רומא 2018/2019 :: עוד קיץ עמוס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏27/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. AS R Member

טל העסקה היא בשביל לפתור את הבעיות של הפייר פליי. מוכרים קודם את פלגריני כדי לסגור את הבור ביחד עם מנולאס. אם אלשע היה עובר לסין העסקה לא הייתה מתבצעת.

2. DeRossi16 Member

להחליף את פלגריני , שחקן בית כשרוני בטירוף , שחקן שיכול לסגור לנו את העמדה השמאלית ל10 השנים הבאות תמורת ספינאצולה. פראיירים לא מתים רק מתחלפים מוכיח את עצמו כל פעם מחדש ... בראבו ליובה, תמיד יודעים למצוא פראיירים.

אם לא הצליחו להשיג עוד 15 מיליון מגרסון , דפרל , אולסן הם לא יודעים לעשות עסקים...

מסכים לגמרי טל , במקום להתעסק בבלמים ובחלוץ הם מחפשים לי קשר 50/50 כאשר יש אותם ברומא כמו זבל ובמגן שמאלי....

EsheD אוהב/ת את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הוא מתעסק בפייר פליי. עד ה-1 ביולי המרקאטו האיטלקי מתעסק בעיקר באיזון הספרים ועסקאות קטנות, ובחודשיים הנותרים מיולי ועד ספטמבר - זה הזמן להתפוצץ במרקאטו (עד כמה שאפשר).

את סאנטון אפשר לספור כמביא כדורים אולי.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב לחדד את זה:
    המכירה של פלגריני תרשם בתור capital gain של10-15מ' יורו (בדיוק כמה שחסר להם אני מניח, אי אפשר לנפח כמה שרק רוצים). הרכישה של ספינצולה תירשם באמורטיזציה של העונה הבאה ועד לסוף החוזה שלו או עד שימכר (הקודם בינהם).

למה זה מעניין? כי בעסקה הזו, גם יובנטוס עשתה capital gain על ספינצולה.

כנ"ל לגבי הטרייד של הילדים.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מרגיש לי שהדיון הזה משקף את המציאות מבחינת רומא כקבוצה. ביחס לקבוצות אחרות (כאן), הלחץ וחוסר הסבלנות כאן הם היסטריים ומוגזמים לא מעט. אנחנו כולה בסוף יוני, רוב הקבוצות באירופה עוד לא עשו הרבה למעט ריאל מדריד. אפשר ורצוי לבוא בביקורת להנהלה, אבל לא צריך להפוך כל דבר לחיצים נגד המועדון. האימונים אפילו עוד לא התחילו, הליגה נפתחת בעוד קצת פחות מחודשיים. סבלנות.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  6. DeRossi16 Member

ההנהלה שלנו הוכיחה כמה שהיא כושלת לאורך השנים , הלחץ וחוסר האמונה לא מגיע משום מקום. אינטר שלך מתקדמת להיות יופי של קבוצה וניתו לראות מגמת שיפור לפי הרכש והמאמן , גם אני לא הייתי מתלונן אם היו מביאים לפה את קונטה לוקאקו ובארלה...

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הלחץ חד משמעית מגיע משום מקום. ההנהלה של רומא לא מושלמת אבל צריך להסתכל על דברים בפרופורציה, ולהתלונן על עסקאות פייר פליי שחיוניות למועדון זה לצאת מפרפורציות.

itzik.miro ו-SerieA אוהבים את זה.
  8. טל. Member

הפייר פליי לוחץ בעוד 10 מיליון נוספים? -יודע מה, אני כבר לא מדבר על מכירה של דפרל וז'רסון וגונאלון כדי להשיג פאקינג 10 יורו אומללים!

וואלה יודע מה? תן את דז'קו תמורת 13 מיליון כעת ללא שחקנים נוספים כמו שאינטר רוצה, ואל תיתן את הכשרון הכי גדול של המחלקת נוער שלך לפאקינג יובה באותו הסכום..!!

דז'קו שיאן שכר בקבוצה = אז אפילו עוד חיסכון בספרים.

אבל לא, לא לא.

ניתן בפרוטות עכשיו את שחקן הבית הסופר כשרוני והנדיר שלנו - ואח''כ נפצה על זה עם 13 מיליון תמורת דז'קו + איזה ילד אלמוני מהנוער של אינטר בעוד שבוע וחצי.

זה כן. את זה נעשה!

חב'רה תקראו לילד בשמו: לוקה פלגריני תמורת ילד אלמוני מאינטר.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/19
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק מה שחשבתי.

