רומא 2018/2019 :: עוד קיץ עמוס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏27/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. טל. Member

אז מה, אנחנו הולכים לדבר על המגה-שערורייה הזו ברומא עכשיו או לא?

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחלה רומא*/aaa15,חבל רק שלא הצלחתי להשיג כרטיסים למשחק פרידה מדה רוסי.:sm_icon_sad:

3. טל. Member

עיר חלום.

אם השערורייה העכשווית הזו שפרסם ה 'לה-רפובליקה' היתה מודפסת לפני המשחק: היית משיג כרטיסים חופשי.

לצערנו זה פורסם רק לאחר תום העונה.

EsheD אוהב/ת את זה.
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

A letter to Roma fans by Jim Pallotta

שמחתי לקרוא את זה:

Did we get it completely right with Daniele in how we dealt with him? No, I don’t think we did. Our view was that this was probably going to be his last year.

Let me give you a scenario that shows why it was such a difficult decision.

Let’s say we have Daniele and another defensive midfielder. We only have 24 people on this team, so we have two defensive midfielders. What if, in the third game of the year, God forbid, the other defensive midfielder breaks his leg? What does the team do then?

Daniele had said he would like to play 10 to 15 games next season. So what does the team do then?
    You can't buy another player - the transfer market doesn’t open until January.

It's almost impossible to bring up a 17 or an 18-year-old and throw them into one of the most important positions on the team in a league like Serie A.

So what do you do? And if you're in Champions League or Europa League, that's three games a week. That's a physical impossibility that Daniele himself admitted.

While I would love to have Daniele on the team, you only have two positions and if one gets hurt, Roma is screwed. It's just as simple as that.

You can't move an attacking midfielder into a defensive midfielder position. That is a specialty position. You can't do it. That's our rationale - it's just realistic. It's a football and team decision. It's not about a single player – as much as Daniele is a great, great player and a spectacular person.

עם כמה שזה טריוויאלי, יש לא מעט אוהדים שמסרבים להשתמש במוח שלהם כשמדובר בדניאלה.

לא שמחתי לקרוא את זה:

In fact, on Thursday I witnessed the continuing maturation of Francesco as a director. His insight and expertise with me and Guido, discussing a potential manager, was more helpful than input from anybody else.

אבל זה יותר הרצון האישי שלי - לא לראות על הספסל של רומא "מאמן של טוטי". גם אם להיכרות עם הסביבה הרעילה של רומא יש יתרון חשוב.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקדמת אותי בדקה.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, אפשר לאהוב\לא לאהוב את ג'ימי, אבל השקיפות שלו ברמה היסטורית. לא ראיתי דבר כזה בכדורגל (אולי רק אצל זמאן).

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא מחוץ לרומא אני חושב שיש אליו הרבה יותר הערכה ---> "הסביבה הרעילה של רומא".

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן ניתן לראות זאת בבירור.

ברומא - 3 נצחונות רצופים והכל חוזר להיות מושלם.

שידאג שה3 האלה יקרו, תמיד.

9. DeRossi16 Member

קשה לי להאמין לבנאדם. לגבי סוגיית דה רוסי:
    מה שהוא אומר נכון , אבל הוא יכל לשים את דה רוסי לחוזה לעוד עונה בשכר מאוד נמוך , הוא לא תופס מקום כי הוא שחקן בית ככה שהרבה מה להפסיד מלהשאיר אותו אין , אבל יש הרבה להרוויח. בכל מקרה כל ההתנהלות של להודיע לו ברגע האחרון שאין בכוונתם לחדש לו חוזה זה בזיון.

לגבי שאר הדברים שנאמרו, הבנאדם אומר בעצמו שהוא לא ביקר ברומא השנה , אי אפשר לנהל את הקבוצה מרחוק הוא מנותק לחלוטין ואף הצליח להיות הנשיא השנוא ביותר ברומא במהלך ההסטוריה. הסיבה שאותה הזכיר לגבי חוסר הגעתו לפרישה של דה רוסי , נו באמת מי קונה את זה...

סה"כ שמונה שנים של פאלוטה פה , כשהגיע הבטיח תואר תוך חמש שנים , אצטדיון תוך חמש שנים. לא אצטדיון לא תואר וחוזרים לנקודת האפס לבנייה מחדש , שים את המפתחות בצד ג'ימי הקטארים דופקים בדלת....

10. טל. Member

כעת שחלום סארי נגוז, בדיוק כמו קונטה וגאספריני - מי כן היית רוצה לראות מגיע לאמן ברומא?

ומי בוודאות לא היית רוצה לראות?

