רומא 2018/2019 :: עוד קיץ עמוס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏27/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. טל. Member

ורטו יכול להיות שהוא קשר 50-50 טוב באמת... אבל ברומא הוא שחקן מיותר מסיבה אחת קטנה שקוראים לה: כריסטאנטה-זאניולו-פלגריני-פאסטורה-צ'וריץ'-הילד מאסקולי.

הלאה:
    אנזונזי המסומם על כדורי שינה הזה לא הגיע אתמול לבדיקות הרפואיות, כפי שנקבע לו.
    שתי סיבות יכולות להיות לכך:
    -א. השחקן הדפוק הסליפ-ווקר הזה נרדם בבית עם הכדורי שינה שלו. התעורר רק עכשיו.
    -ב. הסוכן שלו מצא לו דיל במקום אחר.

לדעתי א' יותר סביר מאשר ב'. אבל בוא נהיה אופטימיים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/19
  2. Alta Tensione Member

בפיורנטינה הוא שיחק רג'יסטה לכל דבר ועניין. נאפולי ואינטר צריכות גיבוי לאלאן\רואיז וברוזוביץ' בהתאמה, רומא ומילאן לעומתן צריכות שחקן כזה להרכב הראשון. אני רק תוהה אם לא מתו כל הרג'יסטות בעולם ששלושה מועדונים כאלה מוכנים להכנס לבדינג וור על הבינוני הזה. או שאולי אין לי מושג והוא לא בינוני וכולנו לא ראינו ממנו מספיק.

אם זה נכון וסנסי באמת עלה לאינטר 30 מיליון כמו שפורסם שהנשיא של סאסוואלו דורש, אז אני באמת לא יודע מה יותר מוגזם, לשלם את זה או יותר מ-20 על וורטו.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אנצ'לוטי עובר ל433, יהיה לו הרכב גם בנאפולי (אלאן-ורטו-פביאן).

כמובן שברומא (לאחר עזיבה של דה רוסי\אנזונזי) ובמילאן (לאחר עזיבה של בקאיוקו\ביגליה), מקומו מובטח מראש.

הוא לא איזה אפס שלא שייך לרמות האלה, אבל יש אופציות טובות יותר. שחקנים שהציגו איכות גבוהה יותר מבלי להגיע לגיל שמרמז על מוצר מוגמר.

סנסי הוא אחד מהם. גם מאנדרגורה ובנאסר נראים כהשקעות טובות יותר.

לשלם 30מ' על סנסי הרבה יותר הגיוני בעיניי מאשר לשלם סכום דומה על פוליטאנו.

4. טל. Member

Alta Tensione

רק בעונה הזו הוא שיחק לעיתים בעמדות של קישור אחורי למיניהן.
    לעיתים. וללא הצלחה.
    uri
    שפוך קצת אור פה. ראית משחקים מלאים של הויולה בשנתיים האחרונות יותר מכולם פה אני מניח.

גם לפני זה בצרפת.. במקור שלו הוא בתפקידי קישור 50-50... יש לרומא כבר מיליון כמוהו. מה תעשה בסגל עם כריסטאנטה עכשיו?

5. SerieA Il Capitano

@טל.

מה עם גונאלון?

Alta Tensione אוהב/ת את זה.
  6. טל. Member

יותר טוב מאנזונזי, מרוויח חצי ממנו, והגיע תמורת עשירית ממנו. אז תגיד לי אתה.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הדיל שנרקם מול ADL מאנולאס לנאפולי, דיאוורה לרומא.

8. טל. Member

תמיד שמתבוננים לעומקם של דוחות מקבלים תמונה שונה. תמיד מגלים דברים חדשים ש 10 שנים לפני העסקה אף אחד לא צייץ לגביהם.

מסתבר שסעיף השחרור של מאנולאס הוא בפועל 34 מיליון (אומנם ברוטו זה 36 מיליון - אבל 5 אחוז מסכום המכירה הולך לשחקן עצמו או לסוכן שלו בתור מענק כנראה).
    אז...
    it is what it is shed no tears

כמו שאומר הפתגם הידוע.

שיהיה בהצלחה לכולנו.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשפט האחרון.

10. טל. Member

דרך אגב, שבוע של מו"מ ורומא לא ממש הצליחה להפחית מהמחיר של דיווארה.
    20 מיליון זה היה הדרישה של נאפולי מלכתחילה.
    ההתגמשות היחידה של ADL זה כנראה תנאי התשלום 18 מיליון כעת + 2 בבונוסים (שלמען הדיוק אי לי מושג עד כמה קל להשיג אותם).

כלב ה ADL הזה. בונקר.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנחש שדי מארציו סתם מנחש.

פיזי ומוסר לא רע? פונסקה ביקש אותך (בלי לדעת על זה אפילו).

עריכה: בעצם הוא מכיר אותו מהמפגשים בינהם. אז יש מצב.

נערך לאחרונה ב: ‏26/6/19
  12. DeRossi16 Member

לא להאמין איך שסוחטים אותנו בחלון ההעברות הזה , דה לאורנטיס גאון , רומא כמו רומא מתנהלת בשכונתיות ותמיד מוצאת את עצמה עם הגב לקיר , אבל אם אנשים פה טוענים שלמכור את אלשע ב15-10 מיליון לסינים זה מחיר מציאה כשהוא הוינגר הכי טוב שלנו בעונה שחלפה , אז אולי הבעיה גם באוהדים ולא רק בהנהלה.... דזקו בעשר מיליון ואיזה אנונימי מהנוער כשדה לאורנטיס דורש 30 עבור מרטנס , המועדון הזה הפך לבדיחה של הליגה כאשר כולם מתלהבים מרכש שמגיע מהספסל של נאפולי קבוצה שאמורה להיות באותו דרג שלנו . אחת התקופות הכי שחורות שזכורות לי בתור אוהד...

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

45מ' + מיני פרד תמורת 3 שחקנים, להם אין חלק בעתיד של רומא בכל מקרה - זה מצויין ממש (גם ללא הצורך לסגור את הפסדי העונה שעברה), אבל עדיין לא מספיק כדי להכתיר את פטראקי בתור פטראקי מאני. דרוש ניקיון נוסף ו3-4 רכישות משמעותיות. מקווה שהוא יעמוד בציפיות.

14. DeRossi16 Member

אין להם עתיד פה כי אנחנו לא מספקים להם פה עתיד עי חידוש חוזים ובניית פרויקט מגרה , שלושת השחקנים האלה הם שחקני הרכב פותחים ואנחנו עוד נשלם על כך ביוקר , עבור שלושתם תקבל ערך נמוך מהשווי שלהם ואם שחקן ספסל של נאפולי מסנוור אותך זו בעיה חמורה בציפיות.
    מההרכב הפותח של עונת 16/17 עומדים להשאר שלושה שחקנים, עד מתי סופרמרקט?!

15. טל. Member

DeRossi16

המקרה עם אלשע - זה להאשים רק את מונצ'י. הרי קיץ שעבר השחקן התחנן להאריך חוזה ל 4 שנים נוספות באותו שכר שהוא מקבל כיום.
    רומא סירבה.
    עכשיו הבחור נתן עונה פגז. וגם נשאר לו רק עונה אחת לחוזה.
    אז כעת הוא מבקש תוספת של מיליון יורו (נקי) בעונה, וזה ללא בונוסים.

שנה אחרונה של החוזה הוא תופס אותנו בביצים אין מה לעשות. גם הסינים תופסים אותנו בביצים. כולם תופסים אותנו בביצים. והם יודעים ללחוץ, באבי, אף אחד לא פראייר.

רומא תתגמש מול הסינים תעשה שפגט. זכור מה אמרתי לך.

אם הוא לא היה שנה אחרונה בחוזה - מילא.
    אם לא היה בור של ה ffp - מילא.
    אבל גם זה וגם זה תחבר ביחד ותקבל מכירה ב 15 מיליון גג.

אני איתך דרך אגב. אם מאנולאס ודז'קו מספיקים ל ffp אני הייתי רוצה שרומא תחכה עם אלשע לאוגוסט. כי ביוני קבוצות לא יכולות להוציא כספים, וגם לא צריכות כי עדיין לא גנבו להן שחקנים בעצמן. באוגוסט למשל אני מאמין שהיה אפשר למכור את אלשע ב 10 מיליון יותר ממה שמוכרים אותו עכשיו.

אבל יש חוק. ואנחנו חייבים להודות בחוק הזה: עדיף ציפור אחת ביד מאשר 2 על העץ.
    וכנראה זה החוק שמנחה את מקבלי ההחלטות ברומא (שזה בעצם בלונדון ובבוסטון. לא באמת ברומא).

נ-ב:
    כרגע, הילד מאינטר לא רוצה לבוא לרומא (חחחח שים לב כמה תשובות שליליות וכמה סירובים רומא האומללה מקבלת בחודשיים האחרונים. אפילו מילדודס בנוער), אז אולי עסקת דז'קו הרעל תשתנה במחירים/בשחקנים.

מצב נושא:
הנושא נעול.