולם יודעים לתקוף ,אין אחד שאפשר לומר עליו משהו רע בנבחרת הזו ,אוזיל,בואטנג,שווישטאנגר,קדיירה,קלוזה פודולסקי פשוט נבחרת מפחידה. אין מה לומר על נבחרת שכובשת שלוש פעמים 4 שערים במונדיאל במשחק אחד ונבחרת שמשפילה את ארגטינה ואנגליה חייבת להיות זוכה. ראינו את הנבחרת שמבחינת איכות הכדורגל מגיע לה לזכות בגביע העולם הזה. לגבי ארגנטינה הבועה של מארדונה והזימונים לגביע העולם התפוצצה היום ,והראתה לכולם שמארדונה לא ראוי להיות מאמן נבחרת כלשהי. משחק גרוע של ארגטינה ,למרות שבמחצית השניה היא השתדלה טיפה יותר עד השער ה2 של הגרמנים. לגבי מסי אפשר להאשים את מארדונה ששם אותו במקום לא נכון ולא איפה שמסי צריך להיות ,רך דבר אחד ברור מסי לא הגיע למונדיאל הזה ,מסי ללא ניסה לקחת על הכתפיים שלו ,מסי ללא ספק לא ראוי לבנתיים להיות ברשימת הגדולים ביותר בכדורגל העולמי, אני אבל בין המאמינים שגביע העולם עוד 4 שנים בברזיל מסי כן יוכיח את עצמו. אחד המשחקים שיזכרו לעד בגביע העולם.
גרמניה היא ללא ספק אחת הנבחרות הכי מהנות שיצא לי לראות, תצוגת כדורגל מושלמת בהרבה מאוד מובנים, משחק פשוט יפה, חכם ויעיל. כל הקישור ומעלה הוא תאווה לעיניים, תיאום מדהים בין כולם. השלם עולה על סכום חלקיו. להאם קיר בהגנה וטורבו בהתקפה, לשווינשטייגר אי אפשר להוציא את הכדור מהרגל, אוזיל וחדירה מאוד מהירים כמו שד ובנוסף משחקים עם המון שכל. מולר, פודולסקי וקלוזה מחצו את ההגנה העלוב של ארגנטינה לאורך כל המשחק. תענוג של נבחרת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
משחק פשוט מדהים של גרמניה, פשוט תענוג לראות את הנבחרת הזאת אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם קלוסה, אחרי ההופעה שלו במונדיאל הזה יותר ממגיע לו לעקוף את רונאלדו...
זה מה שקורה שאתה מתבסס רק על התקפה ועל שחקן אחד, ולא מזמן שחקנים עם קאמביסו וזאנטי. נבחרת בלי אסטרטגיה, נבחרת של כוכבים בודדים בלי כימיה ומשחק קבוצתי. היחיד שראינו היום במשחק אצל ארגנטינה היה די מריה, עוד קנייה חכמה של מוריניו?
מבחינתי זה היה משחק בין שתי הנבחרות השנואות עליי וכל מה שרציתי שצד אחד יושפל(מודה שהייתה לי נטיה לאהוד את גרמניה).כיף גדול לראות את מסי, מראדונה,היינצה ושאר חבורת המגעילים מושפלים ככה. חצי נחמה אחרי ההדחה של אנגליה. גרמניה שיחקה מושלם במשחק הזה, נבחרת אדירה שהראתה במשחק הזה הגנה נדירה(שמירה פשוט מושלמת על מסי)והתקפה מרהיבה עם מתפרצות נדירות. נקווה שיעופו בחצי הגמר.
אתה אומר את זה כאילו אוטמנדי היה ההבדל בין שוויון לתבוסה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx משחק זוועתי שלו, אבל כן, מראדונה עבר למערך לא ברור שהפקיר לגמרי את ההגנה.
הפרחים ללאוו ולמראדונה. זה בחיים לא הבדל הרמות בין הנבחרות. שאפו, שאפו, שאפו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
אני לא מהשונאים של מראדונה, אפילו מחבב אותו קצת, אבל הוא ונבחרתו הם בלון נפוח שהתפוצץ היום בעוצמה הכי חזקה שאפשר. כל ההצהרות האלה בתקשורת, השחצנות והגאוותנות שלו - גרמניה רמסה את זה ללא קושי מיוחד, פשוט באה ושיחקה את המשחק הנדר שלה, 4-0 לפנתיאון ואני מוריד את הכובע בפני גרמניה- היא אחת הסיבות שעד עתה אני פשוט נהנה מהמונדיאל הזה. נגד מקסיקו ושאר הנבחרות הקטנות זה עבד לדרום אמריקאים, המחסור בשיטה בכלל לא בא לידי ביטוי, הטכניקה של מסי והמלחמה של טבס סיפקו את הסחורה ביעילות, אולם לא היה היום שום סיכוי שזה ייתן את הטון מול מכונה משומנת גרמנית, החניכים של יוגי לאב גדולים מידי על ארגנטינה. הפער בין שני הנבחרות היה עצום. אין לגרמניה חצי מהכישרונות של מראדונה, אבל ההבדל הוא במשחק הקבוצתי העילאי של הגרמנים, לעומת אפס תיאום ושיתוף פעולה של הארגנטינאים, אפס שיטה וטקטיקה מוכנה מראש, ולכן זה התפוצץ, כי מול גרמיה אתה חייב תכנית משחק, אחרת תקבל בראש כפי שראינו בחווית השערים היום. הכל היה מקרי במשחק שלה, מסי וטבס יותר מידי סוליסטים ונכנסים ראש בקיר(אם כי לאו דווקא באשמתם, שכן לא היו אלטרנטיבות אחרות)וזה בלתי אפשרי מול קבוצה שמגנה ביחד ומצופפת מושלם. מלבד 2 מצבים של היגוואין שהתשחרר בצורה יפה, לא היה לה יותר מה למכור נגד הגנת ברזל ונבחרת שיוצאת להתקפות בצורה יעילה ומפחידה. דבר נוסף חשוב - למה חיכה מראדונה עם החילוף? השינוי היה חייב להתבצע עוד בפתיחת המחצית השנייה ולא אחריי השער השני שראו בבירור ששבר סופית את המוטיביציה של השחקנים שלו ------------ ספרד תשחק הערב ולפחד הקיים מהדחה לא צפויה נגד אנדרדוגית כפארגוואי, מתווסף הפחד שבחצי הגמר מחכה גרמניה.
בתחילת המשחק הימרתי על ניצחון גרמני אבל גם אני לא ציפיתי לכזה משחק שמסתיים ב4-0 מדהים לגרמנים, משחק נהדר של נבחרת מסודרת, טקטית וחזקה שממשיכה לחצי הגמר עם מאמן מצויין שמנצח מאמן בינוני מאוד עם סגל מהטובים בעולם, גרמניה ממשיכה לשלב הבא, ארגנטינה חוזרת הביתה ותחשוב האם לפטר את מראדונה.
משחק אדיר של הגרמנים. המבצע של שווינשטייגר בגול השלישי היה מדהים, איזו טכניקה אדירה. גול נוסף וקלוזה משתווה לרונאלדו, שחקן פשוט ענק. גרמניה אמורים להיות מאושרים מהנבחרת שלה כי רובה מורכב משחקנים צעירים שעדיין לא בשיא הקריירה, יהיה מפחיד אפילו לחשוב לאילו רמות יגיעו אוזיל, מולר, קאדירה וכל שאר הצעירים. לנבחרת שמבקיעה 13 שערים עד כה תוך כדי שהיא רומסת את אנגליה וארגנטינה שנחשבו לפייבוריטיות מגיע לזכות בתואר הנכסף. בנוסף, גרמניה היא הנבחרת הכי דומיננטית במונדיאלים האחרונים- ב 2002 הגיעה לגמר, ב 2006 לחצי גמר וב 2010...
למה מגיעה לי מילה טובה אדון רוזנר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אמרתי לכם לפני המשחק שגרמניה זה בלוף. מרדונה הוא מאמן הכדורגל הכי גרוע בטורניר הזה,עקף את דל בוסקה. מה שעצוב ואירוני זה ששני המאמנים הכי גרועים נמצאים בשתי הנבחרות הכי מוכשרות. הבנאדם פשוט הפקיר את הנבחרת שלו,שם את מסי כקשר באמצע ליד מצסרנו,שם את די מריה ומקסי הקיצונים כקשרי אמצע. כול המשחק של ארגנטינה התבסס על הבלחות וכישרון אינדיבידואלי. מרדונה הוסיף לפני המונדיאל הזה חטא על פשע כשהשאיר את אבר בנאגה בבית. לא היה לו שום שחקן שינהל את מרכז המגרש. אפילו לוצ'ו גונזלס לא זומן. שערורייה כזאת לא ראיתי בחיי כאוהד כדורגל. מרדונה אנס את הנבחרת שלו והיום גרמניה במשחק גרוע (!!!) ב-60 הדק' הראשונות השפילה אותו 4-0. פשוט טרגי.