11. DeRossi16 Member

שאלה טובה טל , האמת שהמצב בקנטים אבל אני אנסה.
    חלומות :
    1. אלגרי - כדורגל משעמם אבל הוא יביא תוצאות אין ספק ורכש.
    2. מוריניו - דחה אותנו כבר אבל אני גם מאמין שהיינו רואים איתו תוצאות ורכש.
    רוצה לראות(דברים יותר ריאלים) :
    1. ספאלטי - אין מישהו שמכיר את רומא טוב כמוהו. אין ספק שכשהוא פה אנחנו משחקים כדורגל מרתק. הוא לא המאמן האולטימטיבי , הוא לא ילחם על אליפות , אבל אני מאמין שהוא יחזיר לנו את המקום באלופות. מה שאני הכי אוהב בו זה שהוא לא עושה חשבון לאף אחד. כנראה אבל שטוטי ינסה לסכל מהלך כזה.
    2. בלאן - אומנם הבחור קצת חלוד ולא אימן תקופה ארוכה , אבל תמיד הבעיה ברומא הייתה ההגנה ואין ספק שהבנאדם מומחה בתחום. בנוסף הוא מאמן שקול שעשה דברים יפים גם בבורדו וגם בפריז , אם אני מסתכן על מאמן מחוץ לאיטליה זה הוא.
    3.ואן חל - לדעתי יהיה מעניין לראות אותו בקבוצה , הוא הלא איטלקי הכי טקטיקן שאני מכיר , בחור קשוח שיעמיד את השחקנים במקום אבל יכול להיות שעבר זמנו.
    4. מצארי - תמיד אהבתי אותו בתור מאמן , הבעיה שלי איתו זה האופי החלש שלו , אני מפחד שהוא לא יחזיק בסיר הלחץ של רומא אבל אם הולכים על מישהו מהליגה בכל מחיר אז אני הולך על מצארי.

לא רוצה לראות:
    - כל שאר הבינונים מהליגה (סינישיה מיכאלוביץ,ג'יאמפולו,די זרבי ושאר המצאות)
    - המאמן של שחטאר פאולו פונסקה(דרך אגב הוא השם הכי חם נכון לעכשיו)

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

ואן חאל פרש מאימון.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, נניח שיש לנו קשר אחד בכיר ועוד אחד צעיר שמגבה אותו. 2 שחקנים על עמדה שיכולים לשחק עונה שלמה בהיררכיה\רוטציה ברורה. מה שאתה מציע זה לקחת מהם 10-15 משחקים ולתת אותם לדה רוסי, או במילים אחרות, לשבש את מעמדם ואת תחום האחריות שלהם בסגל. המאמן הבא יהיה "חייב" לספק את ה10-15 משחקים האלה כשדה רוסי ירגיש מוכן לקחת אותם. אחרת, אתה יודע עם מי יש לך עסק (לטוב ולרע).

היה צריך להיפרד מדה רוסי עם יותר קלאס (לא להפתיע אותו 2 מחזורים לסיום) ופאלוטה הודה בכך, אבל גם אם היה ממשיך לשחק בחינם, 10 - 15 משחקים של דה רוסי בעונתו האחרונה הם חתיכת נטל. במיוחד אם משהו ישתבש והאוהדים יתחילו להתחרפן על כך שהמאמן הזבל והאפס לא משתף את הסמל שלהם (או שאין דברים כאלה ברומא?).

*לא בטוח לגבי זה אבל נדמה לי ששחקן בן 36 שמראש מודיע שיכול לשחק 10-15 משחקים בעונה, לא יכול להתאמן ברמה של שאר הקבוצה. במיוחד אם רוצים לעלות את הרף, ללא סנטורים ופרימדונות.

אלעד אוהב/ת את זה.
  14. DeRossi16 Member

כמו שאין בעיה להחזיק בלם שלישי ורביעי , למה שיהיה בעיה להחזיק קשר אחורי שלישי? במיוחד שכשדה רוסי כשיר הוא טוב יותר מאנזונזי ומכל קשר צעיר שנביא כרגע.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. טל. Member

גם אני חולם על ואן חאל. גם אני לא מתלהב מהזורו.
    ולא משאר השמות האיטלקיים שרצים (מיכאילוביץ' דה זרבי וג'מפאולו). אבל וואלה זה מה יש.

כבר נמאס לי לחלום.

אני מאמין שגם בגזרת גאטוסו נעשים מגעים.

זהו. בוא נהיה ריאליים. לא חושב שלורן בלאן בכלל ברשימה של מישהו.

מבין השמות הנ''ל, אם הייתי צריך לדרג הייתי עושה זאת כך:
    הכי פחות גרוע ג'מפאולו
    אח''כ גאטוסו
    אח''כ זורו
    אח''כ מיכאילוביץ' שהוא מאמן טוב לא פחות מאף אחד ברשימה הזו, אבל זה סתם מלח בעיניים של הקהל. מה צריך את זה?
    ובסוף אחרון חביב דה זרבי שגם הוא יש לי הערכה כלפיו. אבל לקפוץ ישר מססאולו לרומא זה סרט רע שכבר היינו בו. קודם שייסיים קדנציה של שנתיים-שלוש מוצלחת בססאולו... בעתיד יתקדם לקבוצת בסדר גודל של פיורנטינה/ טורינו/סאמפ... יעביר שם גם קדנציה מוצלחת של שנתייפ-שלוש, שיחטוף כשלונות, יצבור צלקות, יתגבר עליהם... ואז נדבר. עוד כמה שנים טובות.
    לא עכשיו.

ג'מפאולו כאמור בעיני הכי פחות גרוע. מה גם שהוא מאמן מבריק. גם לדעתי יש לו את האופי הנכון. הוא מוכן הוא בשל למקום כמו רומא.

מצב נושא:
הנושא נעול.