**
    ברמה האישית, ביומיים האחרונים קיבלתי צד שלם בהרכב שאני לא מעריך מקצועית. מניח שאהנה יותר מהמחציות בהן הצד הימני קרוב יותר למצלמה.

10. טל. Member

תיקנתי לך.

ודרך אגב בדיוק כמו שכתבת יובה אלופים במציאת פראיירים ודפקטים פתיים. וזו גם הסיבה שהם עוד לא סיימו איתנו.

חכה. כל החלון עוד לפנינו והיד נטוייה.

11. DeRossi16 Member

אני לא מכיר שחקני בית כשרונים מאינטר , אבל אני רוצה לראות האם היית רואה בפרופרוציה כשהיו מוכרים את פריסיץ' וסקריניקאר בחלון הזה יחד עם ילד כשרוני והכל ליריבות למקומות 1-4 , בנוסף לכך שבעונה שעברה מכרו לך את הנדנוביץ' ברוזוביץ' ולא יודע עוד אחד מעמודי התווך של אינטר...
    והעונה במקום קונטה תקבל את פונסקה.

12. טל. Member

בור תקציבי של 10 מיליון יורו בסה"כ.
    לא 100 מיליון. רק 10 מיליון.

כרגע, רבע סגל רומאי הוא מיותר. רבע סגל שאפשר למכור... ועוד יש לך מיליון חנטרישים בבעלותך מסתובבים מחוץ לרומא שאין להם עתיד אצלנו ואפשר למכור/להמיר אותם מיידית לכסף.
    אם במקום כל האופציות האלו - המנהלים האידיוטים של רומא - בוחרים לקחת את לוקה פלגריני, גדול שחקני הבית בשנים האחרונות, ולמכור דווקא אותו לאימפריית הרשע מיובה (דרך אגב ברכות לאוהדי יובה בפורום הרווחתם שחקן שעוד שנתיים תמכרו ב 60 מיליון וצפונה) בערך פצפון של 15 מיליון ועוד להוסיף 10 מיליון כדי לקחת את ספינצולה החצי גמור... אז מה עוד יש לומר?

הכל מת. אין עתיד.

רקוויאם.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלגריני "עלה" ליובנטוס 22מ' יורו. ספינצולה "עלה" לרומא 29מ' יורו.

22מ' plusvalenza. יותר מאל שרעווי, דז'קו וז'רסון ביחד. די מרשים למען האמת.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  14. טל. Member

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה בלי שום קשר למציאות. קל לכתוב "עסקה שחיונית למועדון בגלל הפייר פליי" ובדרך להתעלם מכל הנסיבות שהובילו למצב הזה, שחוזר על עצמו שנה שנה. את פיאניץ' איבדת ליריבה ישירה ב36 מיליון יורו בגלל הפייר פליי, שנה אחרי זה איבדת את סלאח אחרי עונה של 19 שערים ו15 בישולים ב42 מיליון יורו, ועכשיו אתה מאבד את לוקה פלגריני בעסקה שברור לכל אוהד מי הצד המורווח פה. והכי מייאש, שבסבירות גבוהה גם ליוני הבא תגיע עם הגב לקיר ותאלץ למכור את זאניולו/אונדר(מי מהם שלא יימכר השנה)/שחקן אחר שיפרוץ השנה, במחיר שלא ממקסם את ערכם.
    ואפילו בלי הנימוקים שלי, ג'יימס פאלוטה בכבודו ובעצמו אמר לא מזמן "טעיתי בענק", אז על מה אנחנו בכלל מתווכחים פה?

מעבר לכך, קל לכתוב "אין ביקוש על שחקנים", אבל מי שחושב שאין שום קשר בין המחיר שקוליבאלי בסוף יימכר בו לציטוט השבועי של דה לאורנטיס "קוליבאלי לא יימכר בפחות מטריליון יורו", טועה ובענק. מעבר לכך שרומא תמיד מגיעה עם הגב לקיר, הדרג הניהולי בה לא יודע לייצר ביקוש לשחקנים, או להעלות את תג המחיר שלהם.

-כביכול בניגוד לרוח הדברים שכתבתי למעלה אבל לא באמת - חבל מאוד שאלשע לא הסכים להימכר, והפתיע אותי לראות את ההתנגדות של האוהדים הרומאים כאן למעבר. אלא אם כן מישהו כאן תומך במכירה של קלויברט, שעוד עונה כמו האחרונה תהיה מכה ענקית לקריירה שלו.
    מקווה מאוד שבהמשך החלון איזו אנגלית תקח אותו בסכומים דומים לסינים, זה גם מעבר מאוד הגיוני מבחינת כל הצדדים.

EsheD ו-Roma אